Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Жребият за квалификациите на Евро 2012 / Коментари
Пичове,да се надяваме на приемлив жребий и да се класираме най-сетне за голямо първенство.Потенциалът ни не е голям,но все още имаме футболисти,които заслужават да играят на такъв форум.Треньорът ни е най-добрият възможен български вариант,така че не бива да се отписваме сами.Айде успех на жребия!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- modor
- Контакти:
unist_gp написа:е Мъри е по-добре от Андоне, даже го би като хитра лисица
И идея си нямаш,колко съм съгласен с тебе
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- unist_gp
- Контакти:
acmilan написа:Пичове,да се надяваме на приемлив жребий и да се класираме най-сетне за голямо първенство.Потенциалът ни не е голям,но все още имаме футболисти,които заслужават да играят на такъв форум.Треньорът ни е най-добрият възможен български вариант,така че не бива да се отписваме сами.Айде успех на жребия!
това е правилната позиция!фенът е да подкрепя отбора си
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Според мен какквито и отбори да ни се паднат, ние не подобрим ли играта си и не вземем ли на сериозно всички мачове, отново ще гледаме Еврото по телевизията.
acmilan написа:Пичове,да се надяваме на приемлив жребий и да се класираме най-сетне за голямо първенство.Потенциалът ни не е голям,но все още имаме футболисти,които заслужават да играят на такъв форум.Треньорът ни е най-добрият възможен български вариант,така че не бива да се отписваме сами.Айде успех на жребия!
Може ли да ми посочиш футболисти ,които го заслужават?????
Аз поне се сещам за един Стилиян Петров.Друг ,който да заслужава или поне да е показал през последните 5 години ,че ИСКА да играе ,не се сещам
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

unist_gp написа:acmilan написа:Пичове,да се надяваме на приемлив жребий и да се класираме най-сетне за голямо първенство.Потенциалът ни не е голям,но все още имаме футболисти,които заслужават да играят на такъв форум.Треньорът ни е най-добрият възможен български вариант,така че не бива да се отписваме сами.Айде успех на жребия!
това е правилната позиция!фенът е да подкрепя отбора ситрябва да ти са симпатични и най-големите некадърници, когато се СТАРАЯТ
Аз уважавам всеки един национален състезател,защото играе за България.А и е идиотско да си против даден футболист или треньор,защото не знаеш дали няма точно той да донесе много радост на цялата нация
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
ЕМИЛ написа:Големи песимисти сте всички.А я си представете ,че разбпердушиниме очакванията.........
Ами как да си оптимист,като не можеш да биеш Малта,Кипър те пердашат,а и не сме отишли на нито един форум от 6год. насам
aloha^guy написа:Може ли да ми посочиш футболисти ,които го заслужават?????![]()
![]()
(изключвам Мартин и Божинов ,които заради травми не успяха да покажат това ,което могат в националния )
Аз поне се сещам за един Стилиян Петров.Друг ,който да заслужава или поне да е показал през последните 5 години ,че ИСКА да играе ,не се сещам![]()
Благо ,Иванков...........те не искат ли да играят на голямо първенство?
aloha^guy написа:acmilan написа:Пичове,да се надяваме на приемлив жребий и да се класираме най-сетне за голямо първенство.Потенциалът ни не е голям,но все още имаме футболисти,които заслужават да играят на такъв форум.Треньорът ни е най-добрият възможен български вариант,така че не бива да се отписваме сами.Айде успех на жребия!
Може ли да ми посочиш футболисти ,които го заслужават?????![]()
![]()
(изключвам Мартин и Божинов ,които заради травми не успяха да покажат това ,което могат в националния )
Аз поне се сещам за един Стилиян Петров.Друг ,който да заслужава или поне да е показал през последните 5 години ,че ИСКА да играе ,не се сещам![]()
Митко Иванков,Георги Петков,Станислав Манолев,Станислав Ангелов,Стилян Петров,Мартин Петров,Валери Божинов,Димитър Бербатов-малко ли ти се виждат
- modor
- Контакти:
Леле ужас...
......на тея кой им каза,че могат да пеят 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.