Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Мъри си подаде оставката

Мнениеот Lyubooo » 08 сеп 2010 02:43

разликата е че губим квалификациите все в по-ранен период, предните уж на третия мач, а тия на втория!
и затова е надеждата, че като дойде нов, поне интригата ще приключва в последните кръгове, както е било преди!

а това сравнение с продажбата на душата много точно се вписва в думите му, че изплаща по-ранен успех!
с нетърпение ще следя изявите в следващия му отбор, за да видя след изкуплението му с националния, как ще му върви тренерството!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 сеп 2010 03:08

Lyubooo написа:разликата е че губим квалификациите все в по-ранен период, предните уж на третия мач, а тия на втория!
и затова е надеждата, че като дойде нов, поне интригата ще приключва в последните кръгове, както е било преди!

а това сравнение с продажбата на душата много точно се вписва в думите му, че изплаща по-ранен успех!
с нетърпение ще следя изявите в следващия му отбор, за да видя след изкуплението му с националния, как ще му върви тренерството!

И аз имам надежда,ако и нея изгубим,всичко губи смисъл.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 08 сеп 2010 03:11

Случаят Стоилов за пореден ни доказа на нас , феновете , че все още не сме видели всички свинщини на нашия футбол .
Ще има и още , независимо кой ни е тренер . Всичко опира до манталитет . И чужденец да дойде - какво ще направи ? И Илиан Илиев да дойде какво ? Изобщо не мога да разбера защо го превъзнасяте толкова ? Типичен мухар от родната ни действителност . Стоилов 2 - силно начало в клубните отбори , но после... Ще сбъркате , ако му се доверите .
Абе , хора , изобщо който и да дойде , ще свърши ли някаква работа тук ? Аз в момента съм отчаян от този отбор . С носталгия си припомних как гледах като много малък мача с Германия през 1994 . Радвах се от сърце , когато бихме тях . Радвах се дори когато падахме от Нигерия , Италия и Швеция .... Защо ? Защо въпреки загубите - ми беше истинско удоволствие да гледам нашите футболисти . А сега , 16 години по-късно , сме свидетели на пълна дегенерация . Вече не се усмихвам на наш мач , но въпреки това винаги се надявам да победим . Дори когато падахме с 0-4 от Англия , аз се надявах поне на един достоен почетен гол , но не го получих . Сега бях убеден , че ще бием Черна гора , но уви...
Аз се чувствам предаден , оскърбен и обиден от националите . Те на са хора за мен . За мен Перуци не е човек , Мъри не е човек , Наско не е човек . Как може да са толкова безразлични към случващото се ? Веднага мога да ги съпоставя с , да речем , Тити Папазов , който , въпреки че е пълен лигльо , реве , дере се , но му пука за неговите играчи , може да не е добър треньор , но му пука , а когато ти пука , ти е наполовина простено . Как мога да простя на хора , на които не им пука ?

Аз няма да се откажа от националния като Бербатов , но като се замисля .... в момента имаме ли отбор ? Въпросът ми не е риторичен , а ви питам честно - има ме ли национален отбор ? Отговор няма да чуя , защото на Перуци и ко. просто не им .... пука .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 сеп 2010 04:11

venci_1913 написа:
tatusindo написа:Поне постъпи като мъж-видя че вече никой не му вярва,изгуби подкрепата на феновете и логично вече не е национален селекционер.

Истински мъж :lol: Пада от Кипър с 4:1 от Англия с 4:0 Сърбите САМО 6 гола .Никакво достойнство няма този човек!

