CSKA69 написа:никки1912 написа:Нещо ми се струва че Гелосания дърпа конците в цялата тази история. Може би бойкота е по негово нареждане. Ей за това в изпълкома не трябва да има собственици на клубове или всички ще бъдат там или нито един. Някой от чалгарите не е ли излезнал да каже че, ВДИГАМЕ ГЛАВИТЕ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД .![]()
Това е цялата история - Домусчиев си помисли, че е открил формулата за успех в българския футбол и че никой друг в България не знае да работи ''правилно'' като него. Логично е с високото си самочувствие да поиска той да ''кара влака'' и в националния отбор, но не мисля, че ще го огрее, защото в Изпълкома има достатъчно влиятелни хора, които няма да му играят по свирката..
Какъв бойкот бре - Вие нормални ли сте?
Проблемът е, че отново ръководството заложи на познатите "можещи", я те толкова си могат! Не искам да си мислите че имаме кой знае какъв потенциал в "резерва", защото и там няма надежда!
Трябва да е ясно, че ние сме малка и твърде прашна страна, в която приоритет над националните интереси винаги ще има консолидираният интерес.
Тук няма потенциал да се развива стойностен НАЦИОНАЛЕН футбол поради редица демографски и "фолклорни" причини!
Не изпростявайте повече - това което сте постигнали е достатъчно!
Няма нужда да налагате имената на следващите "грешници", независимо колко пристрастни сте към техните клубни цветове.
Измежду нашите футболисти няма такива с качества да надиграят със стойностен футбол Малта. Можем и е логично да ги надиграем, но това е с повече ритане на топката и повече махленски ентусиазъм, но не и с истински футбол.
Ние и днес ги надиграхме категорично, просто в "махалата" не умеят да уцелват вратата! Имаше един който често успяваше, но "не ни е приятел", а и вече не му пука за нас!
Лично аз се радвам на точката защото е успех за нивото на нашия футбол. Яд ме е само, че патриотичното ми съзнание ми пречи да се възползувам финансово от услугите на здравата си логика.
Успех!