Кой е правилният път за Националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- mertezaker
- Контакти:
Re: Нека феновете се обединим
UltraBlue, не си никак обективен, надделява синьото в теб!
- UltraBlue.
- Контакти:
mertezaker написа:UltraBlue. на 08 Сеп 2010 00:10
Никакви обединения!!! ОТ ТУКА НА ТАМ НИКЪВ РЕСПЕКТ ОТ МЕНЕ КЪМ СЕКТОР "Г" В 30' ОСТАВКА МИ ВИКАТ.. ПЪРВИТЕ 15,20 МИНУТИ ГИ СКАПАХМЕ ВКАРАХА НИ ГОЛ ... ОСТАВКА ОСТАВКА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ НЕ ЗНАЕХА НА КЪДЕ ДА ТРЪГНАТ!!!
НЕ Казвам че това е причината за слабата игра.. скандирането "оставка" но няма такива прости парчета да ги разбиваме първите минути да ни направят една атака - гол и да се почне оставка.. селянията е пълна!!!
ОБЕДИНЕНИЕ - НО!!!
А ако беше Стоичков, Младенов или Марков треньор, ти щеше да си първият викал ОСТАВКА! Какъв сектор Г на мач на националния отбор, бе!
Ако до сега не си ходил на мач на националите си запази мнението.. всички мачове до момента са ми в сектор "Б" в сектор "Г" никога няма да отида не на националите а ако ще на Реал Мадрид да е .. и не само аз а по принцип на всеки мач на националите сектор "Б" е син и обратното.. тъй че не ми минавай с тия номера " какъв секотор "Г" на националите... " и който и да е треньор при 20 минути мачкане , един удар и един гол след това и да се почне оставка.. с нищо не помогна това Мъри сам си каза не бием ли си отивам.. ама ела му обясни на Мохамед Али Баба Ди Бу Мехмед
UltraBlue. написа:Avenger написа:UltraBlue. написа:Никакви обединения!!! ОТ ТУКА НА ТАМ НИКЪВ РЕСПЕКТ ОТ МЕНЕ КЪМ СЕКТОР "Г" В 30' ОСТАВКА МИ ВИКАТ.. ПЪРВИТЕ 15,20 МИНУТИ ГИ СКАПАХМЕ ВКАРАХА НИ ГОЛ ... ОСТАВКА ОСТАВКА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ НЕ ЗНАЕХА НА КЪДЕ ДА ТРЪГНАТ!!!
НЕ Казвам че това е причината за слабата игра.. скандирането "оставка" но няма такива прости парчета да ги разбиваме първите минути да ни направят една атака - гол и да се почне оставка.. селянията е пълна!!!
ОБЕДИНЕНИЕ - НО!!!
А ние преди не викахме Христо Стоичков.... нз какъв си айде всички малоумници си лягайте или бъдете поне пред вас си обективни...всички сме едни днеска така утре ние плюем и за жалост не виждам как ще се промени.......
ДА СТЕ ВИКАЛИ , Мъри е бил треньор на ЛЕВСКИ сега беше треньор на националния ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ КАТО ВИЕ НЕ ИСКАТЕ Е ВАШ ПРОБЛЕМ СЕГА КАТО ДОЙДЕ НОВ ТРЕНЬОР ПАК СИ ВИКАЙТЕ ОСТАВКА , ТОВА Е.. МОЖЕ ДА СЕ ОБИЖДАТЕ НО С ПРАВО ВИ НАРИЧАМЕ ТУРЦИ!!!
НЕ МОЖЕ В 30' ДА ПОЧНЕТЕ ДА МИ ВИКАТЕ ОСТАВКА , КОГАТО ОТБОРА СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОДКРЕПА С ТАЗИ ОСТАВКА НА НИКОЙ НЕ ПОМАГАТЕ ТОВА ДА НЕ ВИ Е ЦСКА ЧЕ ДА МИ ВИКАТЕ ОСТАВКА БЕ ??? СЕКТОР "Г" ЛИ ЩЕ РЕШАВА КОГА ДА СЕ ВИКА ОСТАВКА.. АКО ЗАВИСИ ОТ МЕН ЩЕ ВИКАМ ВСЕКИ ЕДИН МАЧ ОТ СЕКТОР "Б" ОСТАВКА ДОКАТО НЕ ВЛЕЗНЕМЕ НЯКОГА В ТАКА МЕЧТАНИТЕ ГРУПИ!!! НЯМА ДА ГОВОРИМ ЧЕ СЪМ НЕРВИРАН И ЗАРАДИ СЛАБАТА ИГРА И ЗАРАДИ ПРОСТАШКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ! Мъри сам си го каза че ще подаде ОСТАВКА при нещо различно от победа , но явно е трябвало по БНТ да го кажат и на ТУРСКИ!
