Стига сте плюли Иван Иванов, ако не беше той и вратарчето Стоянов, нещата отиваха на 4-5 на 0. Зле са всички останали. Манолев как може да е основен играч на ПСВ и да прави уникални пробиви в Холандия, противниковите нападатели да треперят от него, а тук да е пълен статист и да наблюдава от близо мача. А за Маркиньос, Ив.Попов и двойката централни бранители от ЦСКА просто нямам думи. Миланов и той едно включване не направи, Бандаловски по неговия пример. Бодуров и той не знае къде се намира, а какво да кажем за Чавдар Янков - пълна дупка. В Благой има някакъв хляб, ама и той играе 1 от 5 мача на ниво. Други няма да коментирам. За мен Делев, Генков, Н.Димитров, Ив. Стоянов бяха навсякъде другаде, но не и на терена.
А и не на последно място, Матеус няма никаква вина, че на играчите им е през оная работа за националния. Това са кадрите драги фенове, толкова си можем и ако играем така и в официалните мачове ни чакат доста срамни и позорни години.
Тема за Лотар Матеус
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bekono
- Контакти:
Re: До г-н Матеус
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- KategorieC
- Контакти:
Alternative написа:За съжаление аматьорщината в българския футбол е на "високо ниво"!Не виждам спасение в близките няколко години.
И аз не виждам спасение в близките 1-2 века! С това мислене, неквалифицирани треньори, селяни,егоисти и дебили за президенти, пълно нее*аване на школите и младите, купуване на недоказани цветнокожи...
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Я мислим дека у тоа состав нема ни едан футбалер само манекени, татуирани гейове разни, село ключ и гришови . Бог да пази Бугария!
- Alternative
- Контакти:
KategorieC написа:Alternative написа:За съжаление аматьорщината в българския футбол е на "високо ниво"!Не виждам спасение в близките няколко години.
И аз не виждам спасение в близките 1-2 века! С това мислене, неквалифицирани треньори, селяни,егоисти и дебили за президенти, пълно нее*аване на школите и младите, купуване на недоказани цветнокожи...
Съгласен съм.Мисленето е доста изкривено...проблемът е,че не го осъзнават.

Нямало футболисти!
Преди 8-9 месеца, ЦСКА играеше безобразно,губеше точки от изпадащи,а когато биеше беше с късмет.Върнете се във форума назад и ще видите почти съшите коментари,като сега за национала......изведнъй стана един човек треньор и същите тези футболисти вече са национали,искат ги за милиони,а журналистите пишат за отбора с най-красива игра......а уй футболистите същите!!! Има значи и някой виновен в национала....кой ли е?
Преди 8-9 месеца, ЦСКА играеше безобразно,губеше точки от изпадащи,а когато биеше беше с късмет.Върнете се във форума назад и ще видите почти съшите коментари,като сега за национала......изведнъй стана един човек треньор и същите тези футболисти вече са национали,искат ги за милиони,а журналистите пишат за отбора с най-красива игра......а уй футболистите същите!!! Има значи и някой виновен в национала....кой ли е?
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]
- italianeca_77
- Контакти:
kilobane написа:Нямало футболисти!
+1
palio_morqka написа:С цялото ни уважение към вашата "визитка"еискам да ви кажа:
1.Робувате на "безумното "ръководство на БФС/за съжаление 90% от феновете на Българския нац.отбор си помислихме че когато дойде чужденец за нац.треньор ще спрат далаверите с комисионни от продажби на псевдо национали но уви-или сте в играта или ви лъжат много помощниците ви/
2.Сляп ли сте за проблемите в защита????????Иван Иванов е ..."УЖАС",Апостол Попов е "уникална ваша грешка",Коста Стоянов??,роднините на "ШЕФА"те са абонати ,ама ДЕБЕЛИЯ Чавдар ЗАЩО ГО МЪЧИШ той отбор не може да си намери ,току виж дошъл в Славия.
3.Вратари има и в България,Пл.Илиев е бъдеще виж има и други
4.Българската "А"група не е от ТРИ ОТБОРА-търси играчи за това ти се плаща,не се оправдавай с "мениджърския лаф"няма играчи,гледайте и отборите от "провинцията"
5.Ако ли не -ще си наследника на Мъри,Христо,Пламен и т.н.т
6.Ела във Варна да гледаш Левски .........а и Черно Море ,че може да видиш истински национали
Аз не мога да разбера едно нещо - толкова ли не виждаш, че в България няма нито един защитник като хората. За да имаме защита на средно ниво, трябва да натурализираме чужденци. Това е.
Като ви казвам, че трябва да закриваме националния отбор, трябва да слушате. По - добре не ги гледайте нашите слабаци. Те не заслужават вашето внимание за съжаление.
Последна промяна от daniel875 на 10 авг 2011 23:14, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Да се изгони по бързо този немски келеш!
McLovin написа:Какво се карате само? Ясни са нещата... важно е пари да има и да се лапат комисионни.. Нашите футболистчета се вижда на какво ниво са... Играят по утайките на Русия и Турция в най-добрия случай. Имаме 3-4 мааалко по-добри, но са на години и или се отказаха или ще се отказват или ги отказват в момента. Момчетата които играят в А група им се вижда нивото в ЛЕ. Левски ги разкриха, Локото са си разкрити, Литекс бяха комични, сега остават армейците. Ще видим те какво ще направят с/у румънския си еквивалент. Най-жалкото е, че проблемите тръгват още от школите. На 16 са вече зализани дупета и дори да са имали някакъв талант го пропиват и тн. Да не говорим и за корупцията и шуробаджанащината. Като цяло... ТРАГЕДИЯ!
Какво разкриха пък на Левски? Разкритието общо взето е, че Словакия е 100 пъти по-добре като държава, като футбол и при всички положения като първенство. Аз не знам изобщо какво ви изненадва. Изненада ще е като почнем да падаме от аматьори, щото от такива не сме падали.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:McLovin написа:Какво се карате само? Ясни са нещата... важно е пари да има и да се лапат комисионни.. Нашите футболистчета се вижда на какво ниво са... Играят по утайките на Русия и Турция в най-добрия случай. Имаме 3-4 мааалко по-добри, но са на години и или се отказаха или ще се отказват или ги отказват в момента. Момчетата които играят в А група им се вижда нивото в ЛЕ. Левски ги разкриха, Локото са си разкрити, Литекс бяха комични, сега остават армейците. Ще видим те какво ще направят с/у румънския си еквивалент. Най-жалкото е, че проблемите тръгват още от школите. На 16 са вече зализани дупета и дори да са имали някакъв талант го пропиват и тн. Да не говорим и за корупцията и шуробаджанащината. Като цяло... ТРАГЕДИЯ!
Какво разкриха пък на Левски? Разкритието общо взето е, че Словакия е 100 пъти по-добре като държава, като футбол и при всички положения като първенство. Аз не знам изобщо какво ви изненадва. Изненада ще е като почнем да падаме от аматьори, щото от такива не сме падали.
Едни скиори помня аз.. но както и да е, заяждането в случая е абсолютно излишно! rsk е много прав!
YA GUNNERS YA