El Chapo написа:Тошко Неделев носи на гръб национала!
СПЕШНО да бъдат национализирани Бобан и Спрокел че ми писна от тая смешна защита.
Вън прасетата и телетата от националния!!!
Все си се изцепвал с олигофренични мнения, ама това изби рибата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
СПЕШНО да бъдат национализирани Бобан и Спрокел че ми писна от тая смешна защита.
Балкански Орел написа:Шапка им свалям на школите на Славия.
BadBoy написа:Балкански Орел написа:Шапка им свалям на школите на Славия.
Радослав Димитров е продукт на Академия Литекс
Viktor4o_Rs написа:BadBoy написа:Балкански Орел написа:Шапка им свалям на школите на Славия.
Но стана футболист в СлавияКакто и да е, това няма значение, тук не бива да има разделение на клубни отбори. Макар и голът му да стана леко случайно, Радо показа доста добри игри в квалификациите и е достойна конкуренция на десния бек за Йордан Минев. Трябва втори гол, за да сме по-спокойни
ЕМИЛ написа:[Бобан нема начин . Има натпревари за македонската репрезентација .
Viktor4o_Rs написа:BadBoy написа:Балкански Орел написа:Шапка им свалям на школите на Славия.
Но стана футболист в СлавияКакто и да е, това няма значение, тук не бива да има разделение на клубни отбори. Макар и голът му да стана леко случайно, Радо показа доста добри игри в квалификациите и е достойна конкуренция на десния бек за Йордан Минев. Трябва втори гол, за да сме по-спокойни
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта