Вариантите пред националния отбор какво може да се промени?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Вариантите пред националния отбор какво може да се промени?

Мнениеот El Commandante » 13 окт 2013 14:29

kubik написа:и на 10000 да са ,това е най-доброто с което може да разполага пенев.

Еми не е така,просто не е така, не виждаш ли как игра Камбуров срешу нас-в момента в който го натиснат сериозно някви свестни защитници и умира. Да-може да бележи феноменални голове на Черноморец и Гоце Делчев ама е дотам...
Вуйчо както казах не го даваме-първо е на години,второ сега излиза от контузия-въобще-забравете за него...

Изобщо наситина не разбирам кво против имате Попето да води атаката с Бадема зад него, Тошко-отдясно със свобода да влиза навътре когато си иска, отзад-Дяков и Боби Галчев, отляво-Манолев и да си въртят местата с Тошко...еми аз не виждам пропуски в такава схема-ако Боби и Дяков са ни дефанзивните халфове, уверявам ви че ше ни вкарват голове на трийсеишести, национален празник,високосна година,демек-ТРУДНО....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 окт 2013 14:32

Marlboro написа:Пичове,ако аз се казвам Ал.Александров,и съм централен защитник,следващия път когато Л. Пенев ме повика в нац. отбор,просто ще го напсувам.Главния виновник за това отбора да остане с 9 човека срещу Армения е само и единствено Л.Пенев.Не знам какво трябва да се промени в националния,маже би треньора трябва по-внимателно да гледа играчите през седмицата,например едва ли някой тук не вижда че Бодуров е бавен,тромав,всеки мач на Литекс прави свирепи грешки и често дуспи.Пенев си преценява,той носи кръста,желая му успех.А,щях да забравя,някой сеща ли се къде по света има централен нападател висок 1.50 :shock:

Срещу Малта е разбираемо, но виж арменците са друга бира. Не оправдавам Бодуров, конкретно за това положение трябваше да избира- да жертва себе си или да вкарат арменците гол както се и случи впоследствие. Правилно го изигра, след като е увиснал няма друг избор. По-фрапиращ е картона на Дяков за обаждане- там вече той си е виновен. Вината на Любо е, че не го смени по-рано, ама той откъде да знае кой ще си извади нов картон и кой няма- но принципно е добре да се смени такъв играч в толкова напечен двубой. Това е хубавото на футбола, че не можеш да предположиш всичко как ще се развие- има и противник все пак.

Както и да е, всичко е минало- дано бъдем по-внимателни срещу чехите и по-офанзивни, че тактиката с Емо Гъргоров не е добра.
Попето и Гъргоров ако седнат на скамейката, шансовете ни за успех се увеличават значително. Единият е твърде самонадеян, а другият е твърде бавен за такива мачове и твърде нисък.
Последна промяна от dreben23 на 13 окт 2013 14:35, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 13 окт 2013 14:35

dreben23 написа:Попето и Гъргоров ако седнат на скамейката, шансовете ни за успех се увеличават значително.

Кой да играе на тяхно място?
Чочев и Долапчиев?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 13 окт 2013 14:37

El Commandante написа:
kubik написа:и на 10000 да са ,това е най-доброто с което може да разполага пенев.

Еми не е така,просто не е така, не виждаш ли как игра Камбуров срешу нас-в момента в който го натиснат сериозно някви свестни защитници и умира. Да-може да бележи феноменални голове на Черноморец и Гоце Делчев ама е дотам...
Вуйчо както казах не го даваме-първо е на години,второ сега излиза от контузия-въобще-забравете за него...

Изобщо наситина не разбирам кво против имате Попето да води атаката с Бадема зад него, Тошко-отдясно със свобода да влиза навътре когато си иска, отзад-Дяков и Боби Галчев, отляво-Манолев и да си въртят местата с Тошко...еми аз не виждам пропуски в такава схема-ако Боби и Дяков са ни дефанзивните халфове, уверявам ви че ше ни вкарват голове на трийсеишести, национален празник,високосна година,демек-ТРУДНО....

Този мач не е атестат.Изобщо не го давай като пример.Там никой не игра от нашите.

Точно хора като Камбуров и Цветков липсваха и мача с армения си го взимахме.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 окт 2013 14:45

El Commandante написа:
dreben23 написа:Попето и Гъргоров ако седнат на скамейката, шансовете ни за успех се увеличават значително.

Кой да играе на тяхно място?
Чочев и Долапчиев?

Венци Христов може да е единият. Момчето е в зенита си, а не му се дава шанс. Другия е ясен- Маркиньос, който спокойно може да играе и зад нападателя. Има и висок левент като Рангелов като ще играем с центрирания. :)

Между другото Гаджев беше на ниво в средата последните мачове. :)

Може и комбинация- Маркиньос -Ивелин Попов, повече работа ще свърши от бадема и в дефанзивен и в офанзивен план. Поне така ми се струва, може и да греша.
Последна промяна от dreben23 на 13 окт 2013 14:49, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 13 окт 2013 14:45

kubik написа:Този мач не е атестат.Изобщо не го давай като пример.Там никой не игра от нашите.

Точно хора като Камбуров и Цветков липсваха и мача с армения си го взимахме.

Хаха човек ти си много заблуден,значи Цветков въобще няма да го коментирам,защото той самия не иска да играе за национала, а и ние не го даваме :)

Камбуров бележи голове в два случая: ако срещу себе си има неориентирани централни защитници, които му оставят топката близо до линията на наказателното, откъдето да изстрелва бомби или да ги надскача с глава.
В колко случая в национала тва ше му се случи,как мислиш?
Не виждаш ли че в нормален мач,в който има кой умно да го натисне като тръгне да бележи от границата на наказателното,да го изпревари с 2 крачи или да не му позволи да я докопа с глава, НЕ бележи.
Камбуров е голям и тромав, щеше да бъде супер лесно за арменчетата да го неутрализират...

За такива случаи ние имаме вече едно обещаващо момче-Табаков,който е на 16 и е с физиката на Руни на 18, и което откъдето да я хване е вътре, но е твърде малък още...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 13 окт 2013 14:48

dreben23 написа:Венци Христов може да е единият. Момчето е в зенита си, а не му се дава шанс. Другия е ясен- Маркиньос, който спокойно може да играе и зад нападателя. Има и висок левент като Рангелов като ще играем с центрирания. :)

Между другото Гаджев беше на ниво в средата последните мачове. :)

Венци Христов има бая още хляб и луканка (жив и здрав да е,де) да изяде докато стигне класата на И.Попов, Маркиньос е ок, но според мен дали ше е той или Бадема зад нападателя-все тая.

Гаджев е ОК.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 окт 2013 14:50

КАН написа:Тук е много смешно,едн писател е написал:Владо Манчев класен централен нападател.

Владо Манчев имаше скорост, техника и голов нюх. В сравнение със сегашните е направо гений.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 13 окт 2013 14:51

Red Warrior написа:Владо Манчев имаше скорост, техника и голов нюх. В сравнение със сегашните е направо гений.

Е братле,то в тоя ред на мисли Стоичков,Пенев,Костадинов и Сираков също не беха лоши... :) :) :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 окт 2013 14:55

Хора, недейте, Венци Хритов може да става за Берое, дори може да премине в някой от грандовете ни, но още с нищо не е показал, че заслужава да е национал. Любо го вика от немай къде, заради слабите ни нападатели. Трябва да се инжектира сериозна класа напред. Мораеш, ако можехме да го натурализираме щеше да е супер. С Платини не знам какво става в Лудогорец, пък и той е особен характер.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Национален отбор”