разбрах много "точният" ти пост,но мисля че схванах горе-долу какво имаш предвид.Извинявай,ама нещо не си ме разбрал.Аз не искам да се делим на сини и червени.Обичам ЦСКА,НЕ мразя Левски,те са ми като всеки друг отбор-Берое,Сливен,Литекс и тн.Не съм болен фен които завижда на успехите ви,аз ги признавам.Гледам си моя отбор.Опитвай се да разбереш какво искат да ти кажат хората и помисли малко преди да пишеш.
Може би бях малко груб,но ти изкривяваш нешата и казваш само това което ти оттърва,ако беше споменал цялото интревю щях да реагирам по друг начин.Прав си че не му е мястото сега да спи на тези лаври като ШЛ и т.н. но ти не бе коректен.
Мъри си подаде оставката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Относно коментара на г-н Стоилов
LEVSKI_FOREVER
Re: Мъри си подаде оставката
Всички ако могат да си тръгват ще е най добре
1 капитана-този рита само назад и на страни
2 ангелов-този път беше неузнаваемо слаб
3 селянинът марто- да ходи да ги рита на село, без топка отзад.
4 тативото вратарче- много ефектно скача, ама малко ефективно.
5 малката гаричка стоянов-и той знае че не става за там.
6 иванушка глупака- дъни се само по един път на мач, "достатъчно"
1 капитана-този рита само назад и на страни
2 ангелов-този път беше неузнаваемо слаб
3 селянинът марто- да ходи да ги рита на село, без топка отзад.
4 тативото вратарче- много ефектно скача, ама малко ефективно.
5 малката гаричка стоянов-и той знае че не става за там.
6 иванушка глупака- дъни се само по един път на мач, "достатъчно"
- barabata.cska
- Контакти:
azata написа:zlatan написа:каза червен умнник че хора които не са могли да преживеят четвъртфинала и ШЛ са развалили атмосферата в отбора.Цитирай всичко палячо-ето затова ви мрази цяла БГ-защото сте ЛЪЖЛИВИ КОПЕЛЕ.А.
+1.Това го каза
Е Бербатов ли е виновен той ли му завижда
- teksas_CSKA
- Контакти:
maximalniq написа:Не е виновен единствено той. Това олицетворява целия ни футбол!
Точно той е виновен!!!!Защото той вика футболистчетата(Домовчийски,Рангелов,Стоянов,Янков,Божинов,Пеев,Миланов)а трябваше(Мицански,В.Илиев,Иван Стоянов,Макриев и много от нашето парвенство)Единствено ми харесаха Миланов,Стилиан Мартин,Иван и Ангелов
Последна промяна от teksas_CSKA на 07 сеп 2010 23:12, променено общо 1 път.
zlatan написа:разбрах много "точният" ти пост,но мисля че схванах горе-долу какво имаш предвид.Извинявай,ама нещо не си ме разбрал.Аз не искам да се делим на сини и червени.Обичам ЦСКА,НЕ мразя Левски,те са ми като всеки друг отбор-Берое,Сливен,Литекс и тн.Не съм болен фен които завижда на успехите ви,аз ги признавам.Гледам си моя отбор.Опитвай се да разбереш какво искат да ти кажат хората и помисли малко преди да пишеш.
Може би бях малко груб,но ти изкривяваш нешата и казваш само това което ти оттърва,ако беше споменал цялото интревю щях да реагирам по друг начин.Прав си че не му е мястото сега да спи на тези лаври като ШЛ и т.н. но ти не бе коректен.
аз след тея му думи се изнервих и смених канала,нямах честта да го дослушам,но и честно казано не съжелявам
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
- captain_drifuss
- Контакти:
да си излея и аз мъката- Коловати кой го вика и защо!? къде са го гледали тоя, с какво е заслужил за пореден път да се спъва по терена с националната фланелка и не стана ли ясно още преди 5 години, когато Олич му направи два пъти подред чаталка, че тоя не е за националния отбор? днес изоставаше на 2 метра всеки път, когато Вучинич беше с топката!!!
какви бекове са затя и В. Минев, след като за цял мач двамата заедно имат едно центриране! да не сме се върнали в 92 година!? навремето Кременлиев и Цветанов по-често се включваха в атаките!
Защо след тоя мач в Лондон Н. Михайлов пак пази за националния отбор?! това училище за вратари ли е????
какъв лидер е Стилян Петров, защо няма за цял мач един шут или едно извждащо подаване! така ли играе в отбора си в Англия!? кой ги мотивира тия хора и как?! защо Стилян е капитан и лидер в Астон Вила (и легенда на Селтик) а в националния вече осма година е анонимник!?
как успяха от най-острия напдател на Парма да направят толкова инертен футболист!? къде е Илиян Мицански, който доказва, че има качества вече две години!? Защо Ивелин Попов и Д. рангелов, които не са играли един месец футбол и обикалят Европа и Близкия Изток като панирджийска мечки започнаха титуляри за сметка на домовчийски, който очевидно най-сетне е във форма!?
Къде е Иван Стоянов? Къде е Валентин Илиев? къде е Танко Дяков?
Защо го нама Бербатов!? кой го изгони и кой не можа да го върне!? не е ли точно мотивацията основната функция на един национален селекционер? Мъри се скъса да повтаря, че вече е късно да учи когото и да е на футбол.... ами тогава какво прави, щом като не може и да мотивира тия хора!
какви бекове са затя и В. Минев, след като за цял мач двамата заедно имат едно центриране! да не сме се върнали в 92 година!? навремето Кременлиев и Цветанов по-често се включваха в атаките!
