Кирин Къп 2016: Япония - България - 7:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Предаване на Япония България
Великолепна игра! Не съм изненадан! 

Re: Кирин Къп 2016: Япония - България |03.06.2016| 13:40 час
басимамата ..... една цигара време - 3 топки в серкмето.
Петев нали тръгна да печели турнира!?!
Петев нали тръгна да печели турнира!?!

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Teo написа:Великолепна игра! Не съм изненадан!
Напълно съм съгласен. Прекрасна контрола. Петев след мача да се самосъблече и да вземе катана

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
Споко, сега ще ги обърнем 
Не играчи от ЦСКА, целия отбор на ЦСКА да беше пуснал, по-добре щяхме да играем.

Не играчи от ЦСКА, целия отбор на ЦСКА да беше пуснал, по-добре щяхме да играем.
Самураите ни разцепват. Петев да си прави сепуко на полувремето и да се свършва ...
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
bilyaletdinov написа:Teo написа:Великолепна игра! Не съм изненадан!
Напълно съм съгласен. Прекрасна контрола. Петев след мача да се самосъблече и да вземе катана

Не може да изнесем топката, а японците ни правят жестока преса при 0:4.
@ Надграждаме!

redchampions написа:Споко, сега ще ги обърнем
Глупости..това да не са ви Бистрица и Чико Бяга...
Нека да се пусне Чорбаджийски, да видим как ше играе..
А че Петев не си е подбрал състава е ...ясно. Петев за мен е посредствен треньор..
Абе не съм очаквал да бием японците, ама 4 гола (редовни, защото отмениха един) за едно полувреме.... приятелски турнир е все пак, малко милост, бе! 

TodorT написа:Абе не съм очаквал да бием японците, ама 4 гола (редовни, защото отмениха един) за едно полувреме.... приятелски турнир е все пак, малко милост, бе!
Имаме късмет! Резултата можеше и да е с 2-3 гола повече!

Голямо унижение за всички ни бе това полувреме.Видя се просто,че късмета е до време и лъсва грозната истина,отборът ни е сбирщина безхарактерни слабаци,а треньора твърде посредствен за такъв пост.
Последна промяна от hd29 на 03 юни 2016 14:41, променено общо 1 път.