Поредни загубени квалификации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Поредни загубени квалификации
Аз питах кога се разви, и започна да играе на високо ниво. Капиш?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Parmalat написа:Ами така ще е като треньор е "бащата на правилния" футбол и неговите помощници "футболните мениджъри".За да имаме успехи трябва цялото БФС да се изчисти и да се почне от нулата.Избиране на ново БФС което назначава чуждестранен специалист като (Радомир Антит,Фатих Терим..(задължително да е от Балканите ,защото тази чат от света имаме много по-различен манталитет)И според мен ако някои от тези треньори които изброих ще видите ,че от сегашния отбор ще останат само 4,5 играчи!
Tova e

-
Берое_зара
- Контакти:
tprodanov написа:Нифлор добре, а за Манолев да кажеш кога се разви?
Помня, че и първия му сезон в Левски беше подобен. След това пък ми харесваше. Викаш, Левски беше муден 2006та? И не бележеше?
Стига с тази 2006-та. Ден година храни. Ако наистина беше такъв спец, този успех или поне работата му щеше да се повтори поне малко. На место това има един успешен сезон и още 4 дето са кръгла нула. И всичките 4 са еднакви, на всичкото отгоре в цели 3 клуба с едни и същи грешки.
Непостоянството е симптом за липса на качества.
А това с Манолев-мойте извинения, но не го е той намерил от някой ДУШ и развил.
При Йешич се разви.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Берое_зара
- Контакти:
И айде стига с тия клишета, че сме били с уникален манталитет. Едни уникални смукачи на гроздова сме и нищо повече. Гърците покрай кризата и те се видя колко по-уникални са от нас, ама германеца ги свали от дърветата.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Prodanov , Мъри имаше успехи с Левски - факт , но не забравяйте и провалите му - Беверен , Тампере , проваленият сезон с Левски , когато не можа да победи никой силен отбор в БГ ; после в Литекс взе една Купа на БГ и дойде БАТЕ-то - 0:4 в Ловеч ; в националния - нито една победа над Ейре и 1:4 от Кипър ... А си мисля , че лошото тепърва предстои 

-
Берое_зара
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Prodanov , Мъри имаше успехи с Левски - факт , но не забравяйте и провалите му - Беверен , Тампере , проваленият сезон с Левски , когато не можа да победи никой силен отбор в БГ ; после в Литекс взе една Купа на БГ и дойде БАТЕ-то - 0:4 в Ловеч ; в националния - нито една победа над Ейре и 1:4 от Кипър ... А си мисля , че лошото тепърва предстои
Естествено, че предстои, играчите е съвсем естествено да загубят ентусиазъм. И на мен шефа ми да е дръвник, и аз ще загубя.
Viktor4o_Rs написа:Prodanov , Мъри имаше успехи с Левски - факт , но не забравяйте и провалите му - Беверен , Тампере , проваленият сезон с Левски , когато не можа да победи никой силен отбор в БГ ; после в Литекс взе една Купа на БГ и дойде БАТЕ-то - 0:4 в Ловеч ; в националния - нито една победа над Ейре и 1:4 от Кипър ... А си мисля , че лошото тепърва предстои
Да не забравяме, че Мъри взе готов отбор от Георги Василев и му дойде Боримиров да му ръководи отбора и уникалния удар с Бардон в средата на терена и добрата играта на Емил Ангелов, който бе изгонен като куче след като му отбеляза важните голове в Уефа
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Готов отбор? Абе пич, я вземи се събуди! Мъри взе един провален отбор, от сбирщина аутсайдери. Да не ги изброявам един по един, че няма да ми стигне форума с квалификациите им...
- bigbonusprize
- Контакти:
Стана тя. Веднъж на 20 години български отбор стига до 1/4 финал в Европа и засега единствен влиза в групите на ШЛ и се оказва, че треньора постигнал това не става и успехът в никакъв случай бе е негов... Направо няма какво да се спори със злобата на хората... Така е Мъри не става. Не знам как досега някой от всичките над 30 специалиста изредили се на чело на Левски и ЦСКА не са постигнали успехите му. Просто главата не ми го побира... 
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!