Кой е правилният път за Националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Нека феновете се обединим

Мнениеот Avenger » 08 сеп 2010 00:15

UltraBlue. написа:Никакви обединения!!! ОТ ТУКА НА ТАМ НИКЪВ РЕСПЕКТ ОТ МЕНЕ КЪМ СЕКТОР "Г" В 30' ОСТАВКА МИ ВИКАТ.. ПЪРВИТЕ 15,20 МИНУТИ ГИ СКАПАХМЕ ВКАРАХА НИ ГОЛ ... ОСТАВКА ОСТАВКА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ НЕ ЗНАЕХА НА КЪДЕ ДА ТРЪГНАТ!!!

НЕ Казвам че това е причината за слабата игра.. скандирането "оставка" но няма такива прости парчета да ги разбиваме първите минути да ни направят една атака - гол и да се почне оставка.. селянията е пълна!!!

ОБЕДИНЕНИЕ - НО!!!

А ние преди не викахме Христо Стоичков.... нз какъв си айде всички малоумници си лягайте или бъдете поне пред вас си обективни...всички сме едни днеска така утре ние плюем и за жалост не виждам как ще се промени.......
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

toi
Контакти:

Мнениеот toi » 08 сеп 2010 00:17

"На тебе така си ти е гот, нали? Важното е да ръсиш простотии на клубна основа, а това, че националния ни ще го бият сигурно и Фарьорски острови, не те интересува, а? Не знам дали чорбаро-свинете ще мирясат, но ти наистина си много голЕмо говедо. Но има ли всъщност за такива като тебе значение, дали си червено говедо или синя свиня. Не! Не съм объркал нищо - просто сте си лика-прилика всички **********и псевдо-фенчета, `дето по-далече от "Б" или "Г" не виждате."

Да жалко че никой от Б и от Г не иска да види,че двата сектора образуват БГ...много жалко...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2010 00:18

mertezaker написа:
blue avalanche на 08 Сеп 2010 00:06
Така-а-а-а...Новия треньор още назначен-неназначен и вече ги разделихте на "сини","червени" и т.н.Ясна ми е картинката.Сега като го няма "тъста",ако новия вземе,че пак извика Миланов(вече няма да е "Зетя")-кво ще разправяте?Или ще му забраните?А,може да му пратите някой е-мейл на GSM-а?Ние,българите,показахме,че много ни бива в това.С нетърпение очаквам да видя как новия треньор ще сбъдне мокрите сънища на "червена" България,ще спре да вика някакви си левскари(бивши и настоящи) в национала и оттук нататък ще спука всички отбори в групата от бой! :twisted: :twisted: :twisted: И понеже сега е модерно да се предлагат чужденци "с име"(не съм чувал за хора без име,ама нейсе)-ето ви един:Марадона!От това име по-известно-здраве му кажи. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Докато няма обединение, няма да има и резултати :!: Ти не ми казвай, че си подкрепял Стоичков и Пламен Марков :!:

За мен е много по-важно какво ще направи Левски в ЕКТ.Националния никъде няма да се класира!Стана ясно още при жребия.Защо да се хабя за тоя,дето духа?Само ви гледам сеира!
"Ти не ми казвай, че си подкрепял Стоичков и Пламен Марков".От това по-грешно изказване-здраве...
Аз подкрепям ОТБОР,не ТРЕНЬОР,ако не си разбрал...Капиш?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 08 сеп 2010 00:19

UltraBlue. на 08 Сеп 2010 00:10
Никакви обединения!!! ОТ ТУКА НА ТАМ НИКЪВ РЕСПЕКТ ОТ МЕНЕ КЪМ СЕКТОР "Г" В 30' ОСТАВКА МИ ВИКАТ.. ПЪРВИТЕ 15,20 МИНУТИ ГИ СКАПАХМЕ ВКАРАХА НИ ГОЛ ... ОСТАВКА ОСТАВКА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ НЕ ЗНАЕХА НА КЪДЕ ДА ТРЪГНАТ!!!

НЕ Казвам че това е причината за слабата игра.. скандирането "оставка" но няма такива прости парчета да ги разбиваме първите минути да ни направят една атака - гол и да се почне оставка.. селянията е пълна!!!

ОБЕДИНЕНИЕ - НО!!!

А ако беше Стоичков, Младенов или Марков треньор, ти щеше да си първият викал ОСТАВКА! Какъв сектор Г на мач на националния отбор, бе!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 08 сеп 2010 00:19

toi написа:"На тебе така си ти е гот, нали? Важното е да ръсиш простотии на клубна основа, а това, че националния ни ще го бият сигурно и Фарьорски острови, не те интересува, а? Не знам дали чорбаро-свинете ще мирясат, но ти наистина си много голЕмо говедо. Но има ли всъщност за такива като тебе значение, дали си червено говедо или синя свиня. Не! Не съм объркал нищо - просто сте си лика-прилика всички **********и псевдо-фенчета, `дето по-далече от "Б" или "Г" не виждате."

Да жалко че никой от Б и от Г не иска да види,че двата сектора образуват БГ...много жалко...

