durex написа:Така ще е докато чалготеките се превръщат като тренировъчно игрище ще става и по-зле
Те това е истината! Дано поне се стегнат за мача в Подгорица!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
durex написа:Така ще е докато чалготеките се превръщат като тренировъчно игрище ще става и по-зле
POPCORN написа:SAMP написа:Еми така става,като играят 100 човека от чорбата
а като играха 100 човека от Левски цъфнахме и вързахме нали ?

Madridist написа:Добре, много ми е интересно, ако наистина е уговорен, нека някой да каже, в кой букмейкърски сайт са приемали залози за този мач ,защото аз където и да проверявам в момента, нищо не мога да открия
Madridist написа:Добре, много ми е интересно, ако наистина е уговорен, нека някой да каже, в кой букмейкърски сайт са приемали залози за този мач ,защото аз където и да проверявам в момента, нищо не мога да открия
Tommi написа:POPCORN написа:SAMP написа:Еми така става,като играят 100 човека от чорбата
а като играха 100 човека от Левски цъфнахме и вързахме нали ?
Не си спомням да ни е победил отбор, който даже не е представителен тим на някоя държава.
ivkoni_1 написа:Това че са мухльовци и са паднали е ясно,обаче мен по ме интересува защо аджаба,ние играем контрола с остров Корсика(без да обиждам корсиканците)?
Толокова ли сме изпаднали,че никой вече не ще да играе с нас,или това просто е удобното:без предаване по телевизията,без много шум,просто един резултат?
И вече националният ни отбор национален ли е,или само една маша за далавери на БФС?
Иначе помислете дали друга генерация на България би паднала от остров Корсика?Дали на Гунди,на Стойчо Младенов поколението,или това от САЩ.................

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост