Швейцария - България - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Швейцария - България - 3:1 FT

Мнениеот Tommi » 07 сеп 2011 01:21

smoothc написа:Как се казваше треньора,които водеше Панатинайкос преди 3 години?

Ицхак Шум, Хенк тен Кате или някой друг? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 07 сеп 2011 01:22

Red Warrior написа:А какво ви е мнението за Коце Лаптопа? :mrgreen:

след Херо, най можещия млад специалист !

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 07 сеп 2011 01:22

danko_sot написа:За съжаление Матеус ще си иде скоро. А Боби може да остане още много дълго. Няма просто кой да го смени. Бербатов ли? Айде стига! Де да знам май не се вижда спасение :( Имам чувството, че само Бат Бойко може нещо да направи, но той пък не може да се меси пряко на БФС-то, щото те са под егидата на УЕФА. Но ето Бат Бойко нали даде Армията на ЦСКА, нали ще продават сега някои стадиони в София и парите ще ги дават на клубовете. Има някви заченки, че държавата може и да помогне, ама как не се знае. Освен Бат Бойко да се кандидатира и за шеф на БФС-то :)

ЕЕЕ Доидохме си на думата... Бат Боико ще ни оправи бе , как не сме се сетили. Да стане и шеф на БФС и тренер и играещ капитан.
Последна промяна от mormona на 07 сеп 2011 01:23, променено общо 1 път.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 07 сеп 2011 01:23

danko_sot написа:За съжаление Матеус ще си иде скоро. А Боби може да остане още много дълго. Няма просто кой да го смени. Бербатов ли? Айде стига! Де да знам май не се вижда спасение :( Имам чувството, че само Бат Бойко може нещо да направи, но той пък не може да се меси пряко на БФС-то, щото те са под егидата на УЕФА. Но ето Бат Бойко нали даде Армията на ЦСКА, нали ще продават сега някои стадиони в София и парите ще ги дават на клубовете. Има някви заченки, че държавата може и да помогне, ама как не се знае. Освен Бат Бойко да се кандидатира и за шеф на БФС-то :)

Най-хубаво ще е той да стане новият селекционер. Не мислиш ли? Най-малкото, което ще постигнем е полуфинал на СП през 2014год.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 сеп 2011 01:23

Tommi написа:
smoothc написа:Как се казваше треньора,които водеше Панатинайкос преди 3 години?

Ицхак Шум, Хенк тен Кате или някой друг? :)

Ето го:
[wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/_3fVQygC_zqM/SqlNPkxiVMI/AAAAAAAABQo/5RiWx6TWqt4/s400/jose-peseiro1.jpg[/wrapimg]

Хосе Пешейро...много ми допада този треньор,мисля,че е подходящ за нашите,защо не!?

ПС:А и познава отлично Балканският манталитет,така че.... ;)
Последна промяна от smoothc на 07 сеп 2011 01:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 сеп 2011 01:24

[quote="mormona,ЕЕЕ Доидохме си на думата... Бат Боико ще ни оправи бе , как не сме се сетили. Да стане и шеф на БФС и тренер и играешт капитан.[/quote]

Ми да стане бе! Двамата с Делев ще оформят атомно нападение. :) Единият таран, другият бързак. Страшно ще се допълнят :mrgreen:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 сеп 2011 01:24

Tommi написа:Например Йежи Енгел, Ларс Лагербек, Томи Сьодерберг (последните двама водеха шведския национален отбор преди години и имаха нелоши резултати). Ето трима добри специалисти, които от друга страна не са чак толкова велики, за да имат нереални претенции.

Точно последните двама са ми познати. Първият или не съм го чувал, или не се сещам кой е. Ок, дори и да приемем, че парите ги задоволят... остават другите проблеми, които ще откажат всеки кадърен треньор дръзнал да обмисли една евентуалан оферта от страна на БФС.

В момента да си треньор на българският национален отбор по футбол изобщо не е престижно. Изобщо не е добре дошло във визитката ти - напротив това може да бъде едно петно в кариерата ти! Звучи грубо и тежко, но в момента това е действителността. Качествените треньори си имат изградена репутация и не биха се навили да я жертват за загубена кауза като нашата. Как си ги представяш шведите да търпят нареждания от Бобо и Ко, че трябва да играят определени играчи, за да им бъде уреден трансфер в западен отбор, а в същото време скандинавците да се червят от срам след представянето на въпросните кукони... Това просто няма как да стане! Не и със сериозно име във футбола. Затова и БФС не би се обърнало към качествен чуженец, а ако все пак го направи самият треньор веднага ще откаже и щя избяга надалеч като дявол от тамян...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2011 01:24

ivo77 написа:
Red Warrior написа:А какво ви е мнението за Коце Лаптопа? :mrgreen:

Трябва да му се даде шанс. :lol:

Има модерни методи - ползва лаптоп човека :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2011 01:27

Бат' Бойко беше главен секретар, кмет, премиер, не поиска да бъде президен защото му е тъпо :) . Остава само Патриарх да се цани след Максим, но ще има яка конкуренция в лицето на Благо Джийзъса :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

haha

Мнениеот haha » 07 сеп 2011 01:28

Не знам какво изобщо им се нервите на тия,Мегън много добре го каза в предните си постове-на тия играчи който и да им е треньор-все тия,нищо няма да направят.Не стига,че футболистите не могат,ама и грам не се стараят,за тях национала е отбиване на номера,90% от тях са абсолтни непрофесионалисти(пияници няма да казвам,то се подразбира).Трябва да се направи някаква коренна промяна в цялото отношение към българския футбол,защото аз лично не помня,да сме били някога в по-лошо състояние.Ама с тия управници на БФС и тия президенти на клубовете-толкова.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Национален отбор”