Първо не ми говори на вие...защото си сбъркал от кой отбор съм.... и второ като не можеш да привлечеш внимание по друг начин продължавай да пишеш с главни букви доста е жалко......гадно е това което твърдиш да..ама и от нашия лагер ги има такива и няма как да си кривиш душата. Ей това не мога да го разберя от някой.... като плюеш по нещо поне бъди ти изряден и не го прави...няма смисъл да спорим...защото знам какъв ще е резултата....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
toi написа:Жалко за сички нас,щом и тука се делим на Б и Г вместо да сме БГ откаде накъде ше изискваме националния отбор да е НАЦИОНАЛЕН а ?
Кухи лейки...
Не сме чак толкова кухи, след като има толкова хора, които искат промяна. Универсалната рецепта за това не я знам, но има един лаф: на крива ракета - космоса й пречи. Нека първо да си оправим ракетата, а после да погледнем и в космоса. Може пък и да видим нещо по-криво
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
С кого да се обеденя?С тия който наричат "кюрд" човека прославил най-много България в последните 20 години.Или с тия който изгониха Бербатов от националния отбор?С тях ли?Не,не благодаря.

Никога не съм харесвал Мъри, но мисля, че сам заслужи съдбата си - минаха 5 години от четвъртфинала и влизането в ШЛ и той пак не пропуска да се изфука... ми то по тая логика чичо Пенчо с четвъртото място трябва да е доживот треньор. Факт е, че Мъри нарочно бойкотираше някой футболисти, които може би нямаше да окажат кой знае какво влияние върху играта, но е факт, че ей така напук не ги викаше когато бяха в топ форма...
Но иначе не виждам нищо кой знае какво станало, днес дори не се ядосах особено - един отбор съставен от двама играчи и куп средняци, без грам хъс падна, излъган от съвсем сходен отбор с 2-3 играчи и куп дървета, ама играещи да изорат терена. След 2 години като ги няма и двамата играчи ще се получи много по-сериозен срив, защото аз не виждам да идват някакви нови попълнения, а както е тръгнало няма и да дойдат. Ми то дори средняците, който все пак стават за нещо вече са към края на кариерата и като и те спрат, просто не виждам кой и как ще играе в национала - е това е ужаса.
Който и да дойде, тези играчи си имат максимум - ако са пределно мотивирани и с малко късмет могат ида бият някой по-класен отбор, но с тия вечни интриги не виждам как ще стане. Може би единствената реална алтернатива е треньор от чужбина, поне да няма делене - Левски - ЦСКА, София - Пловдид и т.н. Ако не друго да се създаде нормална атмосфера и играчите вече без реално притискане за някакво илюзорно класиране просто да станат ОТБОР
Но иначе не виждам нищо кой знае какво станало, днес дори не се ядосах особено - един отбор съставен от двама играчи и куп средняци, без грам хъс падна, излъган от съвсем сходен отбор с 2-3 играчи и куп дървета, ама играещи да изорат терена. След 2 години като ги няма и двамата играчи ще се получи много по-сериозен срив, защото аз не виждам да идват някакви нови попълнения, а както е тръгнало няма и да дойдат. Ми то дори средняците, който все пак стават за нещо вече са към края на кариерата и като и те спрат, просто не виждам кой и как ще играе в национала - е това е ужаса.
Който и да дойде, тези играчи си имат максимум - ако са пределно мотивирани и с малко късмет могат ида бият някой по-класен отбор, но с тия вечни интриги не виждам как ще стане. Може би единствената реална алтернатива е треньор от чужбина, поне да няма делене - Левски - ЦСКА, София - Пловдид и т.н. Ако не друго да се създаде нормална атмосфера и играчите вече без реално притискане за някакво илюзорно класиране просто да станат ОТБОР
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:С кого да се обеденя?С тия който наричат "кюрд" човека прославил най-много България в последните 20 години.Или с тия който изгониха Бербатов от националния отбор?С тях ли?Не,не благодаря.
