"7 дни спорт": Боби, разкарай националите от София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: "7 дни спорт": Боби, разкарай националите от София!

Мнениеот ivan56 » 06 мар 2014 20:01

k_oleto написа:Абе хора, че къде да играят националите ? Другите варианти са Бургас, Стара Загора и Ловеч. Измежду изброените - само в Стара Загора става :) Ето сега предстои дерби: Литекс - Лудогорец, ако се напълни 7 хил. стадион в Ловеч - ще се извинява публично. Тъй като съм от Бургас, ще споделя, че Лазур се полупълнеше преди - при безплатен вход и то предимно от хора в "средна възраст" Остава Стара Загора, така че..........питанката би трябвало да е: В Стара Загора или в София ?

Явно си от новобургазлиите от към "Пода" или от към " Нефтохима" и няма как да знаеш , че във Бургас си имаше доволно публика ама дойдоха горе споменатите индивиди и станохте фенове на ЦСКА и Левски и ходите само тогава на мачове.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 мар 2014 20:22

ivan56 написа:
k_oleto написа:Абе хора, че къде да играят националите ? Другите варианти са Бургас, Стара Загора и Ловеч. Измежду изброените - само в Стара Загора става :) Ето сега предстои дерби: Литекс - Лудогорец, ако се напълни 7 хил. стадион в Ловеч - ще се извинява публично. Тъй като съм от Бургас, ще споделя, че Лазур се полупълнеше преди - при безплатен вход и то предимно от хора в "средна възраст" Остава Стара Загора, така че..........питанката би трябвало да е: В Стара Загора или в София ?

Явно си от новобургазлиите от към "Пода" или от към " Нефтохима" и няма как да знаеш , че във Бургас си имаше доволно публика ама дойдоха горе споменатите индивиди и станохте фенове на ЦСКА и Левски и ходите само тогава на мачове.

Точно, Ванка. Пак казвам, предложението ми е за стадиона с едната трибуна. Ние гражданите на Бургас не сме футболно зависими и за това не ходим на мачове! (Нищо, че на мача с Люксембург имаше 2 пъти повече хора, от колкото е капацитета на беройския стадион)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 06 мар 2014 20:28

Ако живеех в София, снощи щях да съм на стадиона. Ако започнат да играят националите в Пловдив, 100% съм на стадиона с трибагреника :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 06 мар 2014 20:56

Не трябва национален стадион,а клубни.Причините са много ,първо финансова,след това и публиката.Да предположим 10 мача в годината на националите се играят на едно място,тогава публиката става прекалено претенциозна и започва да избира на кои мачове да ходи и кои не.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 мар 2014 21:06

Националите трябва да играят във всеки голям град в страната, който има възможност да ги посрещне! София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна :!: Ако има огромен интерес, тогава да се играе в столицата.

Потребителски аватар
N3-BUL
Контакти:

Мнениеот N3-BUL » 06 мар 2014 21:18

За националния отбор има национален стадион, а вие си ревете на воля колкото си искате.
Само ЛЕВСКИ И АРСЕНАЛ !!!!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 06 мар 2014 21:19

И аз съм на мнение че приятелските мачове трябва да се играят в провинцията защото дори Бразилия да доиде в мач без значения няма кои иде да го гледа от разглезените Софиянци.Дори мачовете от квалификациите с по слабите отбори[*защото и те на предизвикват интерес] като Малта и Азербеиджан трябва да се играят на обновените стадиони в провинцията[Ст. Загора,Бургас,Разград[може би мача с Малта*]*]където ще има повече зажеднели за футбол запалянковци от София.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 мар 2014 21:20

На мен ми е интересно това - кога за последно сме играли със качествен отбор във контрола ?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 мар 2014 21:41

Посещаемоста вчера бе повече от добра.Незнам как сте очаквали да има повече хора при положение че играят два слаби отбора.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 мар 2014 22:02

ivan56 написа:

Много ясно, че ще ходя на Лазур само когато гостува ЦСКА! Кога да ходя иначе ? И бас ловя, че съм посетил повече мачове на ЦСКА в София, в сравнение с теб - тук в Бургас - на който и да е от местните отбори. А кога се е пълнил стадиона ?? А....да, ходих и на мачовете на Ботев и на Литекс, а по-назад.........Кога е бил пълен -84-та. Е..........през 90 -те всички стадиони бяха пълни

Върни се в “Национален отбор”