За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Re: За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!

Мнениеот ivo23 » 06 сеп 2009 11:50

cska_90 написа:Този извод пък защо е !
Стилян не е ли халф според тебе?
Не не бях-на 400 км съм от София- сещаш се че има и други причинни осввен желанието,нали????
Но това не виждам с какво ми пречи да си кажа мнението!!

Защото,ако беше на стадиона,щеше да разбереш какво свършиха Чавдар Янков и Пелето
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 сеп 2009 11:52

ivo23 написа:
cska_90 написа:Този извод пък защо е !
Стилян не е ли халф според тебе?
Не не бях-на 400 км съм от София- сещаш се че има и други причинни осввен желанието,нали????
Но това не виждам с какво ми пречи да си кажа мнението!!

Защото,ако беше на стадиона,щеше да разбереш какво свършиха Чавдар Янков и Пелето

Да Пелето го харесвам-но по -скоро трябва да играе на бека според мене-лично мнение!!!
Чавдар-за мене няма място в национала-ама не е моя работа да определям отбора,така че.........
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 11:56

Имаш право да не го харесваш- никой не ти го оспорва, обаче е добре да извадиш логични доводи, добре е да погледнеш историята на този отбор назад, добре е да го сравниш с предшествениците и тогава да вадиш заключения. Буквално всеки тук ръси мозъци, разбира повече от футбол от хората в Ливърпул (които могат да видят качествата на един Михайлов, само всички у нас го смятаме за пълно дърво).
Ще го кажа отново- Мъри е бил играч на ЦСКА и е вкарал единствения гол за победата над Левски през 94-та, след това като капитан и треньор на сините, никога не е казал една лоша дума за вашия отбор, нито се е заяждал- никога! Поема разнебитен национален с почти нищожни шансове за класиране, при предните треньори, тези играчи не можаха да победят Малта и Албания, обаче изведнъж Стоилов се оказва най- големия некадърник в родния футбол. Колко други бг. треньори говорят нещата, за които той претендира- оправянето на терените, стадионите, промяна на начина ни на мислене? Колко, кажи? И колко успява поне малко от малко да го реализират? Проблема при Станимир Стоилов е един- че просто е изпреварил времето си, тези неща, за които той говори и изисква, просто всички останали още не са израснали достатъчно, че да ги възприемат, ние си седим на ниво "квартално мислене" , действаме на парче, гоним бързи успехи, без никаква мисъл за утрешния ден.
Последна промяна от mike28 на 06 сеп 2009 12:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 06 сеп 2009 11:58

mike28 написа:Имаш право да не го харесваш- никой не ти го оспорва, обаче е добре да извадиш логични доводи, добре е да погледнеш историята на този отбор назад, добре е да го сравниш с предшествениците и тогава да вадиш заключения. Буквално всеки тук ръси мозъци, разбира повече от футбол от хората в Ливърпул (които могат да видят качествата на един Михайлов, само всички у нас го смятаме за пълно дърво).
Ще го кажа отново- Мъри е бил играч на ЦСКА и е вкарал единствения гол за победата над Левски през 94-та, след това като капитан и треньор на сините, никога не е казал една лоша дума за вашия отбор, нито се е заяждал- никога! Поема разнебитен национален с почти нищожни шансове за класиране, при предните треньори, тези играчи бе можаха да победят Малта и Албания, обаче изведнъж Стоилов се оказва най- големия некадърник в родния футбол. Колко други бг. треньори говорят нещата, за които той претендира- оправянето на терените, стадионите, промяна на начина ни на мислене? Колко, кажи? И колко успява поне малко от малко да го реализират? Проблема при Станимир Стоилов е един- че просто е изпреварил времето си, тези неща, за които той говори и изисква, просто всички останали още не са израснали достатъчно, че да ги възприемат, ние си седим на ниво "квартално мислене" , действаме на парче, гоним бързи успехи, без никаква мисъл за утрешния ден.

