Поредни загубени квалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Поредни загубени квалификации

Мнениеот pomiqrat » 12 май 2010 13:17

tprodanov написа:Готов отбор? Абе пич, я вземи се събуди! Мъри взе един провален отбор, от сбирщина аутсайдери. Да не ги изброявам един по един, че няма да ми стигне форума с квалификациите им...

Вземи се съвземи. Същата година отборът игра срещу Ливърпул и след това отпадна от Беверен.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 13:20

Значи, отбора паднал от Беверен е силен и готов отбор? :shock:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2010 13:22

Никой не оспорва успехите му , но в тях имаше и голяма доза шанс - например да извадят Ювентус и да ви се падне Киево , които не бяха подготвени , а и в същия сезон мисля , че изпаднаха или бяха пред изпадане ;) За 1:17 смятам , че който и български отбор да беше в такава група , пак щеше да пада така , просто малшанс в най-гадната група да попаднете :)
За пробива в УЕФА, вярвам ще се съгласиш , че нито Артмедия , нито Удинезе (също борещи се за оставане) не са от грандовете и отново имахте късмет , а и както ви се каза , защо Мъри не постигна успехи с Литекс например ? Ако успее да ни класира , ще си променя мнението , но на този етап при него негативите са повече от позитивите :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 май 2010 13:22

tprodanov написа:Значи, отбора паднал от Беверен е силен и готов отбор? :shock:

Да. После дойде Бардон и Емил Ангелов почна да бележи.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 13:26

Знам ли го що не постигна? Ектор Купер що нищо не направи с Грузия? Слаб треньор ли е?
А това за Ювентус е пълна безмислица. И да не ги бяха наказвали, нямаше да играем срещу никой от наказаните отбори, ние бяхме поставени. В списъка тогава имаше два силни отбора - Киево и Осасуна и ни се падна единия от тях. Само не ми отговори - онзи отбор от 2006-2007ма беше ли добър? Муден ли беше, вкарваше ли?

Помияре, а да си забелязал как играеше Мечо преди и след Мъри? А Пелето? А Домовчийски кога се появи? А Игор? А нещо за вратарския пост? А Бардон откъде дойде и кой го докара?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 май 2010 13:29

Viktor4o_Rs написа:Никой не оспорва успехите му , но в тях имаше и голяма доза шанс - например да извадят Ювентус и да ви се падне Киево , които не бяха подготвени , а и в същия сезон мисля , че изпаднаха или бяха пред изпадане ;) За 1:17 смятам , че който и български отбор да беше в такава група , пак щеше да пада така , просто малшанс в най-гадната група да попаднете :)
За пробива в УЕФА, вярвам ще се съгласиш , че нито Артмедия , нито Удинезе (също борещи се за оставане) не са от грандовете и отново имахте късмет , а и както ви се каза , защо Мъри не постигна успехи с Литекс например ? Ако успее да ни класира , ще си променя мнението , но на този етап при него негативите са повече от позитивите :mrgreen:

Киево бяха непоствени и бяха едни от най-сериозните съперници. Ако беше Ювентус, то те щаха да са поставени и нямаше как да се паднем с тях. Сега отбори като Киево и Удинезе ни правят смешни, но това е друг въпрос... В отбора на Киево личаха звезди като Амаури...Но както и да е. При този човек аз лично изпитах най-голямата си футболна радост (като изключим 94та). За мен той винаги ще бъде много голям и цял живот ще помня паметните мачове срещу Оксер, Марсилия, Динамо, Удинезе и Киево...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2010 13:31

Добре , а Тампере , Беверен , БАТЕ и Кипър ? Или там е било случайност , ако си спомням добре и Публикум отстранихте с кански мъки , преди да започнете европохода ;)
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 май 2010 13:33

Играеше по един и същи начин. Заспало с леки пробуждания. Как играеше същия Мечо в годината с Тамперее? Питай Сираков кой е донесъл Бардон. Домовчийски пък играеше ли в тези мачове не помня :roll: За вратарският пост питай треньора на вратарите, а не Мъри. Вратарите си имат отделни треньори.

Берое_зара
Контакти:

Мнениеот Берое_зара » 12 май 2010 13:36

Абе радвайте си се за вашата УЕФА приказка...

Но виж сега националния ни-играе ли-ми не играе. Има ли защита-ми няма. Вкарва ли-както вкарваха отборите на "правилния" след УЕФА. Има ли халфове? Каквоо да има?

Вика ли малоумни играчи? Вика? Има ли по-добри, които да бъдат пробвани в КОНТРОЛИТЕ, защото те са за това-има.

Как може Левски и ЦСКА да играят отвратително и пак да им викат играчите бе! Отблъскваща мафия!

Затова е празник за нас когато се дъните в Европа-връща ви се тъпкано за всичките гадории дето ги вършите... Малко са БАТЕ-тата, Жилини-те и Тулузите.
Само дето и националния ще го яде покрай вас.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 13:38

Виж сега, моето мнение. Мъри има поглед. Вижда играта, има таланта да бъде треньор. Не знам дали има професионализма обаче. Професионализъм в смисъл да запази постоянност в развитието си. Това се учи де. След като е постигнал успехите, значи може. След като не може да ги повтори, значи трябва да наблегне на собствената си мотивация, енергичност и жажда за знания. Без тях не може. Това са и нещата, които му куцат. Лично за мен, след Левски трябваше да замине на стаж в някоя добра школа, после да се пробва като тренер на някой добър младежки отбор и след това щеше да е на светлинни години от всички БГ треньори.

Това, което искам да кажа е, че Мъри на фона на останалите БГ треньори може да мине за добър, в никакъв случай не е лош. Толкова - нито повече, нито по-малко.

ПП
Помияре, излагаш се. Домовчийски викаш не го помниш? Мечо тогава се събуди. После пак заспа, кво да се прави, манталитет. Какво за Бардон, я пак? И пак за вратарите? Ми то и за различните линии също има треньори?

Върни се в “Национален отбор”