blue avalanche написа:Beck's написа:blue avalanche написа:Нали напусна,щото БФС това-онова...?Нали щял да се върне,за да ни "оправел" футбола?Да не би нещо в БФС да се е променило,пък аз да съм го пропуснал?
Литературния герой пак се обади!
Митко ако иска и в момента може да събори БФС, никой неможе да му смогне на капитала с който раполага ( той не се гради само на заплати ), сигурен съм че ще го стори рано или късно!
Тези които го "хранят" и злобеят срещу него ще духат супата, на вас драги хейтъри неможе да ви се угоди ако има 5 човека от ЦСКА ревете, че отбора го превръщат в "чорбарски", ако са левскари в отбора, то отбора върви да си е.... май.......
Наистина писна ми от лигочи и мрънкалници.
Айде всички заедно в един глас Бербоооо Ку.во и чорбата с лайната за да се почувствате и вие малко велики на гърба на ГОЛЕМИТЕ!
Бербатов договора си не може да преподпише,БФС щял да "събори"...Въх!
Що се отнася до "лигочи и мрънкалници",Бербатов е един от най-големите:хвърляне на фанелки,3-те коня и т.н.
Ето ти един пример, аз се заядох с тебе и ти ми отговори !
Какво направи Берба като го нападнаха?
Отговор: каза им го в очите за 3те коня,какво стана след като си тръгна? Къде сме без него? Кой ни брои за отбор без Бербатов?
Като пиша с адрес към тебе, защо ми отговаряш? По същата причина , по която и той им отговори , стига драми и си седнете на задници и мислете преди да пишете!
Бербатов не си изкарва парите само от футбол ......... ще те оставя да дерзаеш и да се чудиш с какво !
Според тебе ще е от търкане на скамейка, според мене си е от ............

[/center]