Levskar_forever написа:Бразилецът с български паспорт Маркиньос е получил повиквателна за националния отбор за предстоящия световни квалификации срещу Армения и Чехия, разбра Гонг от източник в Локомотив София.
Халфът на столичните „железничари“ има записани участия с екипа на трикольорите. Добрите му изяви напоследък с клубния отбор и седемте гола, които реализира, очевидно са убедили Любо Пенев, че той ще бъде полезен и за националния тим.
Много съм разочарован от Любо, до тоя мангал ли опря. Като ти е контузен Георги Илиев, пусни Славчев от Литекс. Не щем маймуни в национала. Особено тая пенсия. Все едно нямаме халфове в центъра имаме - Миланов, Гаджев, Златински, Дяков, Славчев.... май пак мениджърски игри, за да вземе някой лев Гигата...
Отдавна си доказал, че от футбол не вдяваш и сега пак го доказваш. Какво стана с дубъла на "Левски"? То верно имаха дубъл, но беше сребърен. В националния ще играе, който каже националния селекционер, а не някакво селянче. Знаеш ли кои от халфовете ни могат д апропуснат мача с Чехия при жълт картон срещу Армения? Знам, че не знаеш. Разлика между Гаджев, Дяков и Златински на позцициите им на игра правиш ли? Знам, че не правиш.