Кой според вас трябва да е треньор на Национални отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Кой според вас трябва да е треньор на Национални отбор?

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2014 14:33

Преди три години Домусчиев и Лудогорец ги нямаше, а националния отбор си беше същата пародия, идеален пример, че проблема не е там където го търсите.

Я кажете колко от подрастващите футболисти спазват спортен режим? :lol: и по какъв начин президента БФС ще ги накара да си променят мисленето
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 ное 2014 14:35

Долно уйно написа:Я кажете колко от подрастващите футболисти спазват спортен режим? :lol: и по какъв начин президента БФС ще ги накара да си променят мисленето

Ми не може. Президентът на БФС собствения си син не можа да промени и се превърна в обикновен чалгар
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2014 14:37

Като си сменим чипа и започнем да мислим, тогава ще се оправи и националния отбор, а това скоро няма да стане.
Ако ще за президент на БФС да имаме уникалния ръководител, ако ще националния отбор да има уникален треньор, с този материал, толкова, пък ви си хабете нервите колкото искате, аз отдавна съм спрял да правя същото.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 17 ное 2014 14:39

Долно уйно написа:
Dido SZ написа:
Долно уйно написа:
Dido SZ написа:
Долно уйно написа:Това с какво ще ти помогне в ДЮШ да няма корупция и да се вземат най-добрите деца, а не тези на родителите с пари?

Вече съм ти отговорил на този въпрос в предишен пост: " Аз не отричам всичко това, но за да се случава, явно си има някакви причини и тези причини са собствениците на клубовете. А те не рядко имат мнооооггооо топла връзка с БФС-то, т.е. те са главата. Аз ли, ти ли да отидем и да им подредим къщичката."

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2014 14:45

БФС няма право да се меси във вътрешната политика на клубовете.
БФС урежда формат на първенство, изисквания и т.н.
БФС има вина, но тя няма нищо общо с ПФК-тата

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 17 ное 2014 14:47

Долно уйно написа:Преди три години Домусчиев и Лудогорец ги нямаше, а националния отбор си беше същата пародия, идеален пример, че проблема не е там където го търсите.

Я кажете колко от подрастващите футболисти спазват спортен режим? :lol: и по какъв начин президента БФС ще ги накара да си променят мисленето

Преди три години Лудогорец ги нямаше, но Домусчиев си беше в ЦСКА, горе долу от тогава започна и "недоимъка" на средства там. Като казвам, че БФС има огромна вина за настоящото състояние на футбола ни, далеч не визирам само периода на Боби Михайлов. И преди него футболните президенти бяха членове на изпълкома, някои от тях показаха завидно дълголетие в него. Но дори и тези, които се завъртяха за по-кратко, оставиха своя отпечатък. Като изключим "управленците" измежду 4-те в света, то по-голямата част от останалите бяха и са знакови фигури от прехода.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 17 ное 2014 14:49

Долно уйно написа:БФС има вина, но тя няма нищо общо с ПФК-тата

А с президентите им има ли нещо общо?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 ное 2014 14:50

Ивайло Петев
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 ное 2014 14:53

obi4am_pirin написа:Трябва ли Любо да остане начело или трябва да бъде заменен?Кое е вашето предложение?

Смятам,че Любо има качествата,но подкрепата му в БФС е минимална а и някои в отбора умишлено го предадоха така,че е логично да си тръгне.
Моето предложение е Стойчо Младенов

Какви качества бе човек....ти въобще разбираш ли я тази игра.Какво е направил досега този палячо.Навсякъде кадето е отишъл го разкриват след няколко месеца че е голямо менте.Така и ще бъде където и да отиде ще е така.Тази зелена куха тиква не си прави труда да посети един български мач от първенството а после реве нямало играчи.Ами нали трябва да имаш нюх и да ги откриваш и виждаш перспективата в тях.Другото е че със тези посредствени играчи играещи в посредствени отбори със посредствени съотборници можем да очакваме само радост за тотоманиаците.Изключвам Иванов ... Тонев....
Гълбинов......всичко друго е плява...

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 17 ное 2014 14:54

astra написа:АЗ мога да съм треньор на националите, но искам никой да не ми пречи и да ми казва кой да играе и кой - не. ДА ама Перуката няма да има полза от мен, защото разни там Поповци, Бодуровци, Божиновци и други чалгари няма да са в отбора. След това и прехвалените звездички от Лудогорец и накрая и сестри Миневи.

Добре бе ти си треньор, не слушаш никой и правиш добър отбор с добри игри,какво ще ти направят.Ще те уволнят,хубаво,но дали ще имат смелостта да го направят след успешни игри,съмнявам се.Кажи ми един треньор след Марков да е уволнен от нац. отбор без преди това да се ''усрал'' тотално.Значи или всички са послушници или просто толкова си могат и в двата случая обаче си заслужават съдбата.

Върни се в “Национален отбор”