Така ето го и моя анализ на случилото(бях на стадиона):
1.Веднага казвам да глупашкото изпълнение на БФС с опита за хореография... Първо, защо няма такива листчета и за сектор Б? Второ, за сектор В ги бяха оставили толкова малоумно, че се като получи италианското знаме с тази разлика, че бялото беше преди зеленото...
2.Да започнем разбора на мача с малоумното решение да оставиш Станислав Манолев и Спас Делев извън групата! Манолев най - малкото е 3 пъти по-добър от Бандаловски или Живко Миланов.Спас Делев можеше на малкото на скамейката да остане и да го пусне да внесе свежест в играта.
Извод -
ГРЕШКА!
3.Титулярния състав:
Николай Михайлов - Въпреки грешката при втория гол, след Марто беше най - добрия в нашия отбор. -
ПРАВИЛНО (решение)
Иван Бандаловски - Вижда се, че НЕ СТАВА!Веднага се сещам за пример мача с Стяуа, точно от дясно Тату ли, Танасе ли проби и вкара!И сега това малоумно решение да бъде преквалифициран като дефанзивен халф и пазач на Руни..

.. Матеус на българска врачка ли е ходил, не знам, но малоумно решение.
Извод -
ГРЕШКА!
Николай Бодуров - Няма какво да говорим за този "манекен"...Матеус толкова ли не видя, че срещу по - класен съперник, който атакува организирано тоя "пущиняк" не струва(Висла)...Той става за защитник, когато няма работа, т.е. срещу отбори като Монтана, Светкавица, които играят в глуха защита срещу Литекс.
Извод -
ГРЕШКА!
Иван Иванов - Може би най - стабилния от цялата защита, но и той не е цвете за мирисане...И тук идва въпроса защо Вальо Илиев не беше титуляр.
Извод -
Горе-долуПетър Занев - Тук ми е трудно да кажа нещо...
Стилян Петров - С цялото ми уважение към него мога да кажа, че се представи посредствено или по - скоро 2 идеи над средното ниво на отбора.
Извод -
ПравилноБлагой Георгиев - Джизъса - През целия мач се пазеше да не напрегне "че ше земе да скъса некой минискус", па й да не си развали прическата . Явно Бог му помага само колкото да играе титуляр..
Извод -
ГРЕШКА!
Живко Миланов - Опита се момчето, ама и той беше грозно слаб.
Извод -
ГрешкаМартин Петров -
Най - добрия, въпреки че първото полувреме въобще не играеха с него.
Извод -
ПравилноИвелин Попов - Стара се, но е имал и по - добри мачове за националния..
Извод -
ПравилноЦветан Генков - Въобще не знаех, че играе изключително слаб.
Извод -
ГРЕШКА!
Резервите няма какво да коментирам представиха се също толкова зле, колкото почти всички останали.
Извод -
УЖАСЕН СЪСТАВ4.Най-хубавото нещо беше публиката, която през първите 15 минути (докато не ни вкараха първия гол) не спираше да пее. След това нашите национали се подиграха с 35 000 българи на стадиона и още 1 000 000 пред телевизорите. Между другото маймунските възгласи бяха за Маркиньос не за англичаните.
[center]ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА СЕ ЗАПОЧНЕ РЕФОРМА В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ[/center]