България - Англия 0:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой носи главна вина за слабите резултати на националния отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

hrclspr12
Контакти:

Re: България - Англия 0:3 (FT)

Мнениеот hrclspr12 » 03 сеп 2011 14:13

pomiqrat написа:Леле, колко много ...... хора има. До преди 10 години плачеха да се махне Батето лека му пръст и искаха САЩ 94 да ги управляват, а се га плючт по тях. Наистина сте много, ама много ..... и не само това, а и сте ......, ........ :!:

Аз лично никога не съм бил против Батето. Та той навремето е бил важна част от Левски. Благодарение на него Левски е бил много добре приеман в чужбина. Да е направил нещо лошо лично на клуба ни?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 сеп 2011 14:14

На невежите да им напиша, че Димитър Барбуков е крупен строителен предприемач и няма нищо общо с футбола.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 03 сеп 2011 14:17

pomiqrat написа:На невежите да им напиша, че Димитър Барбуков е крупен строителен предприемач и няма нищо общо с футбола.

Помияр, те няма как да го знаят, защото са много малки повечето.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 сеп 2011 14:23

Пълна трагедия сме!
Даже това 0:3 ни беше малко, но англичаните спряха да си дават зор.
:cry: :evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 сеп 2011 14:25

pomiqrat написа:Леле, колко много ...... хора има. До преди 10 години плачеха да се махне Батето лека му пръст и искаха САЩ 94 да ги управляват, а се га плючт по тях. Наистина сте много, ама много ..... и не само това, а и сте ......, ........ :!:

Ти какво искаш бе, тинейджър? Да гледаме как футболът ни потъва и да викаме за БФС ли? Батете, лека му пръст, си беше време да се оттегли. Боби и КО дойдоха със съвсем свежи обещания за реформи, намалявания на групи и тн. ШНУР за тях! Теб да разбирам ли, че те кефят :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 сеп 2011 15:08

bigbonusprize написа:

Ти какво искаш бе, тинейджър? Да гледаме как футболът ни потъва и да викаме за БФС ли? Батете, лека му пръст, си беше време да се оттегли. Боби и КО дойдоха със съвсем свежи обещания за реформи, намалявания на групи и тн. ШНУР за тях! Теб да разбирам ли, че те кефят :)

Е, мен пък ме кефят! Нещо против ?
Кефи ме тяхната наглост, безпардонност и чувство за величие. Правят всички на балами и живеят на гърба на една обществена организация. Мутрите пред тях, ряпа да ядат. 8-)
До оня ден мафиотът Лечков и тебе лично много те кефеше...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 сеп 2011 15:22

pampi написа:Е, мен пък ме кефят! Нещо против ?
Кефи ме тяхната наглост, безпардонност и чувство за величие. Правят всички на балами и живеят на гърба на една обществена организация. Мутрите пред тях, ряпа да ядат. 8-)

С лъжи само историята си можете да изградите. Я ми посочи пост, където казвам, че Лечков ме кефи. 1 пост само, в близките 2 години. Няма да можеш, но пък разрови се...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 сеп 2011 15:33

bigbonusprize написа:
pampi написа:Е, мен пък ме кефят! Нещо против ?

С лъжи само историята си можете да изградите. Я ми посочи пост, където казвам, че Лечков ме кефи. 1 пост само, в близките 2 години. Няма да можеш, но пък разрови се...

Чия история пак те вълнува... :shock:
Колкото до Лечков, напиши - Лечков е мафиот и мошеник, че да ти повярвам. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 03 сеп 2011 15:39

[offtopic]Да ти напиша, че и ти не се рзличаваш от hrclspr12 щом не си разбрал нищо :!: Ама какво се чудя, като те виждам в другата тема, в която "общуваме" :!:
Завърших средното с 5,39, висшето и то ми е много добро в момента, като и при двете не влагам кой знае колко големи усилия за разлика от колегите ми, които здраво се мъчат. Нещо друго искаш ли да знаеш :?:[/offtopic]

Много добре те разбрах какво искаше да кажеш, но искам да има някакъв диалог. И ти казвам това, което е истина, че наистина Димитър Барбуков беше строителен предприемач. А не това, което искаше да намекнеш.
Един съвет, помияр - когато ти казват, че слънце пече, винаги си мисли, че искат да ти кажат, че всъщност слънцето залязва. Това е от мен.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 03 сеп 2011 17:49

Не съм чел предните коментари. Снощи момчетата дето излязоха да играят срещу Англия бяха пълна трагения, а треньорчето още по-голяма. Аз съм ЦСКАр, но не деля футболистите на такива от ЦСКА, Левски, Литекс и тн, а на можещи и неможещи. За мен Сърмов няма място в националния и не знам как с него ще обръщаме Англия или поне ще се опитаме да отбележим някой гол, а не се пусна Маркиньос, който е много по-офанзивен от него. Не мога да разбера защо оставя извън групата Манолев, Делев и Гаджев(не го още по-рано го отритна, а сега го връща). Благо и Стилян изиграха изключително слаб мач и никой не ги маха?!?!?!?! Другото, което беше пълна глупост е да тръгнеш да натискаш Англия. Хайде да не се излагаме. Все пак Попов не е Руни или Делев не е Йънг! За мен запореден път се викат неправилните футболисти за определения мач. За мен вече Мартин Петров е изпята песен за националния. Вижда се, че за нищо не ставаме. Дай да налагаме играчи като Делев, Райков, Гаджев, Борис Галчев(сега не мога да се сетя за още, които си заслужават). Отделно ми писна това разделение на Б и Г сектор на мачове на националите. Снощи по телевизията се чу тъпотията от Б сектор. СРАМ СРАМ СРАМ!!!!!! С това отношение доникъде няма да стигнем.

Върни се в “Национален отбор”