EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Re: EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Мнениеот Hietzing » 29 мар 2015 02:03

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Черният козел написа:Много слаб Михайлов ! Паника,паника,паника !!! Или не си играл футбол или си пристрастен !

Просто не виждам вината за двата гола и равния резултат изцяло в Михайлов. Както казах аз също не съм съгласен дори да е в отбора, но е смешно да се обвинява само той като има още 10 човека пред него, а те цяло второ полувреме нищо не направиха. Ако добавим и нелепите грешки в защита от които само некадърните отигравания на италианците и късмета им попречиха да вкарат 4-5 гола. Имам чувството, че Михайлов и на скамейката да е пак той ще е виновен за лошите резултати. Аз като видях колко смешно играхме отзад и как само късмета ни спаси няма как да насоча цялата вина към един човек. Грешки допуснаха всички включително Петев с некадърните смени и прибирането да пази резултата цяло полувреме. ;)

Свали си очилата. Толкова слаб вратар България не е имала. Но това не ме учудва. Връзкарските истории ни съсипаха цялото общество, пък какво да говорим за един отбор по футбол. При буквално всяко центриране увисваше. При първия гол реагира като затлъстяла ученичка по физическо, при втория беше на поне пет метра пред голлинията. Георги Миланов беше машина цял мач, Дяков също беше на ниво.
Черно море е Варна

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 мар 2015 02:13

Започвам с това, че НИКОГА през живота си не съм виждал и не съм очаквал да видя Италия в подобно състояние :shock: . Пълна с някакви рогачи, кюскачи и пълни дърводелци нямащи си и идея какво е това футбол! Само като се сетя за играчите им от предното поколение като Тоти, Дел Пиеро, Дзола, Виери, Индзаги, Каморанези, Лука Тони....разбирам защо не дават на Пирло да се пенсионира още. Дори един Гатузо в това отборче на жабарите щеше да е като Меси. Няма такова падение, 60 минути ритат от защитниците към нападателите на които дори и имената им не зная. Недоумявам как може да са пропаднали чак толкова, но бях потресен да видя един от колосите на футбола в такова състояние. За нас - ние сме си същите палячовци, просто наистина играхме с най-слабата Италия в нейната история. Но дори тази Италия изпусна да ни вкара поне 7 гола, като последните 25 минути се игра в нашето поле. Имаме уникален вратар, в защита също си ни бива - направихме поне 5 голови асистенции на италианските Буратиновци, но за късмет наследниците на Виери, Индзаги, Монтела и Тони не стават за чеп за зеле...че някакъв манго вкара ебаси гола на тръгналия незнайно накъде татюв синковец, май Николета от трибуните му викаше....Абе нищо не става от този Национален отбор, колкото и да пишат глупости сега
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Serafim
Контакти:

Re: К'во стана. Къде са плювачите на Ивелин Попов?!

Мнениеот Serafim » 29 мар 2015 04:43

pomiqr261 написа:
Черният козел написа:
doktora25 написа:Не си връщам думите за Попов. Играчи, които решават кога да играят и кога да се правят на тикви са срам и трябва да бъдат изхвърлени и от клубовете си! Къде беше това леке по време на мачовете с Хърватия, Норвегия и Малта?!!

Ама май и ти не си ритал топка !

Ивелин е посредствен футболист. С въртенето си като пумпал създава впечетление, че е добър, но човек, който гледа футбол редовно знае, че не е нищо особено и заради това е в средняк в руското първенство.

Той кaто реши дa стреля, когaто вкaрa, Мицaнски беше сaм в нaкaзaтелното. Aко не беше вкaрaл....
Нa Попето 1 от 10 удaрa му се получaвaт. Добре, че беше ред дa уцели врaтaт...
Инaче тичa много и може дa зaдържa топкaтa и до тaм.
Мaнолев нaпрaви силен мaч, зaедно с Милaнов.
Йордaн Минев беше много плaх. Едно включвaне нямaше. Брaт му aко беше игрaл щеше дa е друго, той е по-идеен в aтaкa.
Мишо Aлексндров хем не може от ляво, хем нямaше подкрепa от бекa...
Хубaво, че Конте беше сложил хaлбек Дaрмиaн, щото aко Кaндревa си беше игрaл дясно крило цял мaч....
Дяков нaпрaви силен мaч, aмa неговaтa силa е дa руши игрaтa. Кaто получи жк е безполезен.
Гaджев е плеймейкър, не стaвa двaмaтa с Милaнов дa игрaят зaедно. Или пък може би Пенaтa и Петев днес не могaт дa ги използвaт зaедно.

Потребителски аватар
Rage
Контакти:

Мнениеот Rage » 29 мар 2015 05:22

Голямо плюене ги плюете националите. Не че са невероятно добри, но не съм очаквал чак толкова критики. Прочетох критики към почти всички играчи, включително към треньора, президента на БФС, другият разградският президент и "най-слабата Италия в историята". Вие все едно сте очаквали да бием с 2-3 гола разлика.

За тези които не са чували играчите на Италия - ами гледайте повече Серия А. Габиадини, Едер, Заза, Сориано са в момента новата вълна в Италянският футбол. Според мен са много добри футболисти и това ще си проличи след 1-2 години, като дойде време за Европейско първенство.

За Попето, Дяков и компания - единствено адмирации. В титулярният състав нямаше нито един футболист, които да играе в топ първенство в Европа (руското за мен не е от тях). Е.и му м...та и хейтъри и разбирачи. Ами гледайте си Висшата лига и не се занимавайте с БГ футбол.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 мар 2015 07:00

Ако изключим временните "събуждания" на Попето и Мицански,нашите буквално бяха смазани от вторият отбор на "адзурите".
Изобщо не се самозалъгвайте,просто италианците този мач играха с много резерви,което ги направи особено "беззъби",с изключение на защитата,която си е титулярна,но и тя не бе на ниво.Конте може би бе подценил този мач и гледаше да пробва този и онзи...
Опитите за дълбока преса сработиха,ама в 70-тата минута нашите буквално бяха умрели.Малък Перукан е главният виновник и за първият гол (защото не излезе да боксира,както би направил всеки) и при вторият гол (защото не се намеси както трябва и само изгледа топката)...а включването на тоя некадърник Божинов е направо смешно...Незнам и защо игра Мишо Александров ? На него и на горепосочения не им чух името изобщо...
Аман от "послушковци" !!!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 29 мар 2015 07:54

Малката перука, Будуров и Гаджев нямат място в този отбор.Господи, кога в този отбор ще дойде треньор с ТОПКИ.И двата гола са на синчето на перушан.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 мар 2015 08:33

Браво,Петев :!: Ти ни даде 50 минути през които да мечтаем за класиране. На всички ни е ясно ,че е невъзможно , но поне минахме през шанс за такова.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 29 мар 2015 08:36

Докато перуката е на вратата класиране няма да видим,започваме с гол пасив още преди да е почнал мача!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 29 мар 2015 08:47

Неочаквано добро представяне на нашите. Браво! "Черната" серия на италианците в България продължава.

П.П. Нямаше по-неадекватен играч на терена от Малката Перука. :evil:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Re: EK 2016 България - Италия 28 март 21:45

Мнениеот hajitsu » 29 мар 2015 08:54

hajitsu написа:Представете си, че Божи86 вкара гол...

[offtopic]Тц, не мога. :lol:[/offtopic]

Трудно, да не кажа чак невъзможно. :lol:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Национален отбор”