Маркиньос се връща в националния за мачовете с Армения и Чех

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Маркиньос се връща в националния за мачовете с Армения и Чех

Мнениеот Jürgen » 04 окт 2013 14:33

Levskar_forever написа:
turbogena написа:И аз съм разочарован... Тия маймуни не ни трябват в нац.отбор. Толкова ли нямаме млади и кадърни момчета...

имаме 5 човека за центъра той взима тоя пенсионер ? Ако и Ферарито варди това ще е върха... Имаш 5 халфа без да слагам и Попето и той играе зад нападателя и ми взимаш Маркиньос, защо мислиш го взима, да може Гигата да направи трансфер и да взема някой лев. Бай Ганьовска работа...

Какво общо имат Любо Пенев и Гигов само не знам :? ?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 окт 2013 14:43

Levskar_forever написа:
Bombardier написа:
Levskar_forever написа:
Bombardier написа:
mitko_r написа:Естествено, че НЕ трябва. Има доста по-добри играчи от него в момента...

Дай предложение...на Пенев

Добре бе човек имаш Гаджев, Дяков, Златински, Славчев, Попето... И искаш тоя на тяхно място :lol: Дето тия хора изнесоха квалификациите досега.

Не разбирате ли ? Докато феновете и медиите не дадем гласност, а си мълчим ще почнат пак да си въртят далаверите на гърба на националите ?

По времето на Мъри и Сирака помните ли колко мениджърски игрички се въртяха. Точно това му харесвах на Любо, че прекъсна тази традиция, но с пускането на Ферарито, викането на Делев и сега на тоя...

Кое им е офанзивното на Гаджев , Дяков и Златински , че не се сещам

А на Попето и Милана ? Те ли ще му бъдат резерви на тоя ?

Ти си много кухо парче, бе. Кой е казал, че ще играе на мястото на Попето или Миланов. Маркиньос ще е резерва и ще бъде използван в случай, че някой от титулярите се изпоконтузи в последния момент, дори може и да не попадне в групата за мачовете. Ако го гласяха за титуляр, това щеше да стане много отдавна.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 04 окт 2013 14:49

Четейки тъпотиите тук си мисля - преди няколко години имаше период когато отбора не си заслужаваше феновете, сега като гледам какви тъпи парчета си развиват конспиративните теории тук си мисля че май вече някой фенове не заслужават отбора.Любо Пенев беше единственият треньор, който имаше смелост да подмлади отбора и да изгони всички стари кучета, а сега в този наистина съдбовен момент вместо всички да се обединим те тръгнали да си изсират тъпите мнения - май наиистина не заслужавате този отбор

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 04 окт 2013 14:54

Марки е голям играч който с един удар може да реши даден мач който се е ''закучил'' а относно мненията на сините фенове Вагнер е най големия Българин на света нали така ?Пажин и той така... пък за Томашич да не говорим....ей злоба ,злоба ако в момента Гари Родригес беше повикан от Пенев щяхте да пишете колко нужен бил на отбора ,ама нали е Марки не ставал за нищо я си...........
Последна промяна от we are the champions на 04 окт 2013 14:55, променено общо 1 път.

pomiqr27
Контакти:

Мнениеот pomiqr27 » 04 окт 2013 14:55

Levskar_forever написа:Бразилецът с български паспорт Маркиньос е получил повиквателна за националния отбор за предстоящия световни квалификации срещу Армения и Чехия, разбра Гонг от източник в Локомотив София.

Халфът на столичните „железничари“ има записани участия с екипа на трикольорите. Добрите му изяви напоследък с клубния отбор и седемте гола, които реализира, очевидно са убедили Любо Пенев, че той ще бъде полезен и за националния тим.

Много съм разочарован от Любо, до тоя мангал ли опря. Като ти е контузен Георги Илиев, пусни Славчев от Литекс. Не щем маймуни в национала. Особено тая пенсия. Все едно нямаме халфове в центъра имаме - Миланов, Гаджев, Златински, Дяков, Славчев.... май пак мениджърски игри, за да вземе някой лев Гигата...

Отдавна си доказал, че от футбол не вдяваш и сега пак го доказваш. Какво стана с дубъла на "Левски"? То верно имаха дубъл, но беше сребърен. В националния ще играе, който каже националния селекционер, а не някакво селянче. Знаеш ли кои от халфовете ни могат д апропуснат мача с Чехия при жълт картон срещу Армения? Знам, че не знаеш. Разлика между Гаджев, Дяков и Златински на позцициите им на игра правиш ли? Знам, че не правиш.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 окт 2013 14:56

От днеска ще празнуват нова годишнина- "Маркиньос си осигури национал с хеттрик на "Герена" е заглавието от понеделник. :) Той Господ си знае работата! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 04 окт 2013 15:08

То затова е най-добре да няма национали нито от ЦСКА нито от Левски или играли някога там.И ще спре да се дели национала на говеда и прасета и тези ,,компетентни'' мнения кой става и кой не става ще престанат.Добре че в бъдеще те ще стават все по-малко и от двата ,,гранда".

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 окт 2013 15:45

Jürgen написа:
Levskar_forever написа:
turbogena написа:И аз съм разочарован... Тия маймуни не ни трябват в нац.отбор. Толкова ли нямаме млади и кадърни момчета...

имаме 5 човека за центъра той взима тоя пенсионер ? Ако и Ферарито варди това ще е върха... Имаш 5 халфа без да слагам и Попето и той играе зад нападателя и ми взимаш Маркиньос, защо мислиш го взима, да може Гигата да направи трансфер и да взема някой лев. Бай Ганьовска работа...

Какво общо имат Любо Пенев и Гигов само не знам :? ?

е КАК КВО МИ НАЛИ ТОЯ Е ОТ ОНИЯ А ТЕ ПА ИСКАТ НЕЩО ДА ВЗЕМАТ И ЗАТОВА ГО ТИКАТ ДРУГИЯ НАПРЕД ПРИ НАШИТЕ. МА ТЕ И НАЩЕ ДА СЕ СТЕГНАТ ТА НЕМА ДА НИ ТРЕБВА ТОЯ А ПА ЗА СМЕТКА НА НЕГО СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ИГРАЕ ОНЯ... А ТОЯ ПААА ТОЯ ПААА Е БИЗ БИЗЕ С ОНЯ И НАКРАЯ ПАРИ ДА ЗЕМАТ...
е това е - Българско мислене. ЕЕЕЕ ако и Ферарито бил на вратата нещата били ЯСНИ... ЕЕ сичко ти е ясно Българино и се си се риеш в говна. Иначее за мен титуляр на вратата трябва да е Владо а не Ники ма Любо си решава.
Любо си пече трансвер в Испания. Съмнявам се че ще си бърка състава и с това ще загуби някои важен мач за да може тоя да продаде оня ... баси. А с такова си решение ще загуби точки пред Испанските президенти на Севиля , Валенсия ...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 04 окт 2013 15:51

Маркиньос е креативен играч. Единствено Неделев (като мина отдясно 2рото полувреме срещу Италия) внасяше някаква нестандартна мисъл. Иначе ако ще хулите поне изчакайте да видите как ще се развие мача срещу Армения и тогава говорете ;].

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 окт 2013 16:02

Гаджев бил по-добър вариант от Маркиньос :mrgreen: За арменците - да :mrgreen: Ако взимаха оня с джуките в национала, лилавите щяха да се надпреварват да му излижат ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”