Берба е дипломатичен човек и никога няма да си позволи да даде изявление, което би постигнало само бурен журналистически ефект!
Той много добре разбира, че щом от БФС са решили Мъри да ни води, значи той ще ни води, и че той като футболист нищо не може да промени!
Така че в момента се говори "за Мъри или добро или нищо"!
"Най-великия треньор"-Мъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "Най-великия треньор"-Мъри
Lyubooo написа:Берба е дипломатичен човек и никога няма да си позволи да даде изявление, което би постигнало само бурен журналистически ефект!
Той много добре разбира, че щом от БФС са решили Мъри да ни води, значи той ще ни води, и че той като футболист нищо не може да промени!
Точно и казано на място.То ние противниците на Мъри,си го знаем че е почти умрял в национала,така че последното изречение е много показателно.
Само Черно море.
bigbonusprize написа:crap написа:Най-страшното в тази работа е, че националите ни изглеждат доста демотивирани, и като цяло не си дават зор дори да изпълнят центъра като хората... разбира се от там спада и играта им като цяло-играят по-слабо от всякога! Дори победата над Грузия беше постигната с изключително слаба игра, и тренировачно темпо. Да не говорим, че тея приателски мачове, които се организират в 59тата минута, са под всякаква критика-никой не си дава зор за нищо. Като гледах мача с Латвия се хванах за главата! Положението е МНОГО ТЕЖКО, и когато имаме един безотговорен треньор оглавяващ отбора, нещата придобиват още по страховит вид! Най-големия грях на Станимир Стоилов, по прякор "мъри", е именно че след срамната загуба от Кипър той хвърли вината върху 21-2 годишната ни защита, и за него темата приключи, но аз няма да забравя тази издънка никога, и ще я натъртвам всеки път когато някой се опита да защити този безхаберник-тук трбябва да вмъкнеме и абсолютно идиотското поведение на Борислав Михайлов, по прякор "перуката", който место да подкрепи отбора в този тежък момент, и да се опита да махне напрежението от плещите на тези момчета, той напротив, изля още повече пумия върху тях. Тези 2 тези които изказах по-горе са доста сериозни и трудно биха били успорени, заставането срещу тях е само по себе си несериозно-просто защото ще бъде изпълнено с оправдания и безкраини обеснения. По-рано в тази тема зададох няколко въпроса, но те останаха неотговорени, надявам се немалкото защитиници на "мъри" най-сетне излязат от мишите си дупки и да отговорят, но както вече казах-нека се опитат да дадът по-смислени и нормални отговори! Все пак тук сме се събрали да обсъждаме и коментираме разни въпроси.
1. Мъри не хвърли вината върху 22 годишната ни защита. До колкото си спомням каза, че целият отбор е виновен. Но определено защитата ни беше смешна. Това се случи защото оня русия се помисли за голяма звезда и съдбата го върна в правият път набързо...
2. Националите ти изглеждат доста демотивирани ли? Кога бяха по мотивирани? Аз се сещам единствено и само за преди 15 години. Но това не беше мотивация а майсторлък...
3. Слабо сме играли...дрън дрън. Та кога за последно е била хубава играта? При пламен Марков по добре ли беше? При Стоичков? Кога беше по добре? А сетих се. Преди 15 години....
4. Борислав Михайлов и хората около него са абсолютни безхаберници! Тук съм съгласен. Стоят там само пари да печелят...Лична облага да търсят. Никаква ръководна мисъл и стратегия. Пълни бастуни...
Аз съм защитник на Мъри! Не ти знам въпросите какви са ти. Не ми се и чете...
Мъри е добър избор! Ето ти факти. Зарежете червените очила! Ето какво казва един голям футболист и човек, чието мнение аз лично уважавам:Димитър Бербатов категорично застана и зад националния селекционер Станимир Стоилов, на когото Изпълкомът на БФС гласува доверие за евроквалификациите. „Моето мнение напълно се покрива с тяхното. Мъри се старае да даде най-доброто от себе си, и мисля, че го прави. Това, че не успяхме да се класираме е отделен въпрос, не успяхме да вземем точки във възловите двубои, които трябваше. Но мисля, че правилният човек е на работа като национален селекционер и има добро бъдеще,” обяви голмайсторът.
Относно отговорите ти.
1)Май верно имаше нещо такова... и е верно че ИИ осра много мача, но според мен по фрапантните грешки дойодха от ПН.
2)Действително са демотивирани-факт!
3)Никога не са играли толкова слабо, и тази слаба игра започна точно от предните квалификаций.
4)Тука съм съгласен
Относно Бербатов.. какво да каже, че не става ли? Няма как да стане това, "сеш-ли-се"?
