EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT
Безобразно слаб мач.Безидеина и посредствена игра.Даже и положения нямахме че да се оправдаваме със липса на шанс.Прави са Хърватите че имаме доста анонимници...Кои добър европеец играе във такива отбори като нашите национали.Посредствена работа.Никакъв шанс за класиране освен чудо....а да не завършим последни че резил хептен ще стане...
Браво на публиката.
subzero написа:
Колега,не може да говориш така за отбор,който докара повече хора на стадиона от националния отбор .![]()
Иначе тезата на тоя заблуден човек е повече от малоумна. Дръжте си дръвцата в Разград. И без това желанието им за игра се решава от еврото,което ще получат. И Дяков и Владо,и Златински и Александров играят по-добре в Лудогорец. Явно националния не им е приоритет. Както и на феновете им.
Недей да обобщаваш ! Не си ме цитирал правилно . А и това е мое мнение което съм го казвал и друг път !
А според теб защо изброените играят по-добре в Лудогорец ? Дали е парична мотивация или нещо друго - отговори си сам.
Просто нивото на българския футбол е посредствено..
След финала за за купата с Ботев видях Златински и Мишо Александров с националния флаг и то доста време беше с тях, ама ти откъде да знаеш ?
Не е нормално да имаме 6-8 национали след като сме на 4-5 място в А група, нали
Там в момента трябва да са 4-5 от ЦСКА, още толкова от Левски както и от Литекс и разбира се - Берое
Нека не спамим темата с излишни дискусии с теб, твоето отношение към клубния ми отбор го зная, по-внимателно с личните квалификации
Последна промяна от snakebite на 11 окт 2014 19:34, променено общо 5 пъти.
ivan56 написа:bubka написа:ivan56 написа:bubka написа:Честито поредно заслужено некласиране на голямо първенство, единственият ни шанс остава след 100-120 години да направим стадиони и да сме домакини, та да се класираме.
Свършиха ли квалификациите
Не е нужно да свършват, за да са ясни нещата още отсега. Те квалификациите не са свършили и за Андора, Малта, Сан Марино и т.н, но е ясно, че тези отбори няма да се класират. Е, ние също се причисляваме към гореизброената група.
И какво ти е ясно на теб,че от един мач си правиш изводи.Какво очакваше да смажем хърватите ли.Ами ако паднем от Норвегия,а бием после Италия,два мача се изиграха и дай да ги отписваме вече.Ебаси и пораженическото мислене.Истината е че нямаме класни играчи и това е положението,всяка точка ни е ценна,а пък и да се класираме какво по -добри ли ще станем или викаш важното е слаби силни да сме на европейското.
Да си прочел някъде да пиша, че имаме силни играчи, ще смажем хърватите или че на всяка цена трябва да сме на европейско.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Имам един въпрос защо Сърбия може да назначи Дик Адвокаат за селекционер а БФС единствения чужденец с който можаха да се договорят
просто за да финтират хората че чужденец не става беше Матеус! От самолет се вижда че и Любо си играе добре познатите
ни мениджърски игри.
просто за да финтират хората че чужденец не става беше Матеус! От самолет се вижда че и Любо си играе добре познатите
ни мениджърски игри.
snakebite написа:subzero написа:
Колега,не може да говориш така за отбор,който докара повече хора на стадиона от националния отбор .![]()
Иначе тезата на тоя заблуден човек е повече от малоумна. Дръжте си дръвцата в Разград. И без това желанието им за игра се решава от еврото,което ще получат. И Дяков и Владо,и Златински и Александров играят по-добре в Лудогорец. Явно националния не им е приоритет. Както и на феновете им.
Недей да обобщаваш ! Не си ме цитирал правилно . А и това е мое мнение което съм го казвал и друг път !
А според теб защо изброените играят по-добре в Лудогорец ? Дали е парична мотивация или нещо друго - отговори си сам.
Просто нивото на българския футбол е посредствено..
След финала за за купата с Ботев видях Златински и Мишо Александров с националния флаг и то доста време беше с тях, ама ти откъде да знаеш ?
Не е нормално да имаме 6-8 национали след като сме на 4-5 място в А група, нали![]()
Там в момента трябва да са 4-5 от ЦСКА, още толкова от Левски както и от Литекс и разбира се - Берое
Нека не спамим темата с излишни дискусии с теб, твоето отношение към клубния ми отбор го зная, по-внимателно с личните квалификации
Не виждам кво значение има с какво знаме са били . Не се влагат в националния и това не е само мое мнение. Явно за тях мачовете на Лудогорец са по-важни от тези на националния отбор. И това няма нищо общо с българския футбол. Щото разликата в играта им срещу Левски и Реал е явна. Няма лошо да играеш за пари. Това им е работата. Но националния отбор би трябвало да е приоритет.
Това разбира се се отнася и за другите. И Миланов и Попов (Ивелин) могат повече. И ако при тях има редуване на силни със слаби мачове,то при футболистите на Лудогорец се наблюдава само регрес.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Pichichi написа:Имам един въпрос защо Сърбия може да назначи Дик Адвокаат за селекционер а БФС единствения чужденец с който можаха да се договорят
ни мениджърски игри.
Не съм съгласен с теб.Нещо не виждам който от тези които играха иска да сменя отбор и с тази едва ли би сменил отбор.
За мен отново се доказа , че Мицански си остана само талант който не можа да се развие.Време е да се започне с Гълабинов.
Нито един от двамата едва ли би сменил януари отбора си.Да не говорим , че единствен Гълабинов е доказал , че може да вкарва системно голове.
По време на мача ми направи впечатление , че човека който може би дърпа конци в национала е Ради Здравков.Винаги съм харесвал Ради като играч.
