Бербатов се връща в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Бербатов се връща в националния?

Мнениеот Beck's » 07 фев 2012 17:29

blue avalanche написа:
Beck's написа:
blue avalanche написа:Нали напусна,щото БФС това-онова...?Нали щял да се върне,за да ни "оправел" футбола?Да не би нещо в БФС да се е променило,пък аз да съм го пропуснал? :oops:

Литературния герой пак се обади!
Митко ако иска и в момента може да събори БФС, никой неможе да му смогне на капитала с който раполага ( той не се гради само на заплати ), сигурен съм че ще го стори рано или късно!
Тези които го "хранят" и злобеят срещу него ще духат супата, на вас драги хейтъри неможе да ви се угоди ако има 5 човека от ЦСКА ревете, че отбора го превръщат в "чорбарски", ако са левскари в отбора, то отбора върви да си е.... май.......
Наистина писна ми от лигочи и мрънкалници.
Айде всички заедно в един глас Бербоооо Ку.во и чорбата с лайната за да се почувствате и вие малко велики на гърба на ГОЛЕМИТЕ!

Бербатов договора си не може да преподпише,БФС щял да "събори"...Въх!
Що се отнася до "лигочи и мрънкалници",Бербатов е един от най-големите:хвърляне на фанелки,3-те коня и т.н.

Ето ти един пример, аз се заядох с тебе и ти ми отговори !
Какво направи Берба като го нападнаха?
Отговор: каза им го в очите за 3те коня,какво стана след като си тръгна? Къде сме без него? Кой ни брои за отбор без Бербатов?
Като пиша с адрес към тебе, защо ми отговаряш? По същата причина , по която и той им отговори , стига драми и си седнете на задници и мислете преди да пишете!
Бербатов не си изкарва парите само от футбол ......... ще те оставя да дерзаеш и да се чудиш с какво !
Според тебе ще е от търкане на скамейка, според мене си е от ............

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 07 фев 2012 17:33

В момента качествените футболисти в националния отбор на България са... не знам... около половин крак. Добре ще е, ако Бербатов се върне в отбора.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2012 17:34

Beck's написа: Къде сме без него? Кой ни брои за отбор без Бербатов?

А къде бяхме с него?Че нещо ми се губи...
С Бербатов някой "броеше" ли ни?

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 07 фев 2012 17:36

За хвърлянето на фланелки не си прав! Тогава "феновете" на Герена не спряха да го обиждат цял мач, понеже допреди 2-3 години (тогава) беше играч на кръвния враг. А той вкара гол на тогавашния световен вицешампион Германия. Въпросната постъпка бе в изблик на ярост. Нищо кой знае какво. Тогава наистина ми харесваше себераздаването му на мачовете на националния. Помним мача с Хърватска на откриваването на току-що реновирания национален стадион.
После нещо стана. За мен беше един вид предателство към всички хора, които са го подкрепяли (а те не са малко). Все пак още има време да се поправи това, което за мен бе грешка от негова страна, и да го изпратим на "бял кон" и от националния в края на кариерата му. Все още има с какво да помогне, както той, така и Петрови- поне още 1 квалификационен цикъл могат да изиграят на високо ниво.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RvP
Контакти:

Мнениеот RvP » 07 фев 2012 17:37

Свикнали сте всяко изказване против Митко да го наричате злобеене. Замислете се защо е такова мнението на хората. Постъпката му с отказването от националния не се прие много положително от обществеността и желанието му сега да се завърне не може да се хареса на всеки !
Последна промяна от RvP на 07 фев 2012 17:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 07 фев 2012 17:38

Валери написа:Отказа се от националния. Това е ок.
Прецени че не може да дърпа националната гарнитура и да е пълноценен в Юнайтед. Това е ок.
Успя в Юнайтед и стана голмайстор на лигата. Това е ок.
Но ако ти си се отказал от националния и инициативата е била твоя, то ти си човека, който трябва да направи всичко възможно за да се върне, ако такова е твоето желание.
Ако си пич на място, ти ще потърсиш треньора за да му кажеш, че искаш да играеш в националния, ако си най-високо котираният футболист на България.

Най-разумния и смислен коментар ! Поздрави !

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 фев 2012 17:40

Поне някъде да играе шото в Юнайтед се е видяло,че няма да го бъде...видя,че не го пускат и доприпка :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 07 фев 2012 17:45

Жоржиньо написа:Поне някъде да играе шото в Юнайтед се е видяло,че няма да го бъде...видя,че не го пускат и доприпка :mrgreen: ;)

Понеже не го пускат отново е в топ15 в голмайсторската листа на ВЛ,и втори в Юнайтед.Няма проблем! :mrgreen:
П.П Берба е на 31,не на 33 :shock: И Клозе е на 30+ ама не му пречи да мачка в национала.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 07 фев 2012 17:51

То на него само националния отбор му остана като вариант да играе футбол :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2012 17:53

OldTrafford написа:
Жоржиньо написа:Поне някъде да играе шото в Юнайтед се е видяло,че няма да го бъде...видя,че не го пускат и доприпка :mrgreen: ;)

Понеже не го пускат отново е в топ15 в голмайсторската листа на ВЛ,и втори в Юнайтед.Няма проблем! :mrgreen:
П.П Берба е на 31,не на 33 :shock: И Клозе е на 30+ ама не му пречи да мачка в национала.

Клозе "мачка",щото зад него и до него са...кои?
Много неуместно сравнение!

Върни се в “Национален отбор”