Заслужава ли Ивелин Попов да играе за България? АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Заслужава ли Ивелин Попов да играе за България?
Да, перфектно се вписва в компанията на звезди като Бодуров, Апостол Попов, Гълъбинов, Мицански, Занев, Дяков и Гаджев. Като добавим и хлабавите изяви на Владо Стоянов в националния отбор, картинката добива пълен вид. Даже Ив. Попов е една идея по-читав от по-горе изброените, според мен.
Sith написа:Ивелин е най-качествения в тоя отбор, но е принуден да играе по целия терен и да прави невъзможни неща, защото другите са бездарници. И естествено ще греши много и няма да е ефективен, като е изоставен от всички други мишки. Той е единствения който търси топката, играе без страхм прави опити да води отбора и да създава опасности. Какво е виновен, че Миланов и Гаджев цял мач един пас не могат да вържат и бягат от топката, крият се зад противникови играчи и падат и се въргалят по терена при най-малко съприкосновение. Да, Попов сравнен с играчите, които сме имали в миналото би бил просто една резерва, но в днешния национален е най-качественият. Намирам голямо сходство с критиките, които се появяват по негов адрес сега, както с това което се случваше с Бербатов преди. Превръща се в изкупителна жертва на банда некадърници
Sith, хубаво мнение си дал, но гледам, че си написал и ефективен.. ---> статистиката знаеш ли какво казва? 47 мача 8 гола
Тоя при други обстоятелства можеше и изобщо да не играе за България... от един що годе нормален сезон с Литекса започна да го викат в национала..
rebel написа:sandi74 написа:Brabam написа:Нали плюха навремето по Бербатов,че вкарвал само на слабите отбори. Вече няма кой и на слабите да вкарва.
Има,Бодуров.Факт.![]()
![]()
![]()
Само че на Бодуров, някой да му каже в коя врата
Че той в правилната врата ги гърби иначе кога ще му се отдаде да е голмайстор?
- Captain Stottlemeyer
Teo написа:...Капитане... Ивелин от кога е в национала 2007-2008? Докога ще го чакаме да вкарва за България?
Ами той и в Русия не е сред изявените голмайстори, за разлика от един Хълк, който също е полузащитник. Явно на Ивелин силата му е другаде. Един от най-резултатните в руското първенство (в десетката на миналия шампионат)обаче е Георги Пеев ("Амкар").
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 окт 2014 21:28, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Levski4Ever
- Контакти:
Личното ми мнение е, че има качества, ама в последния мач с Хърватия беше трагичен, а Пенев настоятелно го остави до последната минута. За мен той въобще не трябва да е титуляр в предстоящия мач с Норвегия!

Captain Stottlemeyer написа:Teo написа:...Капитане... Ивелин от кога е в национала 2007-2008? Докога ще го чакаме да вкарва за България?
Ами той и в Русия не е сред изявените голмайстори, за разлика от един Хълк, който също е полузащитник. Явно на Ивелин силата му е другаде. Един от най-резултатните в руското първенство (в десетката на миналия шампионат)обаче е Георги Пеев ("Амкар").
Той Пеев също като Камбура остана в сянката и не му беше даден повече кредит на доверие.. имам чувството, че в национала ако имаш голяма уста и някакво що годе нахално самочувствие си 100% викан... представяш ли си да не викнат примадоната Попето... че тоя ще ореве всички медии и ще изкара Любо най-големия некадърник ...
Трябва се спре да се робува на такива личности...
- Балкански Орел
- Контакти:
Хората играят колкото могат, слаби сме това е положението.Гаджев едно центриране го прати в гостуващата агитка, а атаката беше отдясно. 
[center]Levski & Lazio[/center]
Пичове, уважавам мнението на всички в този форум.
По темата "Заслужава ли Ивелин Попов да играе за България?" - и, понеже в темата се зачекнаха и други имена - ще се изкажа общо.
Ами - явно няма други, дето според Любо да стават. Толкова ли е трудно да се проумее? Просто - това е "материала" с който разполага - хора от втородивизионни отбори, дето не са играли по 1 сезон, и като има някой, дето да играе в първенство (няма значение - на кое място е отбора) - си е звезда ...
Това е положението (според мен) - няма кой - разберете го, и спрете да плюете по това, което имаме.
Това е - според мен. Без лоши мисли към футболистите, наистина, радвам се, че имаме тези
По темата "Заслужава ли Ивелин Попов да играе за България?" - и, понеже в темата се зачекнаха и други имена - ще се изкажа общо.
Ами - явно няма други, дето според Любо да стават. Толкова ли е трудно да се проумее? Просто - това е "материала" с който разполага - хора от втородивизионни отбори, дето не са играли по 1 сезон, и като има някой, дето да играе в първенство (няма значение - на кое място е отбора) - си е звезда ...
Това е положението (според мен) - няма кой - разберете го, и спрете да плюете по това, което имаме.
Това е - според мен. Без лоши мисли към футболистите, наистина, радвам се, че имаме тези
Националния ни отбор е на едно посредствено ниво,посредствени играчи и посредствен треньор.Това е положението и скоро няма изгледи за оправяне.
Хейтърчетата да се вслушат в думите на Любо Пенев и щом не харесват България да станат фенове на Германия, Франция и на когото искат, а не да заливат форумите с простотиите и невежеството си.
Да, Ивелин заслужава да е капитан на отбора и утре ще го покаже по категоричен начин, а от тия, който го плюят не става и чеп за зеле.
Да живее България!
Да, Ивелин заслужава да е капитан на отбора и утре ще го покаже по категоричен начин, а от тия, който го плюят не става и чеп за зеле.
Да живее България!