България-Швейцария 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: България-Швейцария 0:0 (FT)

Мнениеот kolokolo » 27 мар 2011 10:30

Най-добрият ни мач от години насам . Много тичане и желание ,
при положение че Швейцарците не са случаен отбор , не изглеждаха добре срещу нас.
Никой не може да иска от футболистите повече отколкото могат , те се представиха на върха на
възможностите си , ако задържат така ще има и успехи .
Видя си националния има бъдеще единствено без лефскари в отбора .8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 27 мар 2011 10:44

Първа молекула от радиоактивен йод 131 на връх Мусала-Открита е молекула от радиоактивния йод 131 от станцията на връх Мусала, съобщи вчера Марина Низамска от агенцията за ядрено регулиране. Това обаче дори не било частица радиация и не можело да промени гама-фона у нас.

Концентрацията е между 90 и 120 микробекерела на куб. метър въздух, това е 70 000 пъти под нормата, дадена за безопасна от министерство на здравеопазването - 7 бекерела за куб. м, уточни Низамска. Затова не трябвало да има каквото и да е безпокойство.

Стойностите били толкова малки, че дори влизали в рамките на статистическата грешка. Молекулата била хваната след хиляди куб. метра изсмукан и "преточен" въздух. По данни на Националния център по радиобиология и радиационна защита (НЦРРЗ) в София концентрацията пък била 200 микробекерела, уточни Низамска. Вчера била цял ден навън със сина си, карали колело и дори почервенели от слънцето. Тя гарантира, че не се налагат никакви защитни мерки дори за т.нар. рискови групи - малки деца, бременни или болни.

Със сигурност молекулата от радиоактивния йод 131 е от авариралата японска АЕЦ "Фукушима".

"Няма опасност от радиация у нас, очакваните молекули от Япония могат да бъдат засечени само със суперапаратура. Не е възможно по дългия път дотук незабелязано да е минал опасен облак и да се стовари изведнъж в България", успокои вчера и дежурният в Националния център по радиобиология и радиационна защита Ивайло Петков.

Центърът следи 24 часа гама-фона. Стойностите не са постоянни никога, дори в една и съща точка те се колебаят в зависимост от два основни фактора - естествената космическа радиация и времето. Има значение дали вали, или е слънчево. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А аз се чудя защо всички са така въодушевени от снощния мач,в който не създадохме нито едно голово положение,а то радиацията от Япония вече е пристигнала. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 мар 2011 11:37

Абе те се раздадоха ,но толкова си могат.Както един колега по назад каза и 3 полувремена още да имаше нямаше да вкараме гол ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 27 мар 2011 11:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KZh9d__7wEI[/youtube] Колкото и да гледам положенията от мача,стопроцентово положение за гол не мога да видя,докато срещу Черна гора имахме положения,въпреки загубата.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 мар 2011 11:52

И от мен полужителна оценка за мача вчера. Радвам се, че Матеус започна да подменя някои от недоразуменията в нашия отбор. Радвам се и от хубавия дебют на Бандаловски Стоянов и Спас. Единственото което не ми хареса вчера, е че нямаме нападател. Нито Макриев, нито Генков стават за националния в момента. Незнам, тегаво беше вчера, не виждам кой в момента заслужава да играе нападател. Дано до следващия мач някой влезе във форма.
Иначе за класирането все още има шанс. Трябва да си вярват и да не се отказват !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2011 12:01

devildriver написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KZh9d__7wEI[/youtube] Колкото и да гледам положенията от мача,стопроцентово положение за гол не мога да видя,докато срещу Черна гора имахме положения,въпреки загубата.

Предпочитам 10 деветдесет процентови положения пред само 1-2 стопроцентови.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 27 мар 2011 12:29

Нямаше го този атакуващ футболист който ни трябва - Ивелин Попов трябваше да е на върха на атаката , ...но какво да се прави оставаме оптимисти

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 мар 2011 12:31

Добре играха нашите,харесаха ми...... Така не съм виждал националния от години да играе.... С хъс,с желание,бореха се по терена за всяка топка,...... Да не говоря,че видях нашите да играят на контра,на скорост....... Организирани що годе в защита.... Дано това да не е било мимолетно и да оставят Матеус да си върши работата..... Единствено Генков трябваше да е титуляр вместо Макриев..... И сега пак ме е яд за онзи мач срещу Черна гора..... Ех,та тогава нямаше кой да изгони Мъри по-ранко.....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 мар 2011 12:37