YA GUNNERS YA
mrw8 написа:crap,а и всички останали.Спрете да давате меродавното си мнение,че дразните.Не виждате ли всички,че спорта ни е съсипан?Май не!На последната олимпиада колко медала взехме и не регистрирахме ли едно от най-срамните си постижения,не се ли върнахме в 50-те.Според вас явно не.Водещите ни отбори падат от австрийски и швейцарски отбори,а кипърските играят в ШЛ.Това е без значение за вас,просто няма връзка с реалността!ДА,водещи футболисти в "грандовете" гулаят и пиянстват,няма проблем,това са отлични футболисти, с които трябва да се печелят квалификации.Срам за тебе Мъри,който стигна 1/4 финал на УЕФА и се класира за ШЛ,имаш 2 шампионски титли,3 купи на България,1 суперкупа.СРАМ.Колко слаб треньор си,почнал си от лятото на 2004-та и за тези 5 години имаш само 6 купи и 2 пробива в Европата.О бедний Мъри,о бедний Стоилов.
Предлагам,най-отговорно за кандидати за треньор на голямата европейска сила България 50% от пишещите във форума,които сигурно като мен са печелили европейската титла с националния на Football Manager,a може и да са взели,и някоя смешна купа на УЕФА и няколко КЕШ с български отбори.
Просто виждам,че нашия футбол регресира не само в спортно-техническо и професионално отношение,но и феновете прогреивно "поумняват" и стават "разбирачи",в следствие на гледане на ШЛ и игра на ФМ.Но разбира се целия ни спорт и държава прогресират в това отношение.
А до колкото тош "пробив" в УЕФА и "пробива" ШЛ всички видяхме как стана, така че по-добре не го давай за пример че се смея вече много... т.е. УЕФА-късмет; ШЛ СРАМ! И като ще ми говорите за "синята приказка", трябва да споменем и отборите които ви "насраха"... но не искам да се връщам там. Почти щях да забравя и срамното 0-4 от БАТЕ това лято... така наречения "мъри" може да има един пробив в УЕФА, и едно класиране в ШЛ, но има и къде по срамни загуби, които вие май не помните... мене не ме интересува какво е постигнал някога с някой си отбор, мене ме интересува национала-а те са пълна скръб, и не виждам никаква промяна-напротив, нещата излгеждат по-зле от преди.
YA GUNNERS YA
- bigbonusprize
- Контакти:
Lyubooo написа:Берба е дипломатичен човек и никога няма да си позволи да даде изявление, което би постигнало само бурен журналистически ефект!
Е защо не е нищо? Може и да не му прави комплименти. Може да каже подходящ е и да спре, а не да обяснява как давал всичко от себе си и как с него имало бъдеще...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- bigbonusprize
- Контакти:
crap написа:mrw8 написа:crap,а и всички останали.Спрете да давате меродавното си мнение,че дразните.Не виждате ли всички,че спорта ни е съсипан?Май не!На последната олимпиада колко медала взехме и не регистрирахме ли едно от най-срамните си постижения,не се ли върнахме в 50-те.Според вас явно не.Водещите ни отбори падат от австрийски и швейцарски отбори,а кипърските играят в ШЛ.Това е без значение за вас,просто няма връзка с реалността!ДА,водещи футболисти в "грандовете" гулаят и пиянстват,няма проблем,това са отлични футболисти, с които трябва да се печелят квалификации.Срам за тебе Мъри,който стигна 1/4 финал на УЕФА и се класира за ШЛ,имаш 2 шампионски титли,3 купи на България,1 суперкупа.СРАМ.Колко слаб треньор си,почнал си от лятото на 2004-та и за тези 5 години имаш само 6 купи и 2 пробива в Европата.О бедний Мъри,о бедний Стоилов.
Предлагам,най-отговорно за кандидати за треньор на голямата европейска сила България 50% от пишещите във форума,които сигурно като мен са печелили европейската титла с националния на Football Manager,a може и да са взели,и някоя смешна купа на УЕФА и няколко КЕШ с български отбори.
Просто виждам,че нашия футбол регресира не само в спортно-техническо и професионално отношение,но и феновете прогреивно "поумняват" и стават "разбирачи",в следствие на гледане на ШЛ и игра на ФМ.Но разбира се целия ни спорт и държава прогресират в това отношение.
А до колкото тош "пробив" в УЕФА и "пробива" ШЛ всички видяхме как стана, така че по-добре не го давай за пример че се смея вече много... т.е. УЕФА-късмет; ШЛ СРАМ! И като ще ми говорите за "синята приказка", трябва да споменем и отборите които ви "насраха"... но не искам да се връщам там. Почти щях да забравя и срамното 0-4 от БАТЕ това лято... така наречения "мъри" може да има един пробив в УЕФА, и едно класиране в ШЛ, но има и къде по срамни загуби, които вие май не помните... мене не ме интересува какво е постигнал някога с някой си отбор, мене ме интересува национала-а те са пълна скръб, и не виждам никаква промяна-напротив, нещата излгеждат по-зле от преди.
