Я кажете колко от подрастващите футболисти спазват спортен режим?
Кой според вас трябва да е треньор на Национални отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Кой според вас трябва да е треньор на Национални отбор?
Преди три години Домусчиев и Лудогорец ги нямаше, а националния отбор си беше същата пародия, идеален пример, че проблема не е там където го търсите.
и по какъв начин президента БФС ще ги накара да си променят мисленето
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- DrAvalanche
- Контакти:
Долно уйно написа:Я кажете колко от подрастващите футболисти спазват спортен режим?и по какъв начин президента БФС ще ги накара да си променят мисленето
Ми не може. Президентът на БФС собствения си син не можа да промени и се превърна в обикновен чалгар
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- Долно уйно
- Контакти:
Като си сменим чипа и започнем да мислим, тогава ще се оправи и националния отбор, а това скоро няма да стане.
Ако ще за президент на БФС да имаме уникалния ръководител, ако ще националния отбор да има уникален треньор, с този материал, толкова, пък ви си хабете нервите колкото искате, аз отдавна съм спрял да правя същото.
Ако ще за президент на БФС да имаме уникалния ръководител, ако ще националния отбор да има уникален треньор, с този материал, толкова, пък ви си хабете нервите колкото искате, аз отдавна съм спрял да правя същото.
Долно уйно написа:Dido SZ написа:Долно уйно написа:Dido SZ написа:Долно уйно написа:Това с какво ще ти помогне в ДЮШ да няма корупция и да се вземат най-добрите деца, а не тези на родителите с пари?
Вече съм ти отговорил на този въпрос в предишен пост: " Аз не отричам всичко това, но за да се случава, явно си има някакви причини и тези причини са собствениците на клубовете. А те не рядко имат мнооооггооо топла връзка с БФС-то, т.е. те са главата. Аз ли, ти ли да отидем и да им подредим къщичката."
- Долно уйно
- Контакти:
БФС няма право да се меси във вътрешната политика на клубовете.
БФС урежда формат на първенство, изисквания и т.н.
БФС има вина, но тя няма нищо общо с ПФК-тата
БФС урежда формат на първенство, изисквания и т.н.
БФС има вина, но тя няма нищо общо с ПФК-тата
Долно уйно написа:Преди три години Домусчиев и Лудогорец ги нямаше, а националния отбор си беше същата пародия, идеален пример, че проблема не е там където го търсите.
Я кажете колко от подрастващите футболисти спазват спортен режим?и по какъв начин президента БФС ще ги накара да си променят мисленето
Преди три години Лудогорец ги нямаше, но Домусчиев си беше в ЦСКА, горе долу от тогава започна и "недоимъка" на средства там. Като казвам, че БФС има огромна вина за настоящото състояние на футбола ни, далеч не визирам само периода на Боби Михайлов. И преди него футболните президенти бяха членове на изпълкома, някои от тях показаха завидно дълголетие в него. Но дори и тези, които се завъртяха за по-кратко, оставиха своя отпечатък. Като изключим "управленците" измежду 4-те в света, то по-голямата част от останалите бяха и са знакови фигури от прехода.
Долно уйно написа:БФС има вина, но тя няма нищо общо с ПФК-тата
А с президентите им има ли нещо общо?
Ивайло Петев
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
obi4am_pirin написа:Трябва ли Любо да остане начело или трябва да бъде заменен?Кое е вашето предложение?
Смятам,че Любо има качествата,но подкрепата му в БФС е минимална а и някои в отбора умишлено го предадоха така,че е логично да си тръгне.
Моето предложение е Стойчо Младенов
Какви качества бе човек....ти въобще разбираш ли я тази игра.Какво е направил досега този палячо.Навсякъде кадето е отишъл го разкриват след няколко месеца че е голямо менте.Така и ще бъде където и да отиде ще е така.Тази зелена куха тиква не си прави труда да посети един български мач от първенството а после реве нямало играчи.Ами нали трябва да имаш нюх и да ги откриваш и виждаш перспективата в тях.Другото е че със тези посредствени играчи играещи в посредствени отбори със посредствени съотборници можем да очакваме само радост за тотоманиаците.Изключвам Иванов ... Тонев....
Гълбинов......всичко друго е плява...
astra написа:АЗ мога да съм треньор на националите, но искам никой да не ми пречи и да ми казва кой да играе и кой - не. ДА ама Перуката няма да има полза от мен, защото разни там Поповци, Бодуровци, Божиновци и други чалгари няма да са в отбора. След това и прехвалените звездички от Лудогорец и накрая и сестри Миневи.
Добре бе ти си треньор, не слушаш никой и правиш добър отбор с добри игри,какво ще ти направят.Ще те уволнят,хубаво,но дали ще имат смелостта да го направят след успешни игри,съмнявам се.Кажи ми един треньор след Марков да е уволнен от нац. отбор без преди това да се ''усрал'' тотално.Значи или всички са послушници или просто толкова си могат и в двата случая обаче си заслужават съдбата.