Защо след тоя мач в Лондон Н. Михайлов пак пази за националния отбор?! това училище за вратари ли е????
какъв лидер е Стилян Петров, защо няма за цял мач един шут или едно извждащо подаване! така ли играе в отбора си в Англия!? кой ги мотивира тия хора и как?! защо Стилян е капитан и лидер в Астон Вила (и легенда на Селтик) а в националния вече осма година е анонимник!?
как успяха от най-острия напдател на Парма да направят толкова инертен футболист!? къде е Илиян Мицански, който доказва, че има качества вече две години!? Защо Ивелин Попов и Д. рангелов, които не са играли един месец футбол и обикалят Европа и Близкия Изток като панирджийска мечки започнаха титуляри за сметка на домовчийски, който очевидно най-сетне е във форма!?
Къде е Иван Стоянов? Къде е Валентин Илиев? къде е Танко Дяков?
Защо го нама Бербатов!? кой го изгони и кой не можа да го върне!? не е ли точно мотивацията основната функция на един национален селекционер? Мъри се скъса да повтаря, че вече е късно да учи когото и да е на футбол.... ами тогава какво прави, щом като не може и да мотивира тия хора!
- Rooster1912
- Контакти:
Re: Станимир Стоилов-вън от националния отбор
-Ицо- написа:Странна работа, всеки втори в тоя форум явно знае по-добре от Мъри как да реди отбор и да печели мачове, как тогава не се случи един едничък от вас да стане треньор и да покаже на света как се играе футбол.Днес беше един от добрите мачове на националния, макар и с трагичен резултат.Нямаше ги безцелните панически изчиствания, имаше някаква идея в играта.Да, защитата ни сдава багажа когато ги нападат на скорост, но пък при центрирания и постепени атаки бяха много по-добре от обикновено.Ама вие си ревете де, обвинявайте и се тюхкайте.Бас ловя че ако Англия днес беше паднала с 4:0 от нас там нямаше да намерят толкова ревльовци колкото тука...
хАХАХА ква идея имало в играта ,бе приятел?Не ме карай да се смея!Ти на това ,ако му казваш добър мач.....не знам кой мач си гледал изобщо!След като Ч.гора ни вкараха,ние нямахме една смислена атака.....Безцелни центрирания,обирани от защитата и няколко некадърни опити за удари...Срам!
Позна веднага толкова съм заслепен, че направо не виждам,че всеки палеше свещи България да се провали и Стоилов да е виновен,нищо че играчи на по 25-26 години да не могат да вържат два паса или явно и на това трябва да ги учиgarfild8 написа:xxxx написа:Ееееее най-после половин България ще спи спокойно,най-големия ни проблем във футбола се маха, от утре БГ става световна футболна сила!!!!! Сега като дойде друг треньор независимо чужденец или българин няма кой да ни спре почваме да мачкаме като Испания и БразилияАма какво да се прави все пак живеем в БГ някои хора още дълги години има да ги боли ,че друг отбор а не правилния стигна толко далеч в Европа и влезе в едни групи
Най-лесно е да махаш някой нищо че който и да дойде изпълнителите ще са същите. Ама нали требе да се плюва това е най-важното
![]()
За тебе,само ЦКСА и Левски ли има?Защо само червени фенове,ще му искат оставката на Кауна?Има и сини фенове и от останалите тимове,а ти си ЗАСЛЕПЕН само в Левски.
- TheCorruptor
- Контакти:
Вижте само какво правят младежите. Последно място ,а пред нас е кой???? КАЗАКСТАН......
Не са само мъжете явно и малките Д******вци се учат от батковците си и то доста добре и защо..... Защото за 20 години никой не седна и да предложи някаква стратегия за развитие на футбола. Така както направиха вече ВСИЧКИ , дори Азербайджан, Казакстан и ......... Не БФС, не Мъри ами всички ....... цялото правителство. Защото днес едни ще кажат срам за БГ футбола ( да срам е и то голям), но други ще кажат голям ден за БГ спорт ( едно борче стана световем шампион) и утре ще се редят да се снимат с него на летището. И после пак по старому. Другата година ще ни измият очите с една зала и тва ще е за 50 години напред. А колкото до 2012 БФС май са ходили да гледат онзи филм за края на света и си викат "....шо праим стадиони като няма да го има света....". Е тва е ...... Който и да дойде само ще се хване за главата и дим да го няма. Не с 200, с 10000000000км/ч ще избяга
Не са само мъжете явно и малките Д******вци се учат от батковците си и то доста добре и защо..... Защото за 20 години никой не седна и да предложи някаква стратегия за развитие на футбола. Така както направиха вече ВСИЧКИ , дори Азербайджан, Казакстан и ......... Не БФС, не Мъри ами всички ....... цялото правителство. Защото днес едни ще кажат срам за БГ футбола ( да срам е и то голям), но други ще кажат голям ден за БГ спорт ( едно борче стана световем шампион) и утре ще се редят да се снимат с него на летището. И после пак по старому. Другата година ще ни измият очите с една зала и тва ще е за 50 години напред. А колкото до 2012 БФС май са ходили да гледат онзи филм за края на света и си викат "....шо праим стадиони като няма да го има света....". Е тва е ...... Който и да дойде само ще се хване за главата и дим да го няма. Не с 200, с 10000000000км/ч ще избяга
темата стана мазало като я съединихте...
Tottenham Hotspur & Forza Milan