Пресконференция на Благо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Благо Георгиев напусна националния

Мнениеот rado. » 10 окт 2011 16:57

Тая злоба ще те погуби :lol: :lol: :lol: О.к.кажи кой да викнат,айде избери си двама от многото в А,Б,та и в В-група и ги напиши :!: п.с.И гледай да не станеш за смях 8-)[/quote]
Като гледах "играта" му срещу Украйна,който и да посоча от А групата-няма да сбъркам!Междувпрочем,след този мач,той отново беше "отличен" от "коуч Мадански"!На кое отгоре... :?[/quote]
Еми сигурно,заради това,че освен,че ИГРА по-добре от останалите(подавше я добре,направи и хубав удар през първата част),не иска да е титуляр на всяка цена,освен това най-вероятно Мадански го дава за пример и заради това,че е скромно момче,за разлика от другите(повечето) :!: А ма то май го пише :o

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 10 окт 2011 17:03

rado. написа:
nikullas написа:
blue avalanche написа:"„Ако човек чете пресата, тогава изглежда, че отборът е съставен от банда олигофрени. Аз съм в доста години от националните отбори и съм убеден, че не е така, както и че могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния. Ще ви дам пример с Генчев, който посреднощ да му се обадиш, пеша тръгва. Да сте чули Златински, Мартин Петров да е казал нещо. Аз не съм чул. С такива хора ми се работи в националния“, добави селекционерът."
Името "Златински" много често взе да се повтаря в изказванията на "тренера".Ново протеже ли имаме в национала?Нов "Благой"?Или му е време и на него да поизлезе в чужбина?

точно.такива като златински има бол в а,б че дори и във в група,а тоя смешник го дава за пример.безумие!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Тая злоба ще те погуби :lol: :lol: :lol: О.к.кажи кой да викнат,айде избери си двама от многото в А,Б,та и в В-група и ги напиши :!: п.с.И гледай да не станеш за смях 8-)

аз не казвам че трябва да викат някой като него дето не може да раздели 2 ябълки на 2-ма човека.какво искаш да изброявам кой не трябва да викат ли???трябва да викнат халф който е природно интелигентен и с талант и млад като тошко неделев
Перед игрой старший тренер сборной России Дмитрий Аленичев отметил слабые и сильные стороны соперника. «Болгария — хорошая команда, но не без слабых мест, в частности, в защите. С другой стороны, у них есть сильные футболисты в линии нападения, которые могут доставить неприятности нашей обороне, — цитирует Аленичева официальный сайт РФС. — Очень сильный десятый номер (Тодор Неделев — «Газета.Ru»), местный игрок, выступающий за «Пловдив».

http://m.gazeta.ru/sport/2011/10/a_3795102.shtml
и това не го казвам аз ,а еврoпейския шампион,купи на уефа ,суперкупа и т.н с порто аленичев.а тука е коментира някакъв инвалид като тоя златински дето го бутат някакви мениджъри
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 10 окт 2011 17:10

bigbonusprize написа:
pankin написа:
efocskan написа:една добра новина за българския футбол браво Благо

Като се сетя кой ще го замести( Гаджев), едва ли е много добра новината

:lol: Гаджев по крилото а :) Разбираш я тая игра....
Ама защо да не поплюеш малко по футболистите на Левски... Петолъчка...

Именно вие Подуенци мрънкахте, че Гаджев не играе на Благо на мястото.
А хленчещото момченце не става за който и да е пост...El Debileee...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 окт 2011 17:18

pankin написа:
bigbonusprize написа:

Пословичен си, признал съм те! 1 пост ми посочи, че някой от нас е искал Влади да играе на мястото на Джизъса...
:lol: Ще намериш ама друг път. То да не е като да се изказваш неподготвен...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 10 окт 2011 17:31

bigbonusprize написа:
pankin написа:
bigbonusprize написа:

Пословичен си, признал съм те! 1 пост ми посочи, че някой от нас е искал Влади да играе на мястото на Джизъса...
:lol: Ще намериш ама друг път. То да не е като да се изказваш неподготвен...

Какъв си ти да ти търся постове?
А че е така 100% ти давам, но не мога да се сетя точно за кой мач ставаше на въпрос.
Тоя дето му викаш Влади е едно адски некадърно футболистче, неставащо за вашето отборче, а вие искате национал да бъде.
Видяхме го и него срещу Украйна, както беше споменал един тук във форума, крие се по терена повече от партизанин.
Хленчещото ви и вечно плачещо момченце е едно истинско футболно недоразумение, колкото и да ви боли

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 10 окт 2011 17:51

Еб.л съм им май.ата на всички лайна.и които обличат екипа, това не са мъже това са примадони които освен да се цупят и претендират друго не могат, нямат един запомнящ се мач от незнам колко години. Благо одавна доказа че той просто не е спортист а поредната икона за жълтата преса и тези дето я четът. Прав му път.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 окт 2011 17:53

pankin написа:
Какъв си ти да ти търся постове?
А че е така 100% ти давам, но не мога да се сетя точно за кой мач ставаше на въпрос.
Тоя дето му викаш Влади е едно адски некадърно футболистче, неставащо за вашето отборче, а вие искате национал да бъде.
Видяхме го и него срещу Украйна, както беше споменал един тук във форума, крие се по терена повече от партизанин.
Хленчещото ви и вечно плачещо момченце е едно истинско футболно недоразумение, колкото и да ви боли

:lol: A така. Железен в доводите, както винаги. :lol:
Да викнем Борис Галчев по-добре а? :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 окт 2011 17:57

Новината трябва да се приема малко със смесени чувства. Какъв е този отбор който всеки си прави каквото си иска сигурно Мадански им е забранил да излизат тази вечер , пък той горкия изгарял от желание да се напие и за това. Това не е отбор.Ако стане това в някоя друга държава сигурно футболиста ще отнесе солена глоба от футболната федерация и забрана за няколко години да играе в отбора.

Да се подкрепят тези смешници не е патриотизъм , а мазохизъм.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 10 окт 2011 17:59

veni__85 написа:Новината трябва да се приема малко със смесени чувства. Какъв е този отбор който всеки си прави каквото си иска сигурно Мадански им е забранил да излизат тази вечер , пък той горкия изгарял от желание да се напие и за това. Това не е отбор.Ако стане това в някоя друга държава сигурно футболиста ще отнесе солена глоба от футболната федерация и забрана за няколко години да играе в отбора.

Да се подкрепят тези смешници не е патриотизъм , а мазохизъм.

+1
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 окт 2011 17:59

nikullas, явно не си гледал пресконференцията на Мадански щом цитираш това от руската преса което е свързано с Тодор Неделев.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”