Схемата на Мъри?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Re: Схемата на Мъри?

Мнениеот Alexandrov93 » 10 май 2010 22:15

niki87 написа:
stefan_ atanasov написа:Добра ти е схемата с изключение на Гаджев !какво прави тоя там ?

Най-добрия дефанзивен халф в България,с много добър поглед върху играта,перфектно подаване и силинен и точен удар отдалеч ;)

Най-добрия затова Дани Димов от Черно Море(наистина най-добрия) го изяде заедно с Бардон и другите левскарчета,а за мача за купата да не говорим..Сърмов,Тасевски и Бардон<<<Димов :) :) :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 май 2010 23:45

1. Мъри няма схема. Той играе правилен футбол
2. Омръзна ми да слушам кой бил изпята песен.
3. Мартин Кушев от 3 квалификационни цикъла го отписват, защото бил на години, а продължава да играе
4. Иво Иванов, ако премине в ПФК Левски през лятото дали няма да го викнат на следващият ден в националния.
5. Мицански защо ли не е приятен на Наско Сираков :roll:

------------------------------Иво Иванов(Михайлов,Михаил Иванов)----------------------------

Манолев (Миланов)----------Желев(Иван Иванов)-----------Иванов(Илиев)-----------Стоянов(Занев) ------------

-------------------Ст. Петров----------------Генчев(Ангелов)---------------------------

-----------------------------Георгиев(Димитров, Стоянов)----------------------------------------

-----------------------------Бербатов(Мицански)----------------------------------------

-------------Попов(Божинов)------------------Петров(Делев)------------------------------

Както е така схемата 4-2-1-1-2 може да прелива в 4-4-2 като Георгиев да отива в дясно на полузащитата, а Петров в ляво и в 4-3-3 Георгиев в центъра, а в центъра на атаката Бербатов Петров в ляво и Попов в дясно.Всичко зависи срещу какъв отбор играеш и дали се защитаваш или атакуваш. Колкото и да пишем надали ще го види този, за когото е предназначено.
Последна промяна от pomiqrat на 10 май 2010 23:54, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 май 2010 23:54

pomiqrat написа:1. Мъри няма схема. Той играе правилен футбол
2. Омръзна ми да слушам кой бил изпята песен.
3. Мартин Кушев от 3 квалификационни цикъла го отписват, защото бил на години, а продължава да играе
4. Иво Иванов, ако премине в ПФК Левски през лятото дали няма да го викнат на следващият ден в националния.
5. Мицански защо ли не е приятен на Наско Сираков :roll:

------------------------------Иво Иванов(Михайлов,Михаил Иванов)----------------------------

Манолев (Миланов)----------Желев(Иван Иванов)-----------Иванов(Илиев)-----------Стоянов(Занев) ------------

-------------------Ст. Петров----------------Генчев(Ангелов)---------------------------

-----------------------------Георгиев(Димитров)----------------------------------------

-----------------------------Бербатов(Мицански)----------------------------------------

-------------Попов(Божинов)------------------Петров(Делев)------------------------------

Както е така схемата 4-2-1-1-2 може да прелива в 4-4-2 като Георгиев да отива в дясно на полузащитата, а Петров в ляво и в 4-3-3 Георгиев в центъра, а в центъра на атаката Бербатов Петров в ляво и Попов в дясно.Всичко зависи срещу какъв отбор играеш и дали се защитаваш или атакуваш. Колкото и да пишем надали ще го види този, за когото е предназначено.

За някои неща си прав,но не и за Иво Иванов.Да питам само Иван Иванов(Русия) да не би да играеше в Левски,че на фона на уникалното жалкото си представяне продължава да е викан в националния?Националния отбор не е Левски,а Левски и ЦСКА,скоро си бях направил труда да преброя колко сини и колко червени са викани от Стоилов и резултатът беше в полза на твоите любимци ;) Колкото до самия Иво Иванов-не се безпокой,няма да премине в Левски,момчето е супер точно и отдадено на Берое,истински капитан,пък макар и вицекапитан ;) В който и от двата т.нар. гранда да играеше,отдавна щеше да има поне десетина мача с национала,ама нали ние сме провинциалисти и няма братче :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 май 2010 23:58

Иван Иванов е добър, но му изгърмяха бушоните и някой трябва да му ги подмени и ще се оправи. Защо го викаха срещу Кипър и Грузия, когато беше в ужасна слаба форма вече не знам.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 май 2010 23:59

pomiqrat написа:Иван Иванов е добър, но му изгърмяха бушоните и някой трябва да му ги подмени и ще се оправи. Защо го викаха срещу Кипър и Грузия, когато беше в ужасна слаба форма вече не знам.

Не знам,за момента не съм видял да е добър,дано ме опровергае за в бъдеще в изявите с екипа на България.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 май 2010 00:01

Направете ме треньор и ще стигнем минимум до 1/4 финал на европейското. В квартала такива дървета съм ги надъхвал да играят с успех не е истина :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 май 2010 00:06

pomiqrat написа:Направете ме треньор и ще стигнем минимум до 1/4 финал на европейското. В квартала такива дървета съм ги надъхвал да играят с успех не е истина :lol:

:lol: :lol: :lol: Долкото съм чел във форума си от Русе,що не вкара Дунав в А група :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 май 2010 00:12

acmilan написа:
pomiqrat написа:Направете ме треньор и ще стигнем минимум до 1/4 финал на европейското. В квартала такива дървета съм ги надъхвал да играят с успех не е истина :lol:

:lol: :lol: :lol: Долкото съм чел във форума си от Русе,що не вкара Дунав в А група :mrgreen:

Още преди два месеца писах защо няма да влязат, но разни всезнайковци ми се разприказваха тука колко сигурно било. Нямат пари, не искат да играят, ако влязат доста футболисти трябва да си тръгнат и обичат да играят на тото. Същия сценарий се повтори 1994 и 1999.
Слушах го как един си разговаряше по телефона с друг футболист и го питаше "дали е верно, че резултатът бил нагласен още от лятото и му каза да му казва друг път и той ще му казва за такива работи".

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 май 2010 00:18

[offtopic]pomiqrat , и аз съм от Русе , не знам дали ходи на мача с Любимец , скъсаха ни нервите тогава , изпуснаха в последните минути сигурно 5-6 1000 % ситуации :evil: За съжаление , вече нямаме дори теоретичен шанс за бараж , а си мисля , че има нещо вярно , че тоя Валентин Христов ги е карал да не се напрягат за промоция ...[/offtopic]
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 11 май 2010 02:36

Това не е национален отбор ... Това е сергията на синьото БФС / ДПС / , което се опитва всячески да ни убеди , че в подуенското недоразумение има някакви " вечни надежди ". От близнаците Миневи са взели с две класи по - некадърния Веско. Станислав Ангелов бастиса предишните квалификации - в мача ни с Черна гора като гости той ни опропасти като защитник , но набедиха Вальо Илиев и оттогава той не е викан ... , изобщо пълен некадърник , но с връзки в ПФК Левски и БФС то ... Гледайки състава си мисля , че схемата е следната - тия са от родата на Боби Михайлов , тези тука ги иска Лъчо Танев , онези пък Емо Данчев и то май място не остана ... ПФК Левски няма пари - дайте да им помогнем , като им продадем някой и друг от некадърниците на безценица , пък то нащо не се губи ... Още на първия домакински мач хората ще си дадат оценката - с присъствието си или с неприсъствието си на стадиона ... Аз лично няма да отида , защото в този отбор за мен има твърде много въпросителни ... :lol:

Върни се в “Национален отбор”