Бербатов се връща в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Re: Бербатов се връща в националния?

Мнениеот toffees » 07 фев 2012 19:44

baerba1995 написа:Спрете се бе сини приятелки! ЖАЛКИ СТЕ!! ЗАради такива като вас Бербатов си тръгна...тука сме царе да завивдаме и да плюем по малкото успели хора! не МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕ ДА СИ БЪЛГАРИН И ДА ИСКАШ НАЦИОНАЛНИЯТ ТИ ОТБОР ДА Е В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ???? Спете да сте "хейтъри",забравете от кой отбор сте и бъдете БЪЛГАРИ ПОНЕ ВЕДНЪВ В ЖИВОТА СИ! СТИГА СТЕ се ОБИЖДАЛИ НА ПРАСЕТА И ГОВЕДА!
http://vbox7.com/play:d050e277
http://vbox7.com/play:8d987abd

Пич подкрепям те напълно. Когато става въпрос за България много ще се радвам всички агитки да са обединени в името на майка България.
По принцип тази омраза между феновете на ЦСКА, Левски,Ботев.П. Локо.П.и др. е едно безумие и избиване на комплекси, аз примерно имам много добри приятели и от Левски и от Ботев и от Локо.П. представете си да сте на война недай си боже и трябва да разчитате на човека до вас на Българина до вас , не на Левскара,ЦСКА-а и др.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 07 фев 2012 19:50

Бербатов трябва да играе за България!
Не знам, но това което пише днес, че не бил поканен е малко странно....Ами нали до-скоро казваше, че е затворена страница за него националния отбор....Помня нещо което предполагам и доста хора-как на една контрола със Сърбия напусна терена сам незнайно защо. Ей така без смяна и Пл.Марков прие за сведение това.....Ако играеше за България редовно, щеше да бъде с друго самочувствие и вероятно и в Ман.Юн. щеше да бъде по-често на терена.
Пожелавам му завръщане в националния отбор и да вдигне тонуса на измъчения български фен на футбола.
Успех Димитър! :)
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 07 фев 2012 20:26

шивача написа:
stf написа:
hristo1306 написа:Ех, тез злобари !!! Нито студа, нито снега не можа да ги унищожи ! Но това са червеи, трудно унищожими ! Ще умрат само от злоба - пожелавам им го от все сърце !!!

Ayyyy то твоя коментар изпълнен с топли чувства .... , леко само ти да не умреш от злоба защото по злобарско мнение от твоето не срещнах в темата

Ми то е като отговор на провокации. Да се плюе по Бербатов, без да се знаят причините за отказването му, е меко казано -простотия!

Ха , че то причините са от ясни по ясни , някои от тях ги каза на пресконференцията другите всеки средно интелигентен би ги разбрал ...

П.С. И стига с тез изрази свалете сините очила и т.н. Това , че съм от ЦСКА значи ли , че трябва да го харесвам . Едно време ми беше симпатичен сега ... не искам да го виждам с фланелка с БГ герб на нея

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 07 фев 2012 23:43

Не ми треа тоя
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 фев 2012 12:01

blue avalanche написа:
Beck's написа: Къде сме без него? Кой ни брои за отбор без Бербатов?

А къде бяхме с него?Че нещо ми се губи...
С Бербатов някой "броеше" ли ни?

Коментираш само каквото ти изнася !!!!!
С Бербатов се класирахме до Европейско, 2 кръга преди да свършат квалификацийте имахме теоретично шансове!
След като той си тръгна имахме теоретични шансове до 3тия мач и това е!

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

кой е светослав табаков, че ще се опитвал ,,да прости'' ?

Мнениеот claudio » 08 фев 2012 13:20

Бербатов още не е се е завърнал в националния отбор и същите ,които го прогониха започнаха пак:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=251887

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: кой е светослав табаков, че ще се опитвал ,,да прости'' ?

Мнениеот hristo1306 » 08 фев 2012 13:34

няма ли кой да честити РД на големия Христо Стоичков ? Ице, бъди жив и здрав ! Цяла България те боготвори, освен едни - наказвани от теб многократно !!!

Потребителски аватар
AlexandrePato
Контакти:

Мнениеот AlexandrePato » 08 фев 2012 13:36

Аз силно се надявам Бербатов да не се върне.Няма смисъл да дава храна на такива комплексирани журналисти и фенове.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 фев 2012 13:37

hristo1306 написа:няма ли кой да честити РД на големия Христо Стоичков ? Ице, бъди жив и здрав ! Цяла България те боготвори, освен едни - наказвани от теб многократно !!!

Пробвай тука: gong/viewtopic.php?f=&t=99041

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 08 фев 2012 13:37

СВЕТОСЛАВ ТАБАКОВ
Водещ на:
Гонг маратон
Спортно Шоу Гонг

Роден съм в София на 6 април 1963 г. Средното си образование съм завършил във Френски лицей в Тунис, а висшето – в Софийския университет, специалност „География“. През 1988 година започнах като стажант във вестник „Народен спорт“, през 1991-а ме назначиха на щат и изкарах там до 1996 година. През следващите близо 5 години работих в „Меридиан Мач“, а от юни 2001 година съм в „Дарик радио", радио „Гонг“ и отново в „Дарик“.

източник:
http://darikradio.bg/team.php?presenterid=49

Никъде в текста не видях за какво ще му прощава.

Най-голямата грешка на Бербатов ще е да се завърне. Особено, че някои и сега не бяха спрели.

Колкото до РД на Стоичков: gong/viewtopic.php?f=&t=99041

Върни се в “Национален отбор”