Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!

Мнениеот soilwork » 12 авг 2010 00:08

FOREVER CSKA написа:
samo levski написа:да правят гарата българин и да играе за българия а бербатов да си гледа манчестър

ГАРА та ГАРА имаме си Българи а дюстабана скоро може да стане СПИРКА
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 12 авг 2010 00:11

UL_Blue написа:Еи, еи, еи!!! :evil:
Глупак ще викаш на сина на баща си, МЪРЛЬО!!!
Не те обиждам, не ме обиждай и ти!!!
Ако си се припознал с някои си е твои проблем!!! :evil:

Наричаш ме прасюга. Това е обида. А сега какво да направя няма да си кривя душата не си интелектуалец.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 12 авг 2010 00:12

Защо ми говориш за Левски и ЦСКА глупако. Да викне хора от Локо Плд, Черно Море, Локо Сф, Берое. Хора който бяха във форма не получиха и повиквателна за отбора. Нека поне някои, който ще си даде зор да дойде и да поиграе. Дали ще падна с 1-0 или 4-0 все тая. Само, че хората ще са се раздали. Да викнат юношите на Славия или Левски те да играят. Повече желание ще има. Да викнат ако искаш вторият вратар на Левски ВСЕ ТАЯ. Този малък плешивец, който е научен всичко тати да му дава за какво ми е ! Тоя цял живот ще е провал, колкото татко да го бута
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ти четеш ли бе, мръшляк!
Казах ти да наредиш състава както ти го виждаш!!!
Почни с юношите на Левски и Славия, и завърши с тези от Ч. море, Локо и Берое!!!

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 12 авг 2010 00:16

Наричаш ме прасюга. Това е обида. А сега какво да направя няма да си кривя душата не си интелектуалец.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Интелектуалец!!! :shock: :shock: :shock:
Пиша във форум за футбол. Ти да не мислиш, че си в библиотека. :geek:
Или искаш да ти рецитирам Баирон за да ме разбереш. :idea:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 12 авг 2010 00:17

UL_Blue написа:Защо ми говориш за Левски и ЦСКА глупако. Да викне хора от Локо Плд, Черно Море, Локо Сф, Берое. Хора който бяха във форма не получиха и повиквателна за отбора. Нека поне някои, който ще си даде зор да дойде и да поиграе. Дали ще падна с 1-0 или 4-0 все тая. Само, че хората ще са се раздали. Да викнат юношите на Славия или Левски те да играят. Повече желание ще има. Да викнат ако искаш вторият вратар на Левски ВСЕ ТАЯ. Този малък плешивец, който е научен всичко тати да му дава за какво ми е ! Тоя цял живот ще е провал, колкото татко да го бута
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ти четеш ли бе, мръшляк!
Казах ти да наредиш състава както ти го виждаш!!!
Почни с юношите на Левски и Славия, и завърши с тези от Ч. море, Локо и Берое!!!

Все още треньор не съм станал да реда състав, но елементарен поглед да видя кой е мотивиран да играе за България имам. Едва ли някой от Берое, Локо, Ч.Море или юношеските формации на Левски или Славия ще е по-малко мотивиран от тези господата. Разбира се ако не се като на тати синчето и на щерката мъжлето, които притежават абонаметна доживотна карта за националния отбор. Освен ако не се разведе с щерката де ! Тогава едва ли, а пък ако и изневери сигурно ще го накаже на скамейката да стой !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !

Потребителски аватар
Ricardinho
Контакти:

Мнениеот Ricardinho » 12 авг 2010 00:25

По принцип на нас българите все някой ни е виновен и това е национална черта и относно националния по футбол ДИМИТЪР БЕРБАТОВ го отнасяше - не бил бягал , не играе така както играе за Ман Юн , да вкарва повече голове и тем подобни.Разбирам да понесе критики но то просто всичко това и с медиите стана противно и некоректно спрямо Митака.Сега да видим кой ще ни е виновен ...
ОБИЧАМ ЦСКА!

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 12 авг 2010 00:25

Все още треньор не съм станал да реда състав, но елементарен поглед да видя кой е мотивиран да играе за България имам. Едва ли някой от Берое, Локо, Ч.Море или юношеските формации на Левски или Славия ще е по-малко мотивиран от тези господата. Разбира се ако не се като на тати синчето и на щерката мъжлето, които притежават абонаметна доживотна карта за националния отбор. Освен ако не се разведе с щерката де ! Тогава едва ли, а пък ако и изневери сигурно ще го накаже на скамейката да стой !
================================================================================================
Еи на такива като теб се ядосвам!!!
Хем няма алтернатива, хем плюе тези които са там.
Значи. Тия с мотивацията ще докарат България до равен или ПОБЕДА :shock: с робинзоновците. ТАКА ЛИ???

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 12 авг 2010 00:29

Човече ПОБЕДИ НЯМА ДА ИМА. Ние при добра халфова линия и прилична защита едвам едвам ще изнасяме топката. Ако пък отбора играе на преса ТИП Полша жална ни майка. Мъри и Насо Далаверата, ще ни отпратят на престижното 4 място. С много зор ще се борим и за трето !

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 12 авг 2010 00:44

Човече ПОБЕДИ НЯМА ДА ИМА. Ние при добра халфова линия и прилична защита едвам едвам ще изнасяме топката. Ако пък отбора играе на преса ТИП Полша жална ни майка. Мъри и Насо Далаверата, ще ни отпратят на престижното 4 място. С много зор ще се борим и за трето
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Последно!!!
Ти или не разбираш от футбол или няма никои на вторият етаж!!!
Победи няма да има не защото са Мъри и Наско, а защото това са ни футболистите. НАЙ- ДОБРИТЕ!!!
Има още няколко на тяхното ниво, че и по слаби и това е!!!
Ако ще и Дел Боске да дойде(тоя е най- актуален) все тая.
Риторичният ми въпрос е защо трябва да плюем тоя или онзи, като с "това брашно няма да изкараме 5пъти повече хляб"!!!
Но явно отговора е във второто изречение!!! :arrow:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 12 авг 2010 00:45

nemak написа:Футболът е елемент от развитието на една държава. И Боби и Наско и Мъри правят тактиката , която съществуваше през миналият век. Бербатов го знае и правилно не играе за Б-я. В близките 20 години НИКОГА няма да се класираме НИКЪДЕ.

Това,че играта ни е демоде е вярно.Отдавна съм казал,че трябва да се назначи треньор от чужбина.Но,че Бербатов го знае...?Това момче е крайно време да се отърси от фустата на майка си и да се превърне в мъж.Иначе селският му манталитет и мързел са на път да погубят ограмния му талант.

Върни се в “Национален отбор”