За жалост тия дето седим във В сектор се чудим накъде да се денем при такива престрелки, а тези дето седят в А на високото ни зяпат всичките и се подхилкват.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 08 сеп 2010 00:21

[quote] blue avalanche на 08 Сеп 2010 00:18

mertezaker написа:

blue avalanche на 08 Сеп 2010 00:06
Така-а-а-а...Новия треньор още назначен-неназначен и вече ги разделихте на "сини","червени" и т.н.Ясна ми е картинката.Сега като го няма "тъста",ако новия вземе,че пак извика Миланов(вече няма да е "Зетя")-кво ще разправяте?Или ще му забраните?А,може да му пратите някой е-мейл на GSM-а?Ние,българите,показахме,че много ни бива в това.С нетърпение очаквам да видя как новия треньор ще сбъдне мокрите сънища на "червена" България,ще спре да вика някакви си левскари(бивши и настоящи) в национала и оттук нататък ще спука всички отбори в групата от бой! :twisted: :twisted: :twisted: И понеже сега е модерно да се предлагат чужденци "с име"(не съм чувал за хора без име,ама нейсе)-ето ви един:Марадона!От това име по-известно-здраве му кажи. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Докато няма обединение, няма да има и резултати :!: Ти не ми казвай, че си подкрепял Стоичков и Пламен Марков :!:

За мен е много по-важно какво ще направи Левски в ЕКТ.Националния никъде няма да се класира!Стана ясно още при жребия.Защо да се хабя за тоя,дето духа?Само ви гледам сеира!
"Ти не ми казвай, че си подкрепял Стоичков и Пламен Марков".От това по-грешно изказване-здраве...
Аз подкрепям ОТБОР,не ТРЕНЬОР,ако не си разбрал...Капиш?[/quote

И аз подкрепям отбор, а не треньор и нямам нищо против Мъри, дори да остане национален селекционер :!:

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 08 сеп 2010 00:21

Avenger написа:
UltraBlue. написа:Никакви обединения!!! ОТ ТУКА НА ТАМ НИКЪВ РЕСПЕКТ ОТ МЕНЕ КЪМ СЕКТОР "Г" В 30' ОСТАВКА МИ ВИКАТ.. ПЪРВИТЕ 15,20 МИНУТИ ГИ СКАПАХМЕ ВКАРАХА НИ ГОЛ ... ОСТАВКА ОСТАВКА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ НЕ ЗНАЕХА НА КЪДЕ ДА ТРЪГНАТ!!!

ОБЕДИНЕНИЕ - НО!!!

А ние преди не викахме Христо Стоичков.... нз какъв си айде всички малоумници си лягайте или бъдете поне пред вас си обективни...всички сме едни днеска така утре ние плюем и за жалост не виждам как ще се промени.......

ДА СТЕ ВИКАЛИ , Мъри е бил треньор на ЛЕВСКИ сега беше треньор на националния ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ КАТО ВИЕ НЕ ИСКАТЕ Е ВАШ ПРОБЛЕМ СЕГА КАТО ДОЙДЕ НОВ ТРЕНЬОР ПАК СИ ВИКАЙТЕ ОСТАВКА , ТОВА Е.. МОЖЕ ДА СЕ ОБИЖДАТЕ НО С ПРАВО ВИ НАРИЧАМЕ ТУРЦИ!!!

НЕ МОЖЕ В 30' ДА ПОЧНЕТЕ ДА МИ ВИКАТЕ ОСТАВКА , КОГАТО ОТБОРА СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОДКРЕПА С ТАЗИ ОСТАВКА НА НИКОЙ НЕ ПОМАГАТЕ ТОВА ДА НЕ ВИ Е ЦСКА ЧЕ ДА МИ ВИКАТЕ ОСТАВКА БЕ ??? СЕКТОР "Г" ЛИ ЩЕ РЕШАВА КОГА ДА СЕ ВИКА ОСТАВКА.. АКО ЗАВИСИ ОТ МЕН ЩЕ ВИКАМ ВСЕКИ ЕДИН МАЧ ОТ СЕКТОР "Б" ОСТАВКА ДОКАТО НЕ ВЛЕЗНЕМЕ НЯКОГА В ТАКА МЕЧТАНИТЕ ГРУПИ!!! НЯМА ДА ГОВОРИМ ЧЕ СЪМ НЕРВИРАН И ЗАРАДИ СЛАБАТА ИГРА И ЗАРАДИ ПРОСТАШКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ! Мъри сам си го каза че ще подаде ОСТАВКА при нещо различно от победа , но явно е трябвало по БНТ да го кажат и на ТУРСКИ! :evil:

toi
Контакти:

Мнениеот toi » 08 сеп 2010 00:22

Жалко за сички нас,щом и тука се делим на Б и Г вместо да сме БГ откаде накъде ше изискваме националния отбор да е НАЦИОНАЛЕН а ?

Кухи лейки...

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 08 сеп 2010 00:22

Ако все още някой не е разбрал , проблема на Българския футбол не е Мъри. Той е само една от издънките.Проблема започва от некадърниците от БФС за които футбола е равнозначен на далавера.Само че тези хора до такава степен се самозабравиха , че не усетиха , че в един момент всичко ще се обърне срещу тях.И сега вече ще берат плодовете на това което са посели -напълно разбити ДЮШ , порутени стадиони , супер слабо и първенство и съдийство.И как при това положение да очакваме да се пръкнат качествени футболисти ? Няма как да стане. Ако ще и Мауриньо да дойде/но той няма да дойде/ за треньор , няма как да се оправи положението , което до горе в лайна.А лошото е че ще става още по лошо !
Боби и Ко , ако имате поне малко достойнство /но вие нямате/ , ще си подадете оставките !

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 08 сеп 2010 00:22

Съвсем нормално нещо е феновете да искат промяна. Да искат голове. Да искат победи. Когато не така - да искат оставки. Това, с обединението, като идея е правилно и полезно. Но, май, все още не сме стигнали ментално ниво за такова събите. А и какво да се обединяваме ние, феновете, като ония олигофрени от БФС-то са толкова разединени?! Поколение `94 ни донесоха невъобразима радост като футболисти и невъобразима скръб като ръководители. Някои от тях и в политиката се намесиха, но явно и политиката ни е на нивото на футбола.

Върни се в “Национален отбор”