Пиргов
Манолев Дянков Иво Иванов Старокин
Б.Георгиев С.Петров Гаджев М.Петров
Камбуров Божинов
Според мен това трябва да е състава на България.
Оптимален състав за мача с Черна Гора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Оптимален състав за мача с Черна Гора
Ако се вземат нужните играчи от А група , нещата определено ще изглеждат по-добре ! Те в момента са взели дебелия Янков , бавно загряващия Ангелов , старичкия и бавен Илиян Стоянов , пиянката Иван Иванов ! Крила много я този Дани Младенов , я Искрен Писаров . Защитници : Иво Иванов и Тунчев , като се възстанови от контузията ! В центъра ще е най-трудно обаче!
- UltraBlue.
- Контакти:
to6kata1912* написа:Да махнат мърльо и сираков - тогава може ние да гадаем състава. Сега 11-торката изглежда така:
Син на президента
внук на президента
син на шефа на приятеля и т.н.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МЪРИ И СИРАКОВ ВЪН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ!!!
А ти мислиш ли че който и да викнат няма да играе син на президента

- BERBOPEDRO
levskifane написа:Според вас какъв трябва да е състава за другата клалификация. Да спрем да търсим конспирацията и това кой реди отбора на Мъри, и всеки да си каже мнението.
Вратар: Влади Стоянов
Ляв Бек: Веселин Минев
ЦЗ: Иво Иванов
ЦЗ: Милиев/Макар че понякога е дърво, тука е малко проблем с 2рия ЦЗ)
Десен Бек: Йордан Минев/Живко Миланов
Опорни Халфове: Стилиян Петров и Владимир Гаджев
Ляво крило: Петров
Дясно Крило: Попов
Нападатели: Домовчийски и Мицански/Божинов
бих добавил като нападател Гара Дембеле,все пак някой ще трябва да вкарва и голове
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
Това е бъдещето на българския национален отбор.. естествено на младите играчи трябва да се дава шанс
Михайлов/Стоянов/И.Пиргов/М.Иванов/Б.Макенджиев/Б.Митрев
Зетя/Манолев --------- Иван.Иванов - И.Иванов - Й.Милиев - А.Александров - П.Николов --------- П.Занев - О.Старокин - Божиков - А.Атанасов - Филип Филипов
Манолев- Попов- Писаров --------- Д.Димов- Гаджев - Галчев - Г.Илиев - А.Цветков - К.Дяков --------- Г.Миланов - Н.димитров - Д.Пеев - Д.Атанасов -
С Делев - Попов - Г.Миланов - Г.Иванов - Т.Костадинов - М.Тошев - Кики - Т.Колев - А.Киров - Делев
Божинов Попов Рангелов Мицански Домовчийски П.Йорданов Генков Иса Делев Цачев А.Павлов
Не съм взел предвид братя миневи защо на 30 г футболисти няма как да са бъдещето. От ЦСКА не съм взел П.Виданов защото показва едно голямо НИЩО. К.Стоянов не знам... Сашо Тунчев го броя за свършил пък и това е състав с оглед на бъдещето.
Михайлов/Стоянов/И.Пиргов/М.Иванов/Б.Макенджиев/Б.Митрев
Зетя/Манолев --------- Иван.Иванов - И.Иванов - Й.Милиев - А.Александров - П.Николов --------- П.Занев - О.Старокин - Божиков - А.Атанасов - Филип Филипов
Манолев- Попов- Писаров --------- Д.Димов- Гаджев - Галчев - Г.Илиев - А.Цветков - К.Дяков --------- Г.Миланов - Н.димитров - Д.Пеев - Д.Атанасов -
С Делев - Попов - Г.Миланов - Г.Иванов - Т.Костадинов - М.Тошев - Кики - Т.Колев - А.Киров - Делев
Божинов Попов Рангелов Мицански Домовчийски П.Йорданов Генков Иса Делев Цачев А.Павлов
Не съм взел предвид братя миневи защо на 30 г футболисти няма как да са бъдещето. От ЦСКА не съм взел П.Виданов защото показва едно голямо НИЩО. К.Стоянов не знам... Сашо Тунчев го броя за свършил пък и това е състав с оглед на бъдещето.
- Middlesbrough
- Контакти:
Петков
Мюлдер
Милиев
Иванов
В . Минев
Йовов
Гаджев
Младенов
Тасевски
Жо
Дембеле

Мюлдер
Милиев
Иванов
В . Минев
Йовов
Гаджев
Младенов
Тасевски
Жо
Дембеле

Офтопик:
pomiqrat написа:------------------------Пламен Илиев--------------------------
Манолев---------Дянков----------Илиев-----------Старокин
------------------Сандриньо----------Ангелов-----------------------
-------------------------Ст. Петров------------------------------------
-------------Стоянов-----------------------------М. Петров-----------
-----------------------------Бербатов-----------------------------------
Личи ти,че си ЧОРБАР!Как може от сътава на Левски,който в момента се намира в най-добра форма от българските отбори да няма нито един състезател?!Кой е тоя Сандриньо?!Ами Старокин,къде си го гледал да играе?Позицията на Стилиян Петров не е да гради играта,а да я разбива,но и него толкова си го гледал!Според мен ще е по-добре опорни халфове да са Стенли и Гаджев,а пред тях да играе Ст.Ангелов.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Офтопик:
Кажи , че се шегуваш !

- Middlesbrough
- Контакти:
zaqwsxd написа:Офтопик:
Кажи , че се шегуваш !![]()
![]()
Офтопик:

Офтопик: