Къде другаде го има това?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Жоро_32бс
Контакти:

Re: Къде другаде го има това?

Мнениеот Жоро_32бс » 19 май 2010 16:22

malchev написа:Дам... аз все си мисля че юношеските формации на Реал, Милан, че дори и Сиена са по-добри от Бг отборите. Т.е. тези момчета ако играят редовно, може да се пробват в националния поне в контрола. Пък и ако ги викнем 1-2 пъти, може това да накара треньорите в отборите им да погледнат на тях с друго око и да почнат да ги включват в първия отбор..? :roll:

Mного си прав, затова, защото тези момчета играят в големи отбори, независимо че не са в първия отбор, но според мен понятието професионализъм е много по добре развито при тях(визирам снимките на Караджов с Преслава).

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 19 май 2010 16:23

Dust написа:Вратарският пост в националният ни отбор никога не е бил проблемен, няма да бъде и сега, запомнете го :!:

Голяма работа, че един вратар е допуснал левашки гол, това се случва и ако по-това съдите за качествата на някой е много жалко.

много си прав, не е проблем вратаря.... а другите 10 некадърници!!!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 май 2010 16:29

При вратарите от осанна до разпниго нишката е толкова тънка, че и трябва съвсем малко да се скъса. Един вратар може да пази страхотно сезони подред, но само един левшки гол го прави на момента некадърник и едва ли не той излиза виновен за всичко.

Хубаво нека ни вкарат 1-2 гола, а ние да вкараме 3-4.
Време е да разберете, че футбола не е тенис и всичко да зависи от един човек, футбола е колективна игра и представянето на един зависи от още 10 човека, така че за мен е важно довечера да покажем, че сме колектив, да покажем, че в отбора има дух, настроение, че в момчетата има желание за игра и дават нужното от себе си за отбора - тези неща искам да видя довечера.
Последна промяна от Dust на 19 май 2010 16:29, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 май 2010 16:29

Именно...проблема ни е като цяло отбора и нивото на футболистите. Вземете за пример един Уелс, що не вземат играчи от местното първенство, а резерви от Англия? Истината е че нямаме класни футболисти и тези момчета, които играят по юнощеските отбори на Милан, Юве, Сиена, Реал сигурно пък имат качества?
НЕ съм ги гледал на живо, именно за това казвам да ги извикат..направи една контрола с Малта/Люксембург/Молдова, примери много и ги събери тези момчета + от нашето първенство всички обещаващи и да ги видим. Може пък да се окажат по-добри от Благо, Чавдар и не знам си кой още?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 май 2010 16:33

malchev написа:Именно...проблема ни е като цяло отбора и нивото на футболистите. Вземете за пример един Уелс, що не вземат играчи от местното първенство, а резерви от Англия? Истината е че нямаме класни футболисти и тези момчета, които играят по юнощеските отбори на Милан, Юве, Сиена, Реал сигурно пък имат качества?
НЕ съм ги гледал на живо, именно за това казвам да ги извикат..направи една контрола с Малта/Люксембург/Молдова, примери много и ги събери тези момчета + от нашето първенство всички обещаващи и да ги видим. Може пък да се окажат по-добри от Благо, Чавдар и не знам си кой още?

Ти изкара контролите на националния отбор все едно сме в квартала и "хей хайде довечера да поиграем"?
Контролите се играят само тогава когато ФИФА/УЕФА определи дати за такива, а те не са много преди официални мачове, така че време за експерименти няма, а трябва сега в тези две контроли + тази която ще е на 11 август да се избистри състава за предстоящите квалификации.
Няма време за експерименти от типа да викаме този, дай да викаме онзи защото може да става нещо.

Споделях го и в други теми, Мъри ми е по-черен от черното, но му давам картбланш за тези квалификации, тъй като за предните той няма пряка вина.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 май 2010 16:36

Първо провери кога какви контроли играят страните. Може да се направи контрола извън обявените дати от ФИФА, всичко е въпрос на уговорки.
Преди години как играхме контрола с КАталуния точно преди Коледа?
Айде .. желание има. Много лесно все да викаме "не може"..

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 16:38

malchev написа:Именно...проблема ни е като цяло отбора и нивото на футболистите. Вземете за пример един Уелс, що не вземат играчи от местното първенство, а резерви от Англия? Истината е че нямаме класни футболисти и тези момчета, които играят по юнощеските отбори на Милан, Юве, Сиена, Реал сигурно пък имат качества?

Не е въпроса ти да ги видиш .... има хора които работата им е да ходят и да гледат такива футболисти и ако има качества да ги викнат. Сега и да ги викнат на следващия ден ще излезне една тема където ще изкара някой имената примерно на Атанас Курдов, Симеон Иванов и Михаил Александров и ще пита защо са вигнати ония а не тия и пак ще започне плюене по бфс, мъри, боби, наско, мениджъри, журналисти и така до безкрай.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 май 2010 16:41

Аз не плюя, просто футболист на Реал и на Милан на 17 и 18.. звучи добре :)
По-добре от много други, но както и да е. А това че има хора който гледат.. не съм много убеден ама айде.
Успех довечера и нека подкрепяме отбора на България, а не да плюем единиците в него.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 16:46

malchev написа:Аз не плюя, просто футболист на Реал и на Милан на 17 и 18.. звучи добре :)
По-добре от много други, но както и да е. А това че има хора който гледат.. не съм много убеден ама айде.
Успех довечера и нека подкрепяме отбора на България, а не да плюем единиците в него.

Не казвам, че ти лично плюеш, а че така ще се получи прочети повечето от мненията в тази тема.

Аз не мисля, че футболисти играещи в младежките академии дори и на Реал и Милан имат място в които и да е национален отбор (освен в младежкия) ... виж ако пробият до първия отбор пък макар и като резерви вече е друго.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 май 2010 16:50

malchev написа:Първо провери кога какви контроли играят страните. Може да се направи контрола извън обявените дати от ФИФА, всичко е въпрос на уговорки.
Преди години как играхме контрола с КАталуния точно преди Коледа?
Айде .. желание има. Много лесно все да викаме "не може"..

Малчев, коя е тази държава Каталуния?
Що си мислиш, че контроли на националните отбори извън определените дати за целта се организират просто ей така със щракане на пръсти?

При положение, че няма официална дата за контроли клубните отбори спокойно могат да не пуснат футболистите си, тъй като те си имат свойте планове за сезона.

Контроли от типа на тази каквато направихме със Шахтьор са крайно несериозни, а и тогава видяхме как играха те с втория си състав и какви изводи ще си направиш от подобен мач, никакви.

С колкото по-слаб съперник е дадена контрола, толкова по-лесно може да се заблудим всички.

Върни се в “Национален отбор”