Кипър - България 0:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: КИПЪР - БЪЛГАРИЯ по Диема
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Са секи да отиде и да им врътне по един дудук на тия от диема...нещастници.
аз данъци за кво плащам?
аз данъци за кво плащам?
-
- Контакти:
Супер новина!
Поне в коментара към мача няма да има "зеления килим" "коженото кълбо" и идея като единица мярка за бързина
Не знам дали сте съгласни, но на Диема им се получават коментарите по-добре от БНТ!
Поне в коментара към мача няма да има "зеления килим" "коженото кълбо" и идея като единица мярка за бързина

Не знам дали сте съгласни, но на Диема им се получават коментарите по-добре от БНТ!
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.
jordanloko написа:Супер новина!
Поне в коментара към мача няма да има "зеления килим" "коженото кълбо" и идея като единица мярка за бързина![]()
клошари да хвана пак ще се справят по - добре от БНТ ..........аз съм сигурен ,че нещото, което ще върне хората на стадиона е ако БНТ почнат да излъчват мачовете ......
НАПРЕД БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ
obi4am_pirin написа:Ще гледаме цирка на БФС и националния отбор на живо!Успех на Кипър!!!Някъде из Азия ще се правят пари от този мач!Част от тях ще влязат в джобовете на мафиотите от БФС!
като подкрепяш кипър какво правиш тука бе ?
Браво на диема , дано това не е някаква лъжа защото ще е брутално,днес като се прибирах точно си мислех какво ще правя и щях да го следя по дарик,защото в интернет какво да гледам...не ли да си седнеш пред ТВ и да го гледаш.Успех на националите и ура за Диема
Deluxx написа:obi4am_pirin написа:Ще гледаме цирка на БФС и националния отбор на живо!Успех на Кипър!!!Някъде из Азия ще се правят пари от този мач!Част от тях ще влязат в джобовете на мафиотите от БФС!
Браво на диема , дано това не е някаква лъжа защото ще е брутално,днес като се прибирах точно си мислех какво ще правя и щях да го следя по дарик,защото в интернет какво да гледам...не ли да си седнеш пред ТВ и да го гледаш.Успех на националите и ура за Диема
Вярна е информацията има го в сайта на Нова http://www.novatv.bg/news/view/2011/03/ ... %B8%D1%8F/ а те с едно с Диемата , а за горния коментар ще кажа , че човека сигурно е македонец.....
Има за какво да си връщаме на Кипър макар и мача да е контролен, аз съм оптимист за мача...
- obi4am_pirin
- Контакти:
Deluxx написа:obi4am_pirin написа:Ще гледаме цирка на БФС и националния отбор на живо!Успех на Кипър!!!Някъде из Азия ще се правят пари от този мач!Част от тях ще влязат в джобовете на мафиотите от БФС!
Айде Кипър!Айде момчета!

damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Чете коментари от сорта на "има ли смисъл да се дава контрола", много ясно че има СМИСЪЛ!Защото до вчера не се знаеше ,дали ще се предава мача и се коментираше "как никоя ТВ не предава пряко мача", днеска когато Диема взеха правата за мача -нямало било смисъл.Ами на когото не му се гледа мача , да си пусне там нещо друго и да не го гледа!
И за финал "ИМА СМИСЪЛ" да се предават пряко мачовете на България до 21, 19 и 17, САМО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СЕ ПРЕСЕЧЕ ДОНЯКЪДЕ ВИКАНЕТО В ТЕЗИ НАЦИОНАЛНИ ГАРНИТУРИ НА ВРЪЗКАРИ!!!
И за финал "ИМА СМИСЪЛ" да се предават пряко мачовете на България до 21, 19 и 17, САМО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СЕ ПРЕСЕЧЕ ДОНЯКЪДЕ ВИКАНЕТО В ТЕЗИ НАЦИОНАЛНИ ГАРНИТУРИ НА ВРЪЗКАРИ!!!
Последна промяна от pumpo на 29 мар 2011 15:43, променено общо 1 път.
- Боримечката
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Deluxx написа:obi4am_pirin написа:Ще гледаме цирка на БФС и националния отбор на живо!Успех на Кипър!!!Някъде из Азия ще се правят пари от този мач!Част от тях ще влязат в джобовете на мафиотите от БФС!
Айде Кипър!Айде момчета!![]()
Смени си никнейма Кипърецо!Обиждаш велик клуб