За Бербо и всички хейтъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- smash_the_reds
Re: За Бербо и всички хейтъри
child in time написа:smash_the_reds написа:Той е бил в Ташкент тогава,child!
Честно тоя наистина не си заслужава да го коментираме! Ясно е колко е вдлъбнат ( Марианската падина на 3та степен)!![]()
![]()
![]()
ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ !
ВИЕ СТЕ ЛУМПЕНИ !!!
КАКВО ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ЗА АСТЪН МАРТИН ДИ БИ 9
ВИЕ СТЕ ЛУЗЪРИ МИСЛИТЕ САМО ЗА ГОНЗУ И КОТЛОНИ !!!!!!!!!!
ASTON MARTIN DB9
- child in time
- Контакти:
smash_the_reds написа:2 дни???Много си строг!Дай му седмица поне!
Месец ,но поне с два писменни източника и автори! Заглавната страница не се брои!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- smash_the_reds
AMDB9 написа:child in time написа:smash_the_reds написа:Той е бил в Ташкент тогава,child!
Честно тоя наистина не си заслужава да го коментираме! Ясно е колко е вдлъбнат ( Марианската падина на 3та степен)!![]()
![]()
![]()
ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ !
ВИЕ СТЕ ЛУМПЕНИ !!!
КАКВО ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ЗА АСТЪН МАРТИН ДИ БИ 9
ВИЕ СТЕ ЛУЗЪРИ МИСЛИТЕ САМО ЗА ГОНЗУ И КОТЛОНИ !!!!!!!!!!
Къде е Астън Мартина?Не го виждам!!!Да не го бъркаш с Астън Вила
Последна промяна от smash_the_reds на 04 апр 2009 01:23, променено общо 1 път.

smash_the_reds написа:Веселин Топалов само не ми го хвали той е много зле има психични отклонения мисли само за ШАХ
Ти си много зле!Ти си този с психичните отклонения
Няма такъв болен мозък....
ЛЕВСКАР до гроб!
- child in time
- Контакти:
AMD пиши на личен достатъчно се излагаш! Сигурно не си лош човек но не си избрал правилния начин и място да комуникираш! Пиши с малки букви че модераторите много се дразнят! Спазваи правилата! ЗА колата не знаех но от името на профила ти как да не си помисля нещо друго!
Kobra666 написа:smash_the_reds написа:Веселин Топалов само не ми го хвали той е много зле има психични отклонения мисли само за ШАХ
Ти си много зле!Ти си този с психичните отклонения
Няма такъв болен мозък....
ОК ще пиша с малки букви , някой от вас комуникирал ли е с Веско Топалов ???
Аз да и на истина този е зле просто е неадекватен !
може би защото мозъка му щрака с по голям капацитет ..........
а за обидите по мой адрес, имам дебелашко чувство за хумор .
ASTON MARTIN DB9
Абе тоя пич където ми пише за Бербатов и Веско Топалов ,че не бил добре.
Алоооо
Ти гледа ли тая година спортист на годината??? Веско беше единственият ,който си дари наградата от 10000 лева за деца в неравностоино положение за разлика от Бербо.
Да сравняваш Бербатов с Кантона означава , че никога не сте гледали Кантона. Бербо не може да се доближи до него
Много ме е яд на феновете на ЦСКА абе Вие бяхте готови да го убиете с камъни тоя човек след провалите му срещу ЛЕВСКИ на празна врата и срещу МТК , а сега е " новия Кантона " Първо Кантона имаше дух и хъс за разлика от Бербатов ,който няма никъкъв характер за това няма да вземе никога нищо повече от футболист № 1 на България
Той винаги е прецаквал отборите в който играе а на важните мачове всякаш изчезва от терена
Бербатов не става за МанЮн и всички фенове на този Велик клуб го разбраха с изключение на заслепените Бербо фенове!!!
Алоооо
Ти гледа ли тая година спортист на годината??? Веско беше единственият ,който си дари наградата от 10000 лева за деца в неравностоино положение за разлика от Бербо.
Да сравняваш Бербатов с Кантона означава , че никога не сте гледали Кантона. Бербо не може да се доближи до него
Много ме е яд на феновете на ЦСКА абе Вие бяхте готови да го убиете с камъни тоя човек след провалите му срещу ЛЕВСКИ на празна врата и срещу МТК , а сега е " новия Кантона " Първо Кантона имаше дух и хъс за разлика от Бербатов ,който няма никъкъв характер за това няма да вземе никога нищо повече от футболист № 1 на България
Той винаги е прецаквал отборите в който играе а на важните мачове всякаш изчезва от терена
Бербатов не става за МанЮн и всички фенове на този Велик клуб го разбраха с изключение на заслепените Бербо фенове!!!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
- child in time
- Контакти:
Веско не го познавам и не съм говорил с него! Но всички заети с мозъчна деиност са отнесени и изглеждат неадекватни! Гордея се с него и с всеки който е донесъл радост на и без това изстрадалия ни народ!
- child in time
- Контакти:
Gateca написа:Абе тоя пич където ми пише за Бербатов и Веско Топалов ,че не бил добре.
Алоооо
Даааа приказката за Дявола и Българския казан в Ада не е случаин! Някой мръдне нагоре и хаиде пак в катрана! Сравнениято между футболисти от различни поколения е безмислено!