Оптимизъм, оптимизъм! Оптимизмът е хубаво нещо, нали?! И в предишни години е имало приток на млади и ентусиазирани футболисти, особено при Христо Стоичков. Той извъртя най-много играчи от всички треньори на националния в последните години. Само че винаги се случваше така, че шансовете ни за нещо значимо в квалификациите рано-рано се стопяваха. Матеус също не го виждам като дългосрочен треньор в Б-я. Доколкото знам договорът му е до края на квалификациония цикъл. Проблемът е, че за да върви отборът нагоре трябва да има и тръпка и ентусиазъм и надежда. След като шансовете на нашите почти се стопиха за класиране на европейско тези фактори значително намаляват. Публиката, която е толкова важна, също ще намалее предполагам предвид намалелите ни шансове. От там целият ентусиазъм и желание също поспадат. Отборът трябваше да запази шансове, за да бъде носен донякъде и на вълната на ентусиазма и тръпката от евентуалното класиране на финалите на Евро 2012. Сега при един очертаващ се неблагоприятен резултат в Черна гора надеждите ни ще бъдат изпепелени, а с това ще бъдат отрязани до голяма степен и крилата на феновете и играчите. Омръзна ми да доиграваме квалификации, трябваше тоя път поне да запазим шансове до края им. Да я има тръпката до края и за феновете и за играчите. Трябваше да бием вчера, това е истината просто. Мен хич не ме топли, че имало млади играчи в отбора. Да бяхме били с грозна игра и стари, ама да бяхме били. Матеус не подбра правилната стратегия, трябваше да подходим по-хитро, да се опитаме да излъжем швейцарците. Колкото и да е трудно да се излъже Хитцфелд, но в крайна сметка се видя, че не са нищо особено Швейцария. Да не говорим, че титулярния им вратар липсваше, Джуру е контузен, Бехрами се контузи. И с един ветеран Фрай и един Щрелер само напред- големия отбор. Трябваше да ги ударим. За следващите квалификации трябва да заложим на някой млад и модерен перспективен треньор с модерни виждания в треньорската работа и тактическите новости и аспекти в играта. Някой, който ще рискува и ще накара този отбор да играе грозно и защитно дори, но печелившо. Това е ключовото- да се играе печелившо. Защото не ми казвайте всеки път- те толкова си могат. Да те толкова си могат, но с една печеливша и правилна тактика дори и слабите отбори имат голям шанс да се класират за голям форум. Дали пък съставът на Гърция беше много класен на Евро 2004? Милен Радуканов прави нещо такова сега в ЦСКА. Отборът не е толкова класен откъм играчи, но с добре подреден състав и стратегия според силите и качествата на играчите, се постигат добри резултати. Милен или Любо Пенев могат да бъдат следващите национални селекционери. Това е правилния път за мен поне.
А и всеки казва, че има млада вълна в отбора, като Делев, Попето, Манолев и т.н. Но никой не се замисля, че Стилян почти сигурно няма да играе на следващите квалификации, Мартин Петров също, Бербатов вече го направи. А заместници трудно ще се намерят, особено на Бербатов и Стилян. Трябва да се намери правилния треньор, който дори и с не толкова качествени играчи да намери печелившата стратегия, защото ми писна вече да гледам как по средата на квалификациите ние почти изгубваме шансове за класиране
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Българи,а сега на къде?(и с кой)

Мнениеот Артилериста » 27 мар 2011 13:38

България и Швейцария сътвориха самоубиствено нулево равенство, което на практика слага край на шансовете им за класиране на Евро 2012. „Лъвовете” положиха всички усилия, за да стигнат до крайната победа, но липсата на качествен завършващ удар им попречи да вземат трите точки.

Вчерашният мач отново ни показа едно:само с желание и хъс не става.Българина иска да гледа не само раздаване на 100%,но и най-накрая победи,независимо с каква игра.Само се заблуждаваме(както всеки път),че играем добре,но не побеждаваме.
Мисля,че след загубите от Англия и най-вече от Чернна гора,всичко трябва да започне от начало,но не това начало,което го започваме всяка година,а трябва всичко да е на чисто:
1.Треньор-Лотар е голям футболист,но не и треньор.Нашият национален отбор не е школа за треньори,още повече за чужденци.Ако е треньор да е българин,,най-добре Краси Балъков.
2.Футболисти-със Стилян Петров,Марто Петров,Пелето и Лазаров няма да стане.Точно те бяха тези,с които постигнахме едни от най-добрите резултати в последните години,но мисля,че трябва да дават път на младите.Нищо против тях,дори напротив уважавам ги всички,като фен на ЦСКА,но това не е от значение тук.
3.Капитан-вижда се,че Стенли все по-малко игра и все по-малко ще играе.Трябва ни нов лидер,нов капитан-Ивелин Попов,Благо Георгиев,Иван Иванов и Ники Михайлов.Това са хората най-вероятно от които ще се избира капитана на България.Попов и Георгиев според мен са по-добри варианти.
4.Колкото и невъзможно да звучи,време е вече да спрем да делим национала на ЦСКА,ЛЕвски,Литекс и други.
ХОРА ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И АКО ИСКАМЕ СИЛЕН ОТБОР,ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯМЕ ТРИКОЛЬОРИТЕ,НЕЗАВИСИМО КОИ СА ТЕ!
5.Бербатов-играча,без който не можем.Направи правилния избор за да може играчи,като Ивелин Попов,Цветан Генков,Спас Делев,Иван Стоянов да излязат от сянката му и да покажат потенциала си.Те са бъдещето на отбора(атака)

Според мен тези квалификации трябва да се довършат не само от новите в отбора,но и трябва да се избира и от играчи като:
Александър Тонев,Владимир Гаджев,Исмаил Иса,Мартин Тошев,Веселин Минев,Йордан Милиев,Момчил Цветанов,Бодуров,Пейков,Георги Миланов,Станислав Костов,Пламен Илиев,Георги Терзиев,Томи Костадинов.

Ще губим,но поне ще се дава път на тези момчета,защото след 2-3 години именно от тях ще искаме голям форум.ТЕ СА БЪДЕЩЕТО
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Върни се в “Национален отбор”