Може и да бъркам , но така изглеждаше отстрани разговора им.И относно качеството на нашите играчки може да ги сравните с Словакия които победиха Испания.
Явно не е толкова важно къде играят , а как играят за национала.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- slash1912
- Контакти:
Полша бие световния шампион,Словакия-европейския,ние падаме от Хърватска.....
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Полша бие световния шампион,Словакия-европейския,ние падаме от Хърватска.....
Нито полските смешници ще ни победят, нито словаците... чист късмет
Само Левски!
Смятам ,че е ясно че Любо Пенев не е кой знае какъв треньор,но само погледнете материала с който разполага какъв е ,а този на Хърватска какъв е.Само резервите се опитаха да направят нещо но няма кък да стане просто,нашите играят в полуаматьорско п-во
и във вторите лиги на Италия,Германия,Китай ??? и Русия ,а техните футболисти играят в Интер,Атл.Мадрид,Барса,Реал М.,Волфсбург,Шахтьор и др.Как да ги биеме с тея чалгари
.
Истината е ,че в България вече не се раждат кой знае какви таланти,а пък ако се роди някой не знаем как да го развием,веднага давам пример :Николай Ботев (ако някой си го спомня) беше считан за суперталант ,вярно още е на 20-21 годни и има бъдеще пред себе си ,само че в момента някой да е видял да се пише или говори за него някъде,Любомир Ненов пак от Цска е момчето и той беше считан за невероятен талант който след време едва ли не ще играе за някакъв междугалактически отбор и ще бъде невероятна звезда...за него някой да е чул нещо в последно време,в Левски също имаше подобни екземпляри като Башлиев ли къв беше там и Тодор Чаворски или някакъв подобен,имаше и други извънземни таланти като Георги Стоичков,Серафим Михайлов,Кристиян Петров,Димитър Маймунков,Анжело Йорданов и още знайни и незнайни.И понеже съм на тази вълна ,някой знае ли колко записани минути имат Вутов,Чочев,Славчев,Неделев,Томи Костадинов общо ,щото аз бас хващам ,че общо не могат да съберат 1000 минути всичките заедно + героите от вчера-Гълъбинов,Тонев(които заедно с Гошо Илиев бяха най-добрите от нашите),Бодуров(кой знае пък тоя колко е играл и изобщо какво РАЗЛИЧНО от футбол е играл).
Аз не съм най-големия фен на натурализирането ,но според мен с Марселиньо,Мораес,Кайсара и Жоазиньо бхме изглеждали доста по-заплашително от колкото с Гаджев,Дяков,Занев,Миневите,Мицанския,Попето,Бодурко,Апостол и останалите
Истината е ,че в България вече не се раждат кой знае какви таланти,а пък ако се роди някой не знаем как да го развием,веднага давам пример :Николай Ботев (ако някой си го спомня) беше считан за суперталант ,вярно още е на 20-21 годни и има бъдеще пред себе си ,само че в момента някой да е видял да се пише или говори за него някъде,Любомир Ненов пак от Цска е момчето и той беше считан за невероятен талант който след време едва ли не ще играе за някакъв междугалактически отбор и ще бъде невероятна звезда...за него някой да е чул нещо в последно време,в Левски също имаше подобни екземпляри като Башлиев ли къв беше там и Тодор Чаворски или някакъв подобен,имаше и други извънземни таланти като Георги Стоичков,Серафим Михайлов,Кристиян Петров,Димитър Маймунков,Анжело Йорданов и още знайни и незнайни.И понеже съм на тази вълна ,някой знае ли колко записани минути имат Вутов,Чочев,Славчев,Неделев,Томи Костадинов общо ,щото аз бас хващам ,че общо не могат да съберат 1000 минути всичките заедно + героите от вчера-Гълъбинов,Тонев(които заедно с Гошо Илиев бяха най-добрите от нашите),Бодуров(кой знае пък тоя колко е играл и изобщо какво РАЗЛИЧНО от футбол е играл).
Аз не съм най-големия фен на натурализирането ,но според мен с Марселиньо,Мораес,Кайсара и Жоазиньо бхме изглеждали доста по-заплашително от колкото с Гаджев,Дяков,Занев,Миневите,Мицанския,Попето,Бодурко,Апостол и останалите
Точно тези квалификации, а и изминалото световно сериозно оборват твоето мнение.
Всички разбрахме за извънземните хървати и какви анонимници сме, че даже не трябва да се надяваме на точка от тях,
само че другите държави не мислят така, Албания миналия месец би портогалия, днес прави равен с Дания като датчаните едвам се спасяват.
Словакия бие европейския шампион Испания, да изреждаме ли техните играчи къде играят, Полша днес би Германия, като имат само двама известни играчи.
Aрмения игра без звездите си Мхтарян, Мовсисян и Озбилис, и въпреки това тотално надигра прехвалените сърби.
Голямо израстване в доскоро футболни джуджета като Исландия, Финландия, Албания, Армения. Само ние копаме дъното и сами се бихме уплашени от Модрич.
Всички разбрахме за извънземните хървати и какви анонимници сме, че даже не трябва да се надяваме на точка от тях,
само че другите държави не мислят така, Албания миналия месец би портогалия, днес прави равен с Дания като датчаните едвам се спасяват.
Словакия бие европейския шампион Испания, да изреждаме ли техните играчи къде играят, Полша днес би Германия, като имат само двама известни играчи.
Aрмения игра без звездите си Мхтарян, Мовсисян и Озбилис, и въпреки това тотално надигра прехвалените сърби.
Голямо израстване в доскоро футболни джуджета като Исландия, Финландия, Албания, Армения. Само ние копаме дъното и сами се бихме уплашени от Модрич.