Стига си писал глупости! Късмет било срам било. Я виж срещу отбори като резервите на Фулъм, БАзел, Рома как изглежда бъгларски отбор. Ти какво очакваш срещу Барселона, Челси, Вердер? УЕФА късмет било...дрън дрън. 16 мача в Европа да изиграеш си е чиста проба майсторство, а не късмет.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
1.Нека някой друг стигне четвъртфинал за УЕФА и влезе в Шампионската лига и тогава да казваме,че Мъри бил некадърен и имало по-добри от него,засега такива няма(разсъждавам като българин,не като оцветен фен,защото не съм от синия лагер)2.Да казваш,че загуби от Барса,Челси и Вердер са срам,значи трябва да си сериозно умопомрачен фен с даден цвят очила,в случая червени.3.Оценката за досегашната кариера на Мъри може да бъде направена от позитивна и негативна гледна точка.Аз смятам,че винаги трябва да се търси позитивното.Да не говорим,че то няма аналог в новата българска футболна история.4.Бербатов е интелигентен човек,с подчертано изразено собствено мнение по дадени въпроси и съм убеден,че това,което казва за треньора си е искрено.А и да не забравяме,че не е само той на това мнение.Изключително важно е футболистите да харесват и уважават треньора си.Ако България не се класира на Евро 2012 при положение,че жребият е добър за нас,Мъри не трябва да припарва повече до националния отбор.Ако се класира,всичките разбирачи(не критици,защото при някои критика няма,а откровено плюене и омраза,породена от клубната принадлежност на Стоилов)трябва да замълчите и да кажете,че сте бастуни,а аз съм футболен специалист,подобно на Иван и Андрей след загубата на Левски от Берое на Герена
Естествено,при неуспех,аз ще кажа,че съм бастун,а вие футболни специалисти 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:1.Нека някой друг стигне четвъртфинал за УЕФА и влезе в Шампионската лига и тогава да казваме,че Мъри бил некадърен и имало по-добри от него,засега такива няма(разсъждавам като българин,не като оцветен фен,защото не съм от синия лагер)2.Да казваш,че загуби от Барса,Челси и Вердер са срам,значи трябва да си сериозно умопомрачен фен с даден цвят очила,в случая червени.3.Оценката за досегашната кариера на Мъри може да бъде направена от позитивна и негативна гледна точка.Аз смятам,че винаги трябва да се търси позитивното.Да не говорим,че то няма аналог в новата българска футболна история.4.Бербатов е интелигентен човек,с подчертано изразено собствено мнение по дадени въпроси и съм убеден,че това,което казва за треньора си е искрено.А и да не забравяме,че не е само той на това мнение.Изключително важно е футболистите да харесват и уважават треньора си.Ако България не се класира на Евро 2012 при положение,че жребият е добър за нас,Мъри не трябва да припарва повече до националния отбор.Ако се класира,всичките разбирачи(не критици,защото при някои критика няма,а откровено плюене и омраза,породена от клубната принадлежност на Стоилов)трябва да замълчите и да кажете,че сте бастуни,а аз съм футболен специалист,подобно на Иван и Андрей след загубата на Левски от Берое на Герена![]()
Аз вече казах къде ще ни класира "мъри" в 4та урна! Ти хубаво казваш че стигнали четвърт финал, ама я сега като нямаш очила, сметни му загубките...
YA GUNNERS YA
crap написа:acmilan написа:1.Нека някой друг стигне четвъртфинал за УЕФА и влезе в Шампионската лига и тогава да казваме,че Мъри бил некадърен и имало по-добри от него,засега такива няма(разсъждавам като българин,не като оцветен фен,защото не съм от синия лагер)2.Да казваш,че загуби от Барса,Челси и Вердер са срам,значи трябва да си сериозно умопомрачен фен с даден цвят очила,в случая червени.3.Оценката за досегашната кариера на Мъри може да бъде направена от позитивна и негативна гледна точка.Аз смятам,че винаги трябва да се търси позитивното.Да не говорим,че то няма аналог в новата българска футболна история.4.Бербатов е интелигентен човек,с подчертано изразено собствено мнение по дадени въпроси и съм убеден,че това,което казва за треньора си е искрено.А и да не забравяме,че не е само той на това мнение.Изключително важно е футболистите да харесват и уважават треньора си.Ако България не се класира на Евро 2012 при положение,че жребият е добър за нас,Мъри не трябва да припарва повече до националния отбор.Ако се класира,всичките разбирачи(не критици,защото при някои критика няма,а откровено плюене и омраза,породена от клубната принадлежност на Стоилов)трябва да замълчите и да кажете,че сте бастуни,а аз съм футболен специалист,подобно на Иван и Андрей след загубата на Левски от Берое на Герена![]()
Аз вече казах къде ще ни класира "мъри" в 4та урна! Ти хубаво казваш че стигнали четвърт финал, ама я сега като нямаш очила, сметни му загубките...
Кои загуби,в евротурнирите ли?Ако става въпрос за тях,вече написах,че има два подхода за оценка на кариерата на Мъри.И други се дънят,но само той успя да постигне четвъртфинал.Мисля,че това значи нещо,или се бъркам?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.