А колко са тези знаеш ли.....жалко е да приписвате мнение и то комплексирано на малцина за общност ама го он в същия дух, ама после не пищете за промяна, защото като го пишете това падате на онова ниво където тия плюят и вместо да се отделите от тях вие се вписвате и ставате част от тях...докато не го разберете това все ще си дълбаете на тази тема още 50 години...еми продължавайте старейте си с тези мисли....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
ivo1964 написа:toi написа:Жалко за сички нас,щом и тука се делим на Б и Г вместо да сме БГ откаде накъде ше изискваме националния отбор да е НАЦИОНАЛЕН а ?
Кухи лейки...
Не сме чак толкова кухи, след като има толкова хора, които искат промяна. Универсалната рецепта за това не я знам, но има един лаф: на крива ракета - космоса й пречи. Нека първо да си оправим ракетата, а после да погледнем и в космоса. Може пък и да видим нещо по-криво
Е как да стане колега?!
Ти да познаваш 1 (един!!!) българин, който като се укендза пейзажа първо да гледа в себе си?
Щото аз не познавам. Дори аз не съм такъв и си го признавам.
Кофти, изкривено племе сме и това е.
Аз затова и съм се научил да не се нервирам на случки като днешните и на поведение като тазвечершното.
Просто не обръщам внимание, щото ако обърна ще издържа 2часа, после ще си дам сметка в каква обстановка съм роден и живея и ще трябва да ходя да се метна от моста Чавдар.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- blue avalanche
- Контакти:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:С кого да се обеденя?С тия който наричат "кюрд" човека прославил най-много България в последните 20 години.Или с тия който изгониха Бербатов от националния отбор?С тях ли?Не,не благодаря.
А,може би аз трябва да се обединя с "последователите" на този,за когото Г.Аспарухов е безименния "онзи човек".Последователите на дребното нищожество,което не можа да преглътне,че Гунди го изпревари в анкетата и никога не го нарече по име?Не,благодаря!
- offside_my_ass_
- Контакти:
Re: Когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират!?
Carpy написа:Ей, охлюв. Абе вие кухорогите съвсем изтрещяхте май. 2004 европейското първенство. В една квалификационна група с Хърватия бяхме. И секласирахме на Европейско. А че направил 2-2 навън на Чернва гора. Мъри какво направи днес? Падна у дома. Знаеш ли че от 1 година нямаме победа? 8-9 мача са това. Знаеш ли, че по времето на Марков бяхме около 20 място в ранглистата на ФИФА, сега сме извън топ 50.igor tomasic написа:Неутрален написа:Не съм червен, но не слагай Марков до Стоичков и Мъри. Точно този Марков ни класира за европейско, затова думите назад. Когато отбора не върви пръво треньора си заминава , а ако се налага , а в случая се налага и ръководството на БФС да си ходи.
Кога беше това европейско , че съм малък и незнам.Та аз вече не усещам вкуса на 1/4 финала в УЕФА та ти за европейско ми говориш.Айде моля ти се !Точно с Марков май 2-2 именно с този отбор! Та добре , че Благо ни спаси , който сега го нямаше!
Момче, преди да ръсиш простотия, помисли с какви играчи разполагаше Марков, когато ни класира на Европейско. Тогава Бербо беше млад и ИГРАЕШЕ ДОБРЕ за националния, а не разхождаше фланелката. Имаше един Балъков, който движеше нещата в средата на терена и ни КЛАСИРА. Точно той се отказа преди за заминем на европейското (както се видя по-късно от представянето ни там). Мартин, Стилиян, Кишишев, Иванков, Здравков и т.н. Този същият Марков ни провали след това. Провалиха ни още Пенев, Мъри, Стоичков и т.н. Не виждаш ли очевадния проблем? НИЕ НЯМАМЕ ИГРАЧИ. Ако ще Далай Лама да заеме треньорския пост, чудо няма как да се случи. Айде нареди ми една 11-ка, която да изглежда стабилно. Няма как просто. НЕЩАТА НЕ СТАВАТ С ОСТАВКИ, СТАВАТ С ИНВЕСТИЦИИ И АКАДЕМИИ. И аз мога да съм треньор на Англия, ако имам в състава си Руни, Джерард, Уолкот, Тери и т.н. Използвайте си главите, за да мислите с тях, а не само да ревете за оставки. Точно това е причината да нямаме клубен футбол. Точно това е причината да нямаме и национален отбор. А най-глупавото е, че се ДЕЛИМ на цесекари и левскари, когато става въпрос за БЪЛГАРИЯ. Това е срамно.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.