Viktor4o_Rs написа:Виж какво, укроти местният патриотизъм към Литекс, става ли ? Никъде не съм написал, че Манолев е слаб футболист

Това, което си написал е горе-долу така, само че не виждам какво променя във факта, че постъпката му е непрофесионална и недопустима

Става дума, че един-единствен път не е бил в групата и ще бойкотира, от какъв зор ? Той ще играе там, където му казва треньорът, а не където казваш ти или аз ... И по-леко с патоса и квалификациите, че заприличваш на един дето е с 10 дихона тъпота

Значи приеми искрените ми извинения, наистина се поразпалих, а и съм изпил 3-4 бири, ОБАЧЕ!
Не може ОТ ЕДНА СТРАНА всички да пищим за мениджърските интереси и как това съсипва националният ни отбор толкова години, а ОТ ДРУГА СТРАНА да си затваряме очите за такива ОЧЕИЗВАЖДАЩИ случаи!
И на малките деца е ясно, че на "Васил Левски" е било пълно с мениджъри като почнеш от Виетнам и свършиш до Холандия, Германия и Италия (вадя си ги от задника тия държави, естествено, но мач с Англия ако ще и с училищен отбор да е - цял свят го гледа)
И какво прави нашия велик селекционер Матеус? Вади ни кажи-речи единствения смислен играч наред с обичайните заподозряни от състава, като на негово място са гореизброените. Е на теб не ти ли е малко съмнително? Всъщност на всички не ни ли е малко съмнително? Е извинявай, ама и аз да съм, и аз ще кажа БАСТА!
Всъщност интересното е, че както казах - всички пищим, че сме против мениджърските игри в национала. Играта в конкретния случай е от явна по-явна. На Бандаловски му се търси отбор (не може човек да ме убеди в противното, при положение, че ЦСКА са готови да се разделят с най-голямата си звезда и то да го продадат в турски анонимкик, че на Бандаловски ли няма да му търсят отбор!?), Жикеца е ясен по каква линия изобщо е в състава (да припомня, това момче изобщо не попадаше в плановете на селекционера преди мача с Англия - не помня и контрола да е играл, врътката е очевидна, а и Левски има процент доколкото помня!) и в следващия момент когато НЯКОЙ, който и да е от този отбор (в конкретния случай - Манолев) заеме принципна позиция, ние го обвиняваме за национален предател, лигльо, леке и дезертьор!? Е хем всичките искаме да престанат далаверите в националния (да си спомним България - Естония...) хем някой като надигне глава от тинята, веднага почваме да го мачкаме!? Да, Манолев не е Стоичков, но какво от това - не може да изрази мнението си - а именно, че Хер Лотар се оказа (доказано - от Бразилия, през Сърбия, та до Унгария) менте и предполагаема мениджърска подлога!?