Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Жребият за квалификациите на Евро 2012 / Коментари

Мнениеот acmilan » 07 фев 2010 13:00

Пичове,да се надяваме на приемлив жребий и да се класираме най-сетне за голямо първенство.Потенциалът ни не е голям,но все още имаме футболисти,които заслужават да играят на такъв форум.Треньорът ни е най-добрият възможен български вариант,така че не бива да се отписваме сами.Айде успех на жребия!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 фев 2010 13:01

unist_gp написа:е Мъри е по-добре от Андоне, даже го би като хитра лисица ;)

И идея си нямаш,колко съм съгласен с тебе 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 07 фев 2010 13:03

acmilan написа:Пичове,да се надяваме на приемлив жребий и да се класираме най-сетне за голямо първенство.Потенциалът ни не е голям,но все още имаме футболисти,които заслужават да играят на такъв форум.Треньорът ни е най-добрият възможен български вариант,така че не бива да се отписваме сами.Айде успех на жребия!

това е правилната позиция!фенът е да подкрепя отбора си ;) трябва да ти са симпатични и най-големите некадърници, когато се СТАРАЯТ

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 07 фев 2010 13:04

Според мен какквито и отбори да ни се паднат, ние не подобрим ли играта си и не вземем ли на сериозно всички мачове, отново ще гледаме Еврото по телевизията.

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 07 фев 2010 13:07

acmilan написа:Пичове,да се надяваме на приемлив жребий и да се класираме най-сетне за голямо първенство.Потенциалът ни не е голям,но все още имаме футболисти,които заслужават да играят на такъв форум.Треньорът ни е най-добрият възможен български вариант,така че не бива да се отписваме сами.Айде успех на жребия!

Може ли да ми посочиш футболисти ,които го заслужават????? :roll: :roll: :roll: (изключвам Мартин и Божинов ,които заради травми не успяха да покажат това ,което могат в националния )
Аз поне се сещам за един Стилиян Петров.Друг ,който да заслужава или поне да е показал през последните 5 години ,че ИСКА да играе ,не се сещам :x ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 фев 2010 13:09

unist_gp написа:

това е правилната позиция!фенът е да подкрепя отбора си ;) трябва да ти са симпатични и най-големите некадърници, когато се СТАРАЯТ

Аз уважавам всеки един национален състезател,защото играе за България.А и е идиотско да си против даден футболист или треньор,защото не знаеш дали няма точно той да донесе много радост на цялата нация :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 фев 2010 13:09

ЕМИЛ написа:Големи песимисти сте всички.А я си представете ,че разбпердушиниме очакванията.........

Ами как да си оптимист,като не можеш да биеш Малта,Кипър те пердашат,а и не сме отишли на нито един форум от 6год. насам 8-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 фев 2010 13:10

aloha^guy написа:Може ли да ми посочиш футболисти ,които го заслужават????? :roll: :roll: :roll: (изключвам Мартин и Божинов ,които заради травми не успяха да покажат това ,което могат в националния )
Аз поне се сещам за един Стилиян Петров.Друг ,който да заслужава или поне да е показал през последните 5 години ,че ИСКА да играе ,не се сещам :x ;)

Благо ,Иванков...........те не искат ли да играят на голямо първенство?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 фев 2010 13:10

aloha^guy написа:

Може ли да ми посочиш футболисти ,които го заслужават????? :roll: :roll: :roll: (изключвам Мартин и Божинов ,които заради травми не успяха да покажат това ,което могат в националния )

Митко Иванков,Георги Петков,Станислав Манолев,Станислав Ангелов,Стилян Петров,Мартин Петров,Валери Божинов,Димитър Бербатов-малко ли ти се виждат :roll:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 фев 2010 13:10

Леле ужас... :evil: :shock: ......на тея кой им каза,че могат да пеят :shock:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Национален отбор”