А дали паднахме при Мъри с САМО 6 гола от сърбите или след тези САМО 6 гола Мъри беше назначен :o

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 08 сеп 2010 07:14

Това, че Мъри си даде оставката, не означава, че сме решили проблема.Проблема си има име, дори няколко.Михайлов, Сираков, Костадинов, Лечков, К.Костадинов, М.Касабов. Нов конгрес, да дойдат нови хора и мисля, че държавата , този път трябва да следи по-изкъсо, какво се прави в тази организация. Това , като за начало

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 08 сеп 2010 08:33

Не разчитайте държавата да оправи футбола , и то - точно сега... Не че по принцип това не може да стане , а защото в момента управлението на Държавата е в същите некадърни ръце , както и Футбола. Когато си прост и тъп - и БФС да ти поверят , и Министерския Съвет - все тая. Крадене , фасони , самохвалство , гръмки обещания пред хората , нулев резултат... Паралелите между Футбола и Държавата са пълни ! Ами вижте само коментара на ВИП Зрителя вчера на ложите на Националния стадио :arrow: Журналистите го питат каква е разликата между нашите и черногорците , че падаме .... т.е очакват нещо по-генерално като изводи , нещо като обещание за коренни промени и чистки... обаче ! "Човекът" схвана твърде конкретно въпроса на журналиста и говори нещо за деветките на двата отбора - тяхната деветка ставала , пък нашата не ставала , това била разликата... :oops: Няма класа. Нито в управлението на Футбола , нито в управлението на Държавата. Не чакайте Държавата да оправи Футбола. :|

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 08:35

TPAtkov написа:Това, че Мъри си даде оставката, не означава, че сме решили проблема.Проблема си има име, дори няколко.Михайлов, Сираков, Костадинов, Лечков, К.Костадинов, М.Касабов. Нов конгрес, да дойдат нови хора и мисля, че държавата , този път трябва да следи по-изкъсо, какво се прави в тази организация. Това , като за начало

Като Дражев,например! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Че да ви стане мъчно за Михайлов!Същата беше атмосферата при смяната на Славков.Е,и?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 08 сеп 2010 08:36

Спази си думата, каза го още преди мача, че ако паднем се маха на секундата. Така и направи. ;)

Оттук насетне изобщо не ме боли кура кой ще бъде назначен. Скоро на тази сбирщина няма да стъпя на мач (изключение може би ще направя за Англия). Трябват смени от Боби Михайлов, та чак до чистачката на съблекалните, пък тогава да се мисли за селекционер.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 сеп 2010 10:02

aisogludingfioler написа:Спази си думата, каза го още преди мача, че ако паднем се маха на секундата. Така и направи. ;)

Оттук насетне изобщо не ме боли кура кой ще бъде назначен. Скоро на тази сбирщина няма да стъпя на мач (изключение може би ще направя за Англия). Трябват смени от Боби Михайлов, та чак до чистачката на съблекалните, пък тогава да се мисли за селекционер.

Мъри наистина си спази думата. Пожелавам му успех в бъдеще и съм сигурен, че след време пак ще се чуят добри неща за него.
Проблемът обаче е, че дори да се смени ръководството, нищо няма да се промени. Аз лично не виждам кой в момента може да смени Михайлов. А и въпросът не само в това кой ръководи футбола. Същият толкова оплюван тук тези дни Наско Сираков каза наскоро в едно интервю, че всичкот идва още от работата в школите, от работата с децата, юношите, младежите. Снощи и младежите падат от Швеция. За тази загуба няма как Мъри да е виновен. А нали те трябва да сменят сегашните национали. Резултатите ще са същите, че дори по лоши. Не искам да съм лош пророк, но ми се струва, че ще мине повече от едно десетилетие, дори две докато се класираме пак на голямо първенство. Който не вярва, да види Унгария.А те вече ни изпревариха на клубно ниво.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 08 сеп 2010 10:22

Много ясно,че темата за ченгетата-журналисти ще бъде махната!ХАХАХА!!! ДЕМОКРАТИ!
Честито на Юли Москов и Венци Стефанов и на подобните там в редицата-МУТРА-ДОНОСНИК-ДОНОСНИК-МУТРА!
Айде трийте,че шефа ви ще вземе да се познае в редицата и да се сърди!
ИЗТРИХА ЦЯЛА ТЕМА!:))))) СМЕШНИ СТЕ! ОСВЕН,ЧЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ, ЖАЛКИ И НЕНАКАЗУЕМИ! НЕОТГОВОРНИ НИТО ЗА КАЗАНОТО,НИТО ЗА НАПИСАНОТО!

Върни се в “Национален отбор”