Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
А да чухте снощи коментатора като каза, че наще и белгийците искали да се оговорят да имат право на по 7 смени по време на мача....Той Мъри едвам направи 5 от които 2 или 3 принудителни, ама иначе се уговаря за 7....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Viktor4o_Rs написа:Бероец , а защо тогава Берба каза , че иска да ни оправи футбола ? Чети между редовете човек , аз затова критикувах Бербо , защото ясно не каза истинските причини за отказването си ... Явно не смеят да нарушат омертата , а не че много уважават Мъри , защо винаги се чака да се провалим с гръм и трясък , за да приемат някои хора , че не стават за тази работа ...
Мислиш ли , че тази атака с месеци вече към Бербо е случайна ... Убеден съм , че всичката помия се хвърляше , за да "олекне" думата му и дори и да беше казал нещо , то щеше да бъде изкарано като пълна лъжа , родоотстъпничество и за каквото там още се сетиш. Нещата не са се случили от днес за утре. Медиите се насочват натам , накъдето им се каже ... А те всъщност определят и общественото мнение. Гледай и слушай през следващите седмици колко и какво ще се изприказва и за Иван Стоянов. Командата е дадена вече ... А да не забравяме и , че Боби Михайлов е избран с гласовете на Ахмед Доган. Медиите също са собственост на ДПС. Перуката се гласи да е вечен в БФС ... И с подкрепата на ДС Подуене и ДПС това няма как да не стане ...

- sweetchinmusic
- Контакти:
bultras4e написа:sixtynine написа:Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...
Пеев зле ли игра според теб
neeE
acmilan,
аз не критикувам Ники Михайлов, не е луд този който яде баницата. Ядосвам се на нашите журналисти, защото ако имаше такъв случай в Англия щяха да го разчекнат националния треньор, а днес нито дума никъде! Зетя нали се сещаш като какъв играеше в Левски, кажи ми какво правеше на терена като ляв бек?! Затова също нито дума днес!(15 минути преди мача, като видях съставите, коментирах пред приятелите с които гледах мача, че Живко всеки мач прави дузпа и да чакаме такава и днес, в 4-а минута искаха да ме бият вече, че съм на карък) Пак ти казвам, ако ти се имаш за футболист, идваш за мач на националния отбор от 5000 км и те пуснат в контрола за 2 минути накрая, как ще се почувстваш?! Донякъде го разбирам Иван Стоянов, но не съм съгласен с него, че заради треньора трябва да напусне националния отбор!
аз не критикувам Ники Михайлов, не е луд този който яде баницата. Ядосвам се на нашите журналисти, защото ако имаше такъв случай в Англия щяха да го разчекнат националния треньор, а днес нито дума никъде! Зетя нали се сещаш като какъв играеше в Левски, кажи ми какво правеше на терена като ляв бек?! Затова също нито дума днес!(15 минути преди мача, като видях съставите, коментирах пред приятелите с които гледах мача, че Живко всеки мач прави дузпа и да чакаме такава и днес, в 4-а минута искаха да ме бият вече, че съм на карък) Пак ти казвам, ако ти се имаш за футболист, идваш за мач на националния отбор от 5000 км и те пуснат в контрола за 2 минути накрая, как ще се почувстваш?! Донякъде го разбирам Иван Стоянов, но не съм съгласен с него, че заради треньора трябва да напусне националния отбор!
kartago написа:acmilan,
Е журналистите си ги знаем,не разбирам защо си очаквал каквато и да било критика към националния селекционер.В България има два вида отразяване-хвалебствия до небесата,от една страна,и подигравки,обиди,плюене,от друга.Средното положение е просто съобщаване на новините и неангажиране със собствена позиция.Обективна критика не съществува.Не че се имам за мегаспециалист,но аз нито хваля треньора,нито го плюя,а си казвам мнението относно грешките му и положителните му решения,както и същите неща за играта.Колкото до зетя,ужасно тъпо решение е да го пусне като ляв бек,при положение,че в Литекс има две момчета Занев и Венков,които играят добре и заслужават повиквателна.За Иван Стоянов няма повече какво да кажа,очаквам с интерес мнението на Лечков за случилото се.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Мнениеот trex на 20 Май 2010 16:10
Аз май не съм в час. Няма ли приятелски мач срещу ЮАР. Защо трябва да се натоварват играчите с 2 мача и едни и същи изпълнители. Не може ли да приемем, че Стоилов може да иска да изпробва нещо. Примерно по 90 мин за Пеев и Стоянов. За критиците е лесно, защото сценария пуска всички и падаме по същия начин или пуска на полувремето този, онзи и още 1(те специалистите си ги знаят) и падаме с повече не може да се види. В България от политика и футбол всеки разбира. Затова и двете са на топ ниво
+1
След като не иска в националния прав му път към Алания, а може и в Албания!
Докато подобни МОМЧЕНЦА диктуват правилата, нама да я бъде работата. Мъри крив или прав носи отговорността за това какво ще се случи с националния отбор. Ако не стане - ще си върви, но деветнадесет годишен пикльо с извинение да ми се цупи като ненащипана мома ... тая няма да я бъде. Вместо да се радва, че ВЪОБЩЕ е в списъка, той ще се прави на примадона. Аман! Да се жалва на чичко си.
"Моля другарко, пък Иванчо ме щипе!"
Прав му път и да не се връща! Като вкара 20 гола в руското първенство ще призная, че съм сгрешил. Дотогава ВЪН!
Колкото до треньорските способности на Стоилов ... кажете Вие кого да сложат? Аз не се сещам. Не съм му нито фен, но не се сещам за друг. ... поне не и за тия пари.
"Моля другарко, пък Иванчо ме щипе!"
Прав му път и да не се връща! Като вкара 20 гола в руското първенство ще призная, че съм сгрешил. Дотогава ВЪН!
Колкото до треньорските способности на Стоилов ... кажете Вие кого да сложат? Аз не се сещам. Не съм му нито фен, но не се сещам за друг. ... поне не и за тия пари.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
До преди няколко години имахме чичовото,сега си имаме вуйчовото.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
MTK написа:До преди няколко години имахме чичовото,сега си имаме вуйчовото.
Упс правилно - уйчовото.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- Gonzo0009
- Контакти:
Айде сега на 3 да започваме да плачем за Иванчо 

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore