ЕК 2016: България - Малта - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: ЕК 2016: България - Малта - 1:1 FT

Мнениеот volf » 17 ное 2014 01:14

CSKA69 написа:
никки1912 написа:Нещо ми се струва че Гелосания дърпа конците в цялата тази история. Може би бойкота е по негово нареждане. Ей за това в изпълкома не трябва да има собственици на клубове или всички ще бъдат там или нито един. Някой от чалгарите не е ли излезнал да каже че, ВДИГАМЕ ГЛАВИТЕ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД . :oops: :lol:

Това е цялата история - Домусчиев си помисли, че е открил формулата за успех в българския футбол и че никой друг в България не знае да работи ''правилно'' като него. Логично е с високото си самочувствие да поиска той да ''кара влака'' и в националния отбор, но не мисля, че ще го огрее, защото в Изпълкома има достатъчно влиятелни хора, които няма да му играят по свирката..

Какъв бойкот бре - Вие нормални ли сте?
Проблемът е, че отново ръководството заложи на познатите "можещи", я те толкова си могат! Не искам да си мислите че имаме кой знае какъв потенциал в "резерва", защото и там няма надежда!
Трябва да е ясно, че ние сме малка и твърде прашна страна, в която приоритет над националните интереси винаги ще има консолидираният интерес.
Тук няма потенциал да се развива стойностен НАЦИОНАЛЕН футбол поради редица демографски и "фолклорни" причини!
Не изпростявайте повече - това което сте постигнали е достатъчно!
Няма нужда да налагате имената на следващите "грешници", независимо колко пристрастни сте към техните клубни цветове.
Измежду нашите футболисти няма такива с качества да надиграят със стойностен футбол Малта. Можем и е логично да ги надиграем, но това е с повече ритане на топката и повече махленски ентусиазъм, но не и с истински футбол.
Ние и днес ги надиграхме категорично, просто в "махалата" не умеят да уцелват вратата! Имаше един който често успяваше, но "не ни е приятел", а и вече не му пука за нас!
Лично аз се радвам на точката защото е успех за нивото на нашия футбол. Яд ме е само, че патриотичното ми съзнание ми пречи да се възползувам финансово от услугите на здравата си логика.
Успех!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Къде се покри капитанът?!

Мнениеот diplomat » 17 ное 2014 01:18

ShooterMan написа:Неразбираемо е как останалите играчи търпят тоя нещастник да е капитан и да симулира. В отбора има и свестни момчета като Жоро Илиев, Дяков, Гълъбин. Честно ви казвам, аз бих го размазал тоя с тукати още на терена след като умишлено изрита топката в аут. Тоя е ебаси лекето и боклука, долна ***** на ен-та степен, чудя се само защо не го пребият другите в отбора, как търпят това лайно да е тартор не знам, такива като него, като Миланов Гошето, като Манолев, такива само шамари за тях, това са боклуци бе :evil:

Това е истината, и долу Перуци! :x

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 17 ное 2014 01:24

hristo1306 написа:
никки1912 написа:Нещо ми се струва че Гелосания дърпа конците в цялата тази история. Може би бойкота е по негово нареждане. Ей за това в изпълкома не трябва да има собственици на клубове или всички ще бъдат там или нито един. Някой от чалгарите не е ли излезнал да каже че, ВДИГАМЕ ГЛАВИТЕ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД . :oops: :lol:

Напротив ! Не гелосания, а гражданина от Микре ! Правил го е и друг път. Сега иска да се отърве от Балъка, но да не плаща неустойка по договора. Затова "хваща" своите играчи - Паришев, Бодуров, оня от Левски, Манолев и заверата е изпълнена !!! Пенев аут - Бала - мангала нац. треньор. Така ГГ няма да му плати неустойка !!! Уж, че го издига на по-голям пост !!! Лесно и просто !!! Но за разбирачи като мен !

