Бербатов се връща в националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: кой е светослав табаков, че ще се опитвал ,,да прости'' ?
Какво е написал Табаков??? Написал си е мнението, за мен е напълно резонно това, което е написал.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Голяма грешка ще направи Бербатов ако се върне в националния отбор !!!
Добре, а аз да попитам, кой е Димитър Бербатов?! Кой е той?! Той е един футболист. Стига сте го превъзнасяли все едно е някакъв Бог.Да, има много пари, да преуспял е в своята област, но какво е дал за България? Много хора ще кажат, че със своята фондация помага на мнозина, но реално погледнато тези пари ги дава той, а после държавата му връща 70% като данъци. Това, че прославя България не е вярно! Той прославя името Димитър Бербатов, който по стечение на обстоятелствата е българин. България се прославя с националната фланелка, България се прославя на големите футболни форуми, а не на мач Ливърпул-Манчестър Юнайтед!
Paralel написа:Добре, а аз да попитам, кой е Димитър Бербатов?! Кой е той?! Той е един футболист. Стига сте го превъзнасяли все едно е някакъв Бог.Да, има много пари, да преуспял е в своята област, но какво е дал за България? Много хора ще кажат, че със своята фондация помага на мнозина, но реално погледнато тези пари ги дава той, а после държавата му връща 70% като данъци. Това, че прославя България не е вярно! Той прославя името Димитър Бербатов, който по стечение на обстоятелствата е българин. България се прославя с националната фланелка, България се прославя на големите футболни форуми, а не на мач Ливърпул-Манчестър Юнайтед!
А ти кой си?
Добре, и аз не съм съгласен с мнението на Светослав Табаков.
Категорично не съм съгласен с някои неща в статията.
Но защо човекът да няма право на мнение?
Журналист е, има медия - изразява лична позиция.
Нищо лошо не е станало.
Сега какво да направим - да го оплюем, преди да го пребием с камъни ли?
Категорично не съм съгласен с някои неща в статията.
Но защо човекът да няма право на мнение?
Журналист е, има медия - изразява лична позиция.
Нищо лошо не е станало.
Сега какво да направим - да го оплюем, преди да го пребием с камъни ли?
Мите, не се връщай. Тук ще попаднеш на злоба и омраза заради това което си. Много хора няма да ти простят, че просто успя. Един от тези хора е и Табаков. Псевдо-журналист пропит с омраза към теб и проявлена пристрастност към един определен отбор в БГ.Самата статия трябва да ти говори какво те чака отново в нашата родна мила картинка.
Стой си там и си гледай спокойствието и кефа. Ние БГ не си ценим можещите и знаещите. Ние ги плюем и погазваме.
Само един има право да прощава и то рано или късно всеки от нас ще го разбере.
Стой си там и си гледай спокойствието и кефа. Ние БГ не си ценим можещите и знаещите. Ние ги плюем и погазваме.
Само един има право да прощава и то рано или късно всеки от нас ще го разбере.
Не знам, но за мен Любо Пенев ще търси да залага в национала на бързи и скоростни играчи, като Попето, Делев, Манолев, Миланов, Мораеш ако го направят национал ще бъде супер, и т.н. В този стил Бербатов трудно би влезнал, както е и в Юнайтед. Звучи нелепо, но за мен е така.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Попето ----------------------------Бербатов
-------------------Мораес-------------------
Петров----------Петров------------Благо
Манолев------Милиев------Тунчев ( Илиев)------ Бандаловски
------------- Михайлов-----------------
Няма да изглеждаме толкова зле на пръв поглед !
Beck's написа:Попето ----------------------------Бербатов
Ако смениш поне трима от тоя състав и на други двама смениш местата на терена.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
dindan написа:Paralel написа:Добре, а аз да попитам, кой е Димитър Бербатов?! Кой е той?! Той е един футболист. Стига сте го превъзнасяли все едно е някакъв Бог.Да, има много пари, да преуспял е в своята област, но какво е дал за България? Много хора ще кажат, че със своята фондация помага на мнозина, но реално погледнато тези пари ги дава той, а после държавата му връща 70% като данъци. Това, че прославя България не е вярно! Той прославя името Димитър Бербатов, който по стечение на обстоятелствата е българин. България се прославя с националната фланелка, България се прославя на големите футболни форуми, а не на мач Ливърпул-Манчестър Юнайтед!
А ти кой си?
Не ти влиза в работата. Най-малкото не съм публична личност, за разлика от Бербатов, който много добре е знаел, че със славата и парите, идват и очакванията. Не мога да ви разбера повечето хора - За Бога, ИМАЙТЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО! Като е добър футболист и играе за МанЮ - нямаме право да го критикуваме ли?! Неманя Видич, който е 100 пъти по-ценен в Манчестър, беше направен на нищо от сръбската обществено след последните квалификации.
Бербатов се отказа от националния отбор, когато България имаше най-голяма нужда от него, от 2006-та година си личеше, че играе със 100 пъти по-голямо желание за клубния, а не за националния отбор, многократно е изказвал обидни мнения за българския народ, а сега можело да се върне, но чакал покана?! Цялото БФС и половината футболна общественост се изреди да го умолява да се върне, но тогава решението му беше непоклатимо. Какво стана сега, националният отбор ли е друг, БФС ли е друго, българите ли сме друг народ, че внезапно мнението му се промени. Не, просто Бербата напусна националния отбор на родината си, заради сър Алекс и сега, след като Митко няма да помирише терен, иска по някакъв начин да направи сечено на мениджъра си. Вместо да поиска трансфер в друг отбор, което е мъжката постъпка, той избра да търка скамейката, но да получава милионите.