Ето това е качествено мнение
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 сеп 2009 12:03

Доводи,има ама не смятам че са тази тема точно!!!Като се почне от Тампере и си стигне до Иван Иванов!!!
А Ники Михайлов колко мача има за Ливърпул-като са го харесали-това че баща му го пробута с връзки там за да може след това да си намери що годе добър отбор,не значи че Пул са го харесали!!
А иначе момчето не е лош вратар-определено има качества-аз винаги съм го твърдял-може и да стане нещо от него и му го пожелавам де!!
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 сеп 2009 12:05

Чавдар Янков тичаше много, ама от активността му голяма полза нямаше. Както и Манолев, който помогна много напред и отзад зоната му беше вечно оголена. За тях не ме дава сърцето да кажа, че са играли добре, ако ставаше само с желание и аз щях да съм национал. А Пранди ще продължава да показва, че е добър, както и Нешич ще продължава да се дъни при жените, защото всички които си мислите, че в България растат само кауни, а в чужбина само мозъци сте в голяма грешка.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 12:06

Доводи,има ама не смятам че са тази тема точно!!!Като се почне от Тампере и си стигне до Иван Иванов!!!
А Ники Михайлов колко мача има за Ливърпул-като са го харесали-това че баща му го пробута с връзки там за да може след това да си намери що годе добър отбор,не значи че Пул са го харесали!!

Няма смисъл да коментирам просто това изказване. Хайде измъкни се малко от локалното ниво на мислене и се опитай за в бъдеще да гледаш малко по- трезво и не толкова пристрастно на нещата.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 сеп 2009 12:07

mike28 написа:Имаш право да не го харесваш- никой не ти го оспорва, обаче е добре да извадиш логични доводи, добре е да погледнеш историята на този отбор назад, добре е да го сравниш с предшествениците и тогава да вадиш заключения. Буквално всеки тук ръси мозъци, разбира повече от футбол от хората в Ливърпул (които могат да видят качествата на един Михайлов, само всички у нас го смятаме за пълно дърво).
Ще го кажа отново- Мъри е бил играч на ЦСКА и е вкарал единствения гол за победата над Левски през 94-та, след това като капитан и треньор на сините, никога не е казал една лоша дума за вашия отбор, нито се е заяждал- никога! Поема разнебитен национален с почти нищожни шансове за класиране, при предните треньори, тези играчи не можаха да победят Малта и Албания, обаче изведнъж Стоилов се оказва най- големия некадърник в родния футбол. Колко други бг. треньори говорят нещата, за които той претендира- оправянето на терените, стадионите, промяна на начина ни на мислене? Колко, кажи? И колко успява поне малко от малко да го реализират? Проблема при Станимир Стоилов е един- че просто е изпреварил времето си, тези неща, за които той говори и изисква, просто всички останали още не са израснали достатъчно, че да ги възприемат, ние си седим на ниво "квартално мислене" , действаме на парче, гоним бързи успехи, без никаква мисъл за утрешния ден.

Да съгласен съм че бързите успехи не водят до нищо добро!! А отнсоно мъри да говори ама какво е направил по въпроса със стадионите и терените-нали знаеш,че да говориш е лесно-всеки може-важното е какво е свършил!
А на въпроса ти -еми в момента ЦСКА не е ли пример за градене на нещо ново-постепенно и бавно без да се гони незабавен успех и да се действа на парче?
Изображение

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 06 сеп 2009 12:08

cska_90 написа:Доводи,има ама не смятам че са тази тема точно!!!Като се почне от Тампере и си стигне до Иван Иванов!!!
А иначе момчето не е лош вратар-определено има качества-аз винаги съм го твърдял-може и да стане нещо от него и му го пожелавам де!!

Не ми е ясно как в отбор като Ливърпул може да се влезе с връзки, ако нямаш качества няма и да те погледнат,а и темата е друга

Иначе когато Стоичков се излагаше му се даваше шанс не се мрънкаше много, а сега всички срещу Мъри.Поставете се на негово място как да работи спокойно човека като го дебнат всички да не сбърка.А и е нормално да залага на хора на които вярва.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 06 сеп 2009 12:08

Не се самозалъгвайте.Имахме късмет снощи,че не ни вкараха 2-ри гол и че вкарахме накрая на 1-вото полувреме.
Не бяхме ли изравнили тогава,мача ставаше много тегав и непридвидим.
Жалко че Кипър не взеха нещо от ирландия,но вярвам че ние можем да изненадаме италянците,стига да си повярваме.

Върни се в “Национален отбор”