И аз мисля че микренското джудже е в дъното. То се и вижда, че ловешките футболисти бойкотират. А Балъков не само ще бъде преместен в националния, но и после разни "румен руменовци" и т.н. ще започнат да минават за по 4-5 мача през отбора. За да има трансфери.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Ивелин Попов се отказва от националния отбор

Мнениеот IvailoRz » 17 ное 2014 01:30

Всички вънка бе ! Перуката първи заедно със синчето му ! Всички които играят без желание , дори и играчите от моя Лудогорец ! Домусчиев да се маха от изпълкома и да гледа само клубния ни отбор ! Бих дал шанс на Владо , Дяков и Минев , както и на бъдещето на терзиев , но си оставям възможността да не съм прав ,защото съм пристрастен малко или много . Срам ме е !

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 17 ное 2014 01:33

Logical person написа:
hristo1306 написа:

Напротив ! Не гелосания, а гражданина от Микре ! Правил го е и друг път. Сега иска да се отърве от Балъка, но да не плаща неустойка по договора. Затова "хваща" своите играчи - Паришев, Бодуров, оня от Левски, Манолев и заверата е изпълнена !!! Пенев аут - Бала - мангала нац. треньор. Така ГГ няма да му плати неустойка !!! Уж, че го издига на по-голям пост !!! Лесно и просто !!! Но за разбирачи като мен !

И аз мисля че микренското джудже е в дъното. То се и вижда, че ловешките футболисти бойкотират. А Балъков не само ще бъде преместен в националния, но и после разни "румен руменовци" и т.н. ще започнат да минават за по 4-5 мача през отбора. За да има трансфери.

Не смятам че Балъков е някакъв проблем за Ганчев. Доколкото ми е известно последният отдавна е оставил развитието на отбора си на произвола и се интересува само от печалбите които ще генерира клуба по пътя към отвъдното! Балъков е част от това "погребение" чрез любезното си съдействие при менажиране на продадените, срещу треньорска заплата. Едва ли обаче Гришата има талкова дълбокомислен план за "веселата вдовица"!

Brabam

Мнениеот Brabam » 17 ное 2014 01:34

Иван Цветков или Камбура въпреки,че са 3-та възраст щяха сами да бият малтийците. Всичките тия метросексуални нападателчета попета,мицанки,гълъбинки да си стягат багажа и да не са стъпили в национала
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 17 ное 2014 01:37

Докато не се махне този с чергата на главата, както и всички мутри като Батков, Венци, Гигов и още много, равенства срещу отбори като Малта и Андора ще са успех ! Не ми се мисли, ако ни кацне Сан Марино, какво ще стане. Пичовете вчера спечелиха първата си точка в евроквалификации, скоро е време и за победа.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 17 ное 2014 01:39

volf написа:
Logical person написа:
hristo1306 написа:

Не смятам че Балъков е някакъв проблем за Ганчев. Доколкото ми е известно последният отдавна е оставил развитието на отбора си на произвола и се интересува само от печалбите които ще генерира клуба по пътя към отвъдното! Балъков е част от това "погребение" чрез любезното си съдействие при менажиране на продадените, срещу треньорска заплата. Едва ли обаче Гришата има талкова дълбокомислен план за "веселата вдовица"!

Не знам, но за мен е видим бойкота на ловешките Бодуров, Попов, Г. Миланов и Манолев. Занев и той така беше като го викаха. И предишните 2 мача и сега.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2014 01:41

Кога друг път го е правил, че ми стана интересно, то там беше Мъри и го изгониха след мача с БАТЕ и слеьд това Мъри кога пое националния :roll: След това Пенев беше шампион и помня играеха добре и отиде в националния
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 ное 2014 01:44

BadBoy написа:Кога друг път го е правил, че ми стана интересно, то там беше Мъри и го изгониха след мача с БАТЕ и слеьд това Мъри кога пое националния :roll: След това Пенев беше шампион и помня играеха добре и отиде в националния

Нали си легна ве? Къде пак дойде да ръсиш "акъл"? :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”