malchev написа:Именно...проблема ни е като цяло отбора и нивото на футболистите. Вземете за пример един Уелс, що не вземат играчи от местното първенство, а резерви от Англия? Истината е че нямаме класни футболисти и тези момчета, които играят по юнощеските отбори на Милан, Юве, Сиена, Реал сигурно пък имат качества?
НЕ съм ги гледал на живо, именно за това казвам да ги извикат..направи една контрола с Малта/Люксембург/Молдова, примери много и ги събери тези момчета + от нашето първенство всички обещаващи и да ги видим. Може пък да се окажат по-добри от Благо, Чавдар и не знам си кой още?
Ти изкара контролите на националния отбор все едно сме в квартала и "хей хайде довечера да поиграем"?
Контролите се играят само тогава когато ФИФА/УЕФА определи дати за такива, а те не са много преди официални мачове, така че време за експерименти няма, а трябва сега в тези две контроли + тази която ще е на 11 август да се избистри състава за предстоящите квалификации.
Няма време за експерименти от типа да викаме този, дай да викаме онзи защото може да става нещо.
Споделях го и в други теми, Мъри ми е по-черен от черното, но му давам картбланш за тези квалификации, тъй като за предните той няма пряка вина.