sandi74 написа:Посещаемоста вчера бе повече от добра.Незнам как сте очаквали да има повече хора при положение че играят два слаби отбора.
това си е вярно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:Посещаемоста вчера бе повече от добра.Незнам как сте очаквали да има повече хора при положение че играят два слаби отбора.
raikonen22 написа:Контролните мачове на България от догодина на стадион "Христо Ботев"в Пловдив, 19000 места - новия стадион и ще бъде пълен. Това е моето предложение.
k_oleto написа:ivan56 написа:k_oleto написа:Абе хора, че къде да играят националите ? Другите варианти са Бургас, Стара Загора и Ловеч. Измежду изброените - само в Стара Загора ставаЕто сега предстои дерби: Литекс - Лудогорец, ако се напълни 7 хил. стадион в Ловеч - ще се извинява публично. Тъй като съм от Бургас, ще споделя, че Лазур се полупълнеше преди - при безплатен вход и то предимно от хора в "средна възраст" Остава Стара Загора, така че..........питанката би трябвало да е: В Стара Загора или в София ?
Явно си от новобургазлиите от към "Пода" или от към " Нефтохима" и няма как да знаеш , че във Бургас си имаше доволно публика ама дойдоха горе споменатите индивиди и станохте фенове на ЦСКА и Левски и ходите само тогава на мачове.
Много ясно, че ще ходя на Лазур само когато гостува ЦСКА! Кога да ходя иначе ? И бас ловя, че съм посетил повече мачове на ЦСКА в София, в сравнение с теб - тук в Бургас - на който и да е от местните отбори. А кога се е пълнил стадиона ?? А....да, ходих и на мачовете на Ботев и на Литекс, а по-назад.........Кога е бил пълен -84-та. Е..........през 90 -те всички стадиони бяха пълни
CHE написа:И аз съм на мнение че приятелските мачове трябва да се играят в провинцията защото дори Бразилия да доиде в мач без значения няма кои иде да го гледа от разглезените Софиянци.Дори мачовете от квалификациите с по слабите отбори[*защото и те на предизвикват интерес] като Малта и Азербеиджан трябва да се играят на обновените стадиони в провинцията[Ст. Загора,Бургас,Разград[може би мача с Малта*]*]където ще има повече зажеднели за футбол запалянковци от София.
T&T написа:modor написа:Вчера на мача имаше 500-600 човека....Къде бяхте всички, които подкрепяхте "националната кауза" Лудогорец?
Клубните отбори никога не са били национална кауза. Националният стадион може да се напълни само когато националите играят приятелска среща срещу класен отбор от топ 6 в света или играят важна кварификация, от която зависи класирането им на европейско или световно първенство. За да се напълни националния стадион от клубен тим, то е необходимо този отбор да играе срещу голям отбор от Европа. В момента нито ЦСКА, нито Левски, пък камо ли ние или някой друг провинциален отбор могат да напълнят Васил Левски в мач срещу средняк от Европа - примерно Стяуа или Панатинайкос. Нека не забравяме, че Лудогорец не напълни стадиона срещу Лацио, тъй като капацитетът му е над 40 000 зрители, а не очаквам да го напълни и срещу Валенсия, въпреки че зрителите пак ще бъдат много.
MaX написа:Ботев като си направят стадиона много е логично там да се играе.
Пълен смях стана-да викат за клубен отбор "българи юнаци" във които играят предимно чужденци и ги боли фара за България. А когато играе единствената кауза обединяваща България-националния отбор да има по-малко фенове от колкото примерно ако беше се играел в Кричим.
Иначе съжалявам г-н Домусчиев, аз не виждам национална кауза във вашия отбор и вие няма да ми казвате на мен и на други фенове да ви подкрепят отбора.
За мен всеки нормален фен си има два отбора на които наистина симпатизира-клубният и националния!
lisynger написа:CHE написа:И аз съм на мнение че приятелските мачове трябва да се играят в провинцията защото дори Бразилия да доиде в мач без значения няма кои иде да го гледа от разглезените Софиянци.Дори мачовете от квалификациите с по слабите отбори[*защото и те на предизвикват интерес] като Малта и Азербеиджан трябва да се играят на обновените стадиони в провинцията[Ст. Загора,Бургас,Разград[може би мача с Малта*]*]където ще има повече зажеднели за футбол запалянковци от София.
Нека дойдат бразилците в София пък тогава да видим дали ще се напълни стадиона.
tomba написа:lisynger написа:CHE написа:И аз съм на мнение че приятелските мачове трябва да се играят в провинцията защото дори Бразилия да доиде в мач без значения няма кои иде да го гледа от разглезените Софиянци.Дори мачовете от квалификациите с по слабите отбори[*защото и те на предизвикват интерес] като Малта и Азербеиджан трябва да се играят на обновените стадиони в провинцията[Ст. Загора,Бургас,Разград[може би мача с Малта*]*]където ще има повече зажеднели за футбол запалянковци от София.
Нека дойдат бразилците в София пък тогава да видим дали ще се напълни стадиона.
Тогава Бразилия ли да чакаме да дойде?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта