КС: България - Беларус - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: България - Беларус 5 март 17:45 стадион "Васил Левски"

Мнениеот veni__85 » 05 мар 2014 19:28

LSFC 1914 написа:
BadBoy написа:Аз да питам моралистите, които се караха, че всеки е длъжен да е за Лудогорец в Европа къде са сега? Защо не са на стадиона или клубния отбор е по-български от националния отбор?

Понеже задаваш този въпрос и аз искам да те попитам същото. Защо не си там ?

Kогато Левски , Литекс и ЦСКА имаха успехи в Европа , не са искали подкрепа от другите отбори и винаги са подкрепяли националите ,а з тези искат подкрепа но за националния не са в София.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 мар 2014 19:32

LSFC 1914 написа:
BadBoy написа:
Tobacco написа:Що смени Гълабинов още на полувремето само не ми е ясно..Рангелов не трябва да бъде викан в националния! Ебати ташака е тоя,супер бездарния тип :|

Защото е контрола и иска да види максимално повече футболисти в игрова обстановка.

Рангелов на всички е ясен, че е дървар. Аз се питам защо не беше извикан Едисон Йорданов ?

Той няма нито един официален мач, вие луди ли сте...

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 мар 2014 19:41

Балкански Орел написа:
LSFC 1914 написа:
BadBoy написа:
Tobacco написа:Що смени Гълабинов още на полувремето само не ми е ясно..Рангелов не трябва да бъде викан в националния! Ебати ташака е тоя,супер бездарния тип :|

Защото е контрола и иска да види максимално повече футболисти в игрова обстановка.

Рангелов на всички е ясен, че е дървар. Аз се питам защо не беше извикан Едисон Йорданов ?

И Манолев няма официален мач, но точно той правеше играта в предишните квалификации. Ти луд ли си ?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 мар 2014 19:43

LSFC 1914 написа:
Балкански Орел написа:
LSFC 1914 написа:
BadBoy написа:

И Манолев няма официален мач, но точно той правеше играта в предишните квалификации. Ти луд ли си ?

Манолев си е Манолев той игра и във Фулъм, а в националния беше много силен, а този никой не го знае.Играл е само две контроли с истинския отбор на Борусия.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 мар 2014 19:45

Балкански Орел написа:
LSFC 1914 написа:
Балкански Орел написа:
LSFC 1914 написа:
BadBoy написа:

Манолев си е Манолев той игра и във Фулъм, а в националния беше много силен, а този никой не го знае.Играл е само две контроли с истинския отбор на Борусия.

Явно не си много добре запознат с Едисон Йорданов. Той беше извикан в първия отбор на Борусия Дортмунд в края на Януари. 8-)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: КС: България - Беларус - 2:1 FT

Мнениеот shotgun blues » 05 мар 2014 19:45

Попето :Правим доста красиви атаки
А дано с тях хванем 3 място 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 мар 2014 19:46

И за кое не съм запознат, че няма официален мач или, че има само 2 или 3 контроли с Борусия ? Това, че са го извикали не означава нищо.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 мар 2014 19:49

Балкански Орел написа:И за кое не съм запознат, че няма официален мач или, че има само 2 или 3 контроли с Борусия ? Това, че са го извикали не означава нищо.

Искаш да ми кажеш, че играчи като Бодуров и Рангелов имат по-големи качества от него ли ? :lol: :o

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 мар 2014 19:51

LSFC 1914 написа:
Балкански Орел написа:И за кое не съм запознат, че няма официален мач или, че има само 2 или 3 контроли с Борусия ? Това, че са го извикали не означава нищо.

Искаш да ми кажеш, че играчи като Бодуров и Рангелов имат по-големи качества от него ли ? :lol: :o

Искам да ти кажа, че тука решава Л.Пенев и ти си поредния капацитет по форумите.И какво им е на Бодуров и Рангелов ? Хубаво е че решава Л.Пенев, а твоя любимец скоро едва ли ще го видиш в националния, това да не ти е Малта, всеки който е ритнал два пъти в чужбина да става национал.

Върни се в “Национален отбор”