България в четвърта урна за квалификациите за световното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: България в четвърта урна за квалификациите за световното

Мнениеот Santiago Munezz » 11 юни 2011 12:44

vaskonti написа:
Santiago Munezz написа:
vaskonti написа:1. Норвегия
2. Словения
3. Унгария(Беларус)
4. България
5. Фарьорите
6. Сан Марино

Група мечта. :mrgreen:

Мечта,мечта но повече от 3-то място в тая група едва ли. :lol:

Айде сега, ако в такава група се издъним, по-добре да закриваме футбола в България...

Е що да го закриват,нали и футболни джуджета трябва да има!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 юни 2011 12:47

JohnnieWalker написа:Някой може ли да ми обясни как за 2 квалификационни цикъла ЧГ стигнаха до втора урна ? Имайки впредвид, че май в миналите имаха 1 победа ?!

И аз имам същия въпрос. Какво правят в една урна с Франция, Русия, Сърбия и Турция. И как примерно една Швейцария ,която редовно играе на световни първенства, е в трета урна . Чехите и те в трета, верно,не играха на последното световно,но преди това нямат пропуснат голям форум. А Черна гора, ако бяха били България дори щели да бъдат в първа. :shock:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юни 2011 12:47

Santiago Munezz написа:
vaskonti написа:
Santiago Munezz написа:
Айде сега, ако в такава група се издъним, по-добре да закриваме футбола в България...

Е що да го закриват,нали и футболни джуджета трябва да има!

Да, ама не знам дали ще намерим достатъчно сервитьори и банкери, които да се навият да играят в отбора! В Сан Марино им е лесно, ама тук... Явно май и с джуджетата ще ни е трудно да се мерим! :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 юни 2011 13:00

На мен лично, ще ми бъде по интересна една такава група :oops: :

1. Испания
2. Франция
3. Чехия
4. България
5. Кипър
6. Уелс
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 11 юни 2011 13:04

Madridist написа:На мен лично, ще ми бъде по интересна една такава група :oops: :

1. Испания
2. Франция
3. Чехия
4. България
5. Кипър
6. Уелс

Да видиш дали ще може да завършим последни ли? :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 11 юни 2011 13:09

Madridist написа:
JohnnieWalker написа:Някой може ли да ми обясни как за 2 квалификационни цикъла ЧГ стигнаха до втора урна ? Имайки впредвид, че май в миналите имаха 1 победа ?!

И аз имам същия въпрос. Какво правят в една урна с Франция, Русия, Сърбия и Турция. И как примерно една Швейцария ,която редовно играе на световни първенства, е в трета урна . Чехите и те в трета, верно,не играха на последното световно,но преди това нямат пропуснат голям форум. А Черна гора, ако бяха били България дори щели да бъдат в първа. :shock:

Още по-стряскащото е, че пише, че ако си бяха взели мача с нас са имали шанс за... 1 урна :!: :shock: Тая класация е доста нереална сякаш :? И нали уж бяхме 3та кво стана сега това окончателно ли е да не би след още 3 загуби недай си Боже да установим, че сме паднали в 5 :shock: :)

runnersa
Контакти:

Re: ЧЕСТИТО!

Мнениеот runnersa » 11 юни 2011 13:11

soad написа:Отборите на Унгария и Беларус са заели местата на България и Румъния в 3-та урна... :shock:

Напълно нормално с оглед представянето на отборите напоследък та Беларус са 2 в групата си с 12т които ние само можем да сънуваме на точка зад Франция! ;)

runnersa
Контакти:

Re: България е в четвърта урна !

Мнениеот runnersa » 11 юни 2011 13:16

Deluxx написа:Браво :) Какво повече да искаме , видяхте Черна Гора какъв възход направиха и те бяха,в 4 дори и май в 5 урна и сега са в 2ра

Само дето ние от 2ра вървим към тези урни осещаш ли разликата :?: Скоро ще ни разминат Азербайджан и Казахстан :?
Точно в 2ра урна бяхме в кв-ийте с Ейре и Италия, а ирландците в 3та! Колкото бързо Черна Гора прогресираха ние толкова бързо регресирахме по обратния на техния път :?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 юни 2011 13:32

Madridist написа:На мен лично, ще ми бъде по интересна една такава група :oops: :

1. Испания
2. Франция
3. Чехия
4. България
5. Кипър
6. Уелс

Пу пу пу.....пепел ти на клавиетурата :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 юни 2011 14:08

1. Испания
2. Франция
3. Чехия
4. България
5. Кипър
6. Уелс

Това общо-взето е най-лошият възможен вариант, ако искаме да сме хард садо-мазо, слагаме Швеция вместо Франция Изображение
Иначе, в 4-та урна има отбори като Румъния, Полша, Австрия и Шотландия, с които винаги сме изпитвали огромни затруднения, сега няма как да се паднем с тях ;) В 3-та урна с изключение на Чехия и Украйна другите отбори не са чак толкова невъзможни, ако ни се падне Унгария или Беларус ще е супер :)
Най-добрият възможен вариант:
1. Норвегия
2. Словения
3. Беларус
4. БЪЛГАРИЯ
5. Фарьорските о-ви/Молдова
6. Сан Марино/Андора/Люксембург
Изображение

Върни се в “Национален отбор”