Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Черният козел написа:Много слаб Михайлов ! Паника,паника,паника !!! Или не си играл футбол или си пристрастен !
Просто не виждам вината за двата гола и равния резултат изцяло в Михайлов. Както казах аз също не съм съгласен дори да е в отбора, но е смешно да се обвинява само той като има още 10 човека пред него, а те цяло второ полувреме нищо не направиха. Ако добавим и нелепите грешки в защита от които само некадърните отигравания на италианците и късмета им попречиха да вкарат 4-5 гола. Имам чувството, че Михайлов и на скамейката да е пак той ще е виновен за лошите резултати. Аз като видях колко смешно играхме отзад и как само късмета ни спаси няма как да насоча цялата вина към един човек. Грешки допуснаха всички включително Петев с некадърните смени и прибирането да пази резултата цяло полувреме.
Свали си очилата. Толкова слаб вратар България не е имала. Но това не ме учудва. Връзкарските истории ни съсипаха цялото общество, пък какво да говорим за един отбор по футбол. При буквално всяко центриране увисваше. При първия гол реагира като затлъстяла ученичка по физическо, при втория беше на поне пет метра пред голлинията. Георги Миланов беше машина цял мач, Дяков също беше на ниво.