Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Относно коментара на г-н Стоилов

Мнениеот SANSIRO7 » 07 сеп 2010 23:19

teksas_CSKA написа:
maximalniq написа:Не е виновен единствено той. Това олицетворява целия ни футбол!

Точно той е виновен!!!!Защото той вика футболистчетата(Домовчийски,Рангелов,Стоянов,Янков,Божинов,Пеев,Миланов)а трябваше(Мицански,В.Илиев,Иван Стоянов,Макриев и много от нашето парвенство)Единствено ми харесаха Миланов,Стилиан Мартин,Иван и Ангелов

Какво пък ти хареса на Мартин. Пълен смешник, отдавна е изпята песен това момче

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Станимир Стоилов-вън от националния отбор

Мнениеот captain_drifuss » 07 сеп 2010 23:20

Rooster1912 написа:
-Ицо- написа:Странна работа, всеки втори в тоя форум явно знае по-добре от Мъри как да реди отбор и да печели мачове, как тогава не се случи един едничък от вас да стане треньор и да покаже на света как се играе футбол.Днес беше един от добрите мачове на националния, макар и с трагичен резултат.Нямаше ги безцелните панически изчиствания, имаше някаква идея в играта.Да, защитата ни сдава багажа когато ги нападат на скорост, но пък при центрирания и постепени атаки бяха много по-добре от обикновено.Ама вие си ревете де, обвинявайте и се тюхкайте.Бас ловя че ако Англия днес беше паднала с 4:0 от нас там нямаше да намерят толкова ревльовци колкото тука...

хАХАХА ква идея имало в играта ,бе приятел?Не ме карай да се смея!Ти на това ,ако му казваш добър мач.....не знам кой мач си гледал изобщо!След като Ч.гора ни вкараха,ние нямахме една смислена атака.....Безцелни центрирания,обирани от защитата и няколко некадърни опити за удари...Срам!

тоя е болен, не го гледай какви ги е писал... или е гледал друг мач и никой не му е казал да превключи...

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Мъри си подаде оставката

Мнениеот shumnaliq » 07 сеп 2010 23:38

За 1 го признавам този човек. Да тръгне с центрирания към Божинов( Божу е слаб с глава) , и да вкара играч от 2ра бундес лига , при полужение че Камбуров и Мициански не играят .. БРАВО
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 07 сеп 2010 23:48

shumnaliq написа:За 1 го признавам този човек. Да тръгне с центрирания към Божинов( Божу е слаб с глава) , и да вкара играч от 2ра бундес лига , при полужение че Камбуров и Мициански не играят .. БРАВО
Нищо,че Мицански и в групата на Кайзерслаутен не попада апък Камбуров сигурно се е превърнал във Ван Бастен в Китай :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2010 23:55

Радвам се,че Стоилов си подаде оставката.Безспорен факт е,че много хора не можаха да му простят успехите и отбора,с който ги постигна.Безспорен факт е,че той нямаше подкрепа от голяма част от феновете и медиите през цялото време.Безспорен факт е,че той не става за национален селекционер.Безспорен факт е,че най-малкото той е виновен за поредните провалени квалификации.Безспорен факт,че и предишните треньори нямаха вина.Безспорен факт е,че едни и същи футболисти не се класираха страшно много пъти вече.Безспорен факт е,че България не е футболна сила.Безспорен факт е,че нищо не идва от юношите и младежите,не се работи с тях и няма условия за развитие,няма бази,няма класни треньори,които да работят с тях,няма национална политика във футбола.Безспорен факт е,че,поне според мен,всички футболисти дадоха каквото могат.Безспорен факт е,че по-загубена,по-злобна и по-завистлива и в същото време по-неуверена,по-смачкана и по-нереалистично гледаща на нещата нация от нас няма.Много станаха фактите,решенията и алтернативите в кратки срокове-малко.Аз съм за треньор от Западна Европа-конкретно Испания,Холандия,Италия или Германия.За българин имам едно предложение и то е Илиан Илиев.Наясно съм,че той ще бъде приет негативно,само че е далеч по-голям непукист от Стоилов и би се справил в ситуация под напрежение.И като казвам би се справил,нямам предвид,че ще станем пак четвърти в света,просто нямаме потенциал,разберете го най-накрая.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 08 сеп 2010 00:11

АНКЕТА: "Играем смешен, архаичен футбол, защото":

1. Треньорите учат футболистите на архаичен футбол.
2. Футболистите са толкова чалгосани, че въобще не разбират какво им говорят треньорите.
3. Професионализма на треньори и играчи приключва със сключване на договорите.
4. Далаверата във футбола тече независимо дали играем добре, зле или трагично.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 08 сеп 2010 00:21

Абе, те са плакали след мача момчетата бе! След такъв мач поколението от 94-та щяха да се избият в съблекалнята, защото бяха с характери и бяха мъже! А тия пед....и плакали! :o :shock: :o :shock:

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 08 сеп 2010 00:26

Има ли доволни???
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 08 сеп 2010 00:29

ееех най сетне Мъри видя какви плодове дава правилния му футбол и се реши да даде оставка!
евала, че поне така няма как да си иска неустойката за разлика от селския тарикат Марков!
на 05.09.2009 бихме у дома същия този отбор на Черна Гора с 4:1, а ето че една година по късно губим с 0:1!
показателен резултат от работата му!
съвсем нормално е да подаде оставка, но въобще не е нормално да почва да блее някакви глупости за възмездие заради успеха му с Левски преди много години! по трябваше да каже, че този успех е залъгала него и всички останали, че той е някакъв велик треньор, и че поради това е приел абсурдната покана да води националния ни отбор, вместо да откаже с реалния мотив, че е все още млад и неопитен треньор (тука основната вина е на Перуката)!

ооох, нека сега всички се молим тоя път Перуката да ни докара по-свестен селекционер, че досегашните му избори (Марков и Стоилов) рано-рано ни провалят в квалификациите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 08 сеп 2010 00:58

Ай вземете се спрете! Като се говори за национален отбор, всеки, който насочи разговора в червено-сините Ви проблеми, е жалък индивид с много ограничен кръгозор!!!
А тоя хасковски жалък селянин да вземе да се гръмне - палячо жалък! Боби, Наско и Мъри са престъпници!!! Не мразя Левски, а дори напротив - навремето любимият ми отбор - Ботев, правеше най-хубавите и интригуващи мачове именно с/у Левски. На тези мачове ходех с удоволствие!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Върни се в “Национален отбор”