Мнениеот acmilan » 07 сеп 2010 23:55
Радвам се,че Стоилов си подаде оставката.Безспорен факт е,че много хора не можаха да му простят успехите и отбора,с който ги постигна.Безспорен факт е,че той нямаше подкрепа от голяма част от феновете и медиите през цялото време.Безспорен факт е,че той не става за национален селекционер.Безспорен факт е,че най-малкото той е виновен за поредните провалени квалификации.Безспорен факт,че и предишните треньори нямаха вина.Безспорен факт е,че едни и същи футболисти не се класираха страшно много пъти вече.Безспорен факт е,че България не е футболна сила.Безспорен факт е,че нищо не идва от юношите и младежите,не се работи с тях и няма условия за развитие,няма бази,няма класни треньори,които да работят с тях,няма национална политика във футбола.Безспорен факт е,че,поне според мен,всички футболисти дадоха каквото могат.Безспорен факт е,че по-загубена,по-злобна и по-завистлива и в същото време по-неуверена,по-смачкана и по-нереалистично гледаща на нещата нация от нас няма.Много станаха фактите,решенията и алтернативите в кратки срокове-малко.Аз съм за треньор от Западна Европа-конкретно Испания,Холандия,Италия или Германия.За българин имам едно предложение и то е Илиан Илиев.Наясно съм,че той ще бъде приет негативно,само че е далеч по-голям непукист от Стоилов и би се справил в ситуация под напрежение.И като казвам би се справил,нямам предвид,че ще станем пак четвърти в света,просто нямаме потенциал,разберете го най-накрая.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.