Швейцария - България - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Швейцария - България - 3:1 FT

Мнениеот Tommi » 07 сеп 2011 01:04

smoothc написа:
RobiVanPersie написа:Според мен Матеус беше нает за да могат Бфс да могат да кажат след година ето видяхте ли като искате чужденец какво стана ;)

Е,след свършен факт е лесно да го кажеш,защо не го каза това,след като го назначиха?!

Това не са го казали само хората, които не са били запознати с треньорските възможности на германеца. ;)
Когато се появи информацията, че той ще е новият треньор, аз лично не можех да повярвам, че ръководителите на футбола ни са избрали точно него. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 сеп 2011 01:04

Живко Миланов е ИДИОТ !
Владимир Гаджев е ИДИОТ !
Петър Занев е ИДИОТ !
Всички останали - ИДИОТИ !
Хер Матеус е пълен ИДИОТ !
Всички ние, които продължаваме да гледаме и да си късаме нервите сме ИДИОТИ ! ЗАВЪРШЕНИ !
СМЪРТ И К*Р ЗА ПЕРУКАТА, БФС И МУТРИТЕ, РАЗСИПАЛИ ЦЕЛИЯТ НИ ФУТБОЛ !!!
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 сеп 2011 01:04

Tommi написа:
megan fox написа:
Tommi написа:По-добре чужденец да води отбора, но в никакъв случай Матеус, а някой друг. И да не е Жерар Улие. :mrgreen:

Сколари може да вдигне отбора, ама не можем да си го позволим... Е поне мечтите са безплатни.

Е, Сколари много трудно може да го излъжем да дойде, но има добри специалисти, които може и да дойдат за парите, които взима германецът.

За 30 000 евро на месец? Назови ми двама-трима, които биха се навили да водят националите ни! Вече нямаме лидери, Бербатов се отказа, Марто и Стилян се пенсионират след тези квалификации, ДЮШовете в България са в плачевно състояние, първенството е мега уредено и окаяно, мениджърите нон-стоп жужят около националните ни отбори, Боби и Ко много обичат да се месят в работата на треньора и да му налагат определени играчи (а това един реномиран треньор никога не би го изтърпял и би си тръгнал на мига) и за капак БФС е бедно и не може да си позволи скъпи контроли срещу реномирани съперници, както и кой знае колко много пари за заплати на треньора и екипа му... Та кои ще са тези добри специалисти, които ще са толкова глупави, че да дойдат в това блато наречено български футбол и при тези условия? :? :? :?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 сеп 2011 01:05

RobiVanPersie написа:
smoothc написа:
RobiVanPersie написа:Според мен Матеус беше нает за да могат Бфс да могат да кажат след година ето видяхте ли като искате чужденец какво стана ;)

Е,след свършен факт е лесно да го кажеш,защо не го каза това,след като го назначиха?!

Още от тогава си го мислех,защото не бях запознат с треньорската му кариера и като я прочетох това беше първото,което се сетих ;)

Много хубаво ,че си го предвидил,а и не само ти,също така и Мегън,а вероятно и много други хора,но за съжаление това е реалността!
Българският футбол затъва,БФС нехае,ние феновете се ядосваме....Истински омагьосан кръг,от който едва ли в скоро време ще се измъкнем!
Последна промяна от smoothc на 07 сеп 2011 01:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 07 сеп 2011 01:06

RobiVanPersie написа:Според мен Матеус беше нает за да могат Бфс да кажат след година ето видяхте ли като искате чужденец какво стана ;)

И аз подозирам същото ,ще го сменят с "доказан български специалист" в най-скоро време и пак ще се почне с мрънкането, че вика само "червени", "оранжеви" или "бели" ("сини" няма да вика, то и аз не бих викнал, макар че съм левскар).
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2011 01:06

А какво ви е мнението за Коце Лаптопа? :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 07 сеп 2011 01:07

Viktor4o_Rs написа:Живко Миланов е ИДИОТ !
Петър Занев е ИДИОТ !
Всички ние, които продължаваме да гледаме и да си късаме нервите сме ИДИОТИ ! ЗАВЪРШЕНИ !

Доста жалко ама си е така

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 сеп 2011 01:11

За 30 000 евро на месец? Назови ми двама-трима, които биха се навили да водят националите ни!

Вероятно някой от "старата школа"!...примерно един Клаус Топмьолер,да видиме с друг германец как ще е :)

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 07 сеп 2011 01:13

Viktor4o_Rs написа:Живко Миланов е ИДИОТ !
Петър Занев е ИДИОТ !

Приятелю, цялата ни държава е разсипана, може би сме най-скапаната държава в Европа, та футбола ли да ни е наред?!?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 07 сеп 2011 01:13

Вие тука се ядосвате и се храните, а футболистите ни вече сигурно "убиват мъката" у некоя дискотека..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Национален отбор”