WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: WCQ 2014: Aрмения - България - 11.10.2013 /18:00/

Мнениеот kartago » 11 окт 2013 21:31

stoyankd написа:
kartago написа:damyanov1963 , я по-спокойно бе, пий си хапчетата, тоя национален отбор не е моя! Интересно беше, когато Ники имаше повече мачове в националния отбор отколкото в клубния си, или и това си забравил, а можеш ли да ми отговориш защо? Знаеш ли в едно интервю се изтърва и каза: "ОК, за националния помогнал баща ми, а за Ливърпул, кой помогна?" Справка, колко мача има в Ливърпул? За мен, в момента Владо е в по-добра форма пък и като цяло е по-добър вратар! А да те питам, това "реакций" някой нов патриций ли е???

То пък нали стотици българи са играли в отбори като Ливърпул та това, че е подписал договор с тях няма никакво значение, а и баща му го е уредил. Този отбор е НАЦИОНАЛЕН и не виждам какво те интересува Михайлов, който дори не игра в този мач.

Ти въобще четеш ли какво пиша?! Я вникни малко, постарай се! А с човека спорим за Михайлов и Стоянов, тебе какво те бърка?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 окт 2013 21:32

damyanov1963 написа:
kartago написа:damyanov1963 , я по-спокойно бе, пий си хапчетата, тоя национален отбор не е моя! Интересно беше, когато Ники имаше повече мачове в националния отбор отколкото в клубния си, или и това си забравил, а можеш ли да ми отговориш защо? Знаеш ли в едно интервю се изтърва и каза: "ОК, за националния помогнал баща ми, а за Ливърпул, кой помогна?" Справка, колко мача има в Ливърпул? За мен, в момента Владо е в по-добра форма пък и като цяло е по-добър вратар! А да те питам, това "реакций" някой нов патриций ли е???
Ако ми намекваш за "Й" виж как се пише ЦСКА Септемврийско Знаме!

О, Боже............ясно, няма смисъл! Лека вечер! :shock:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 окт 2013 21:34

И двата картона могат да бъдат показани, още повече, че "Лудогорец" е непознат отбор в Европа, но успя да се надсмее на "ПСВ" в Айндховен, а това западноевропейците няма как да забравят. Оставете съдията! Брих е ясен, че е некадърник, но той не е виновен за състоянието, в което се намираме. Косвено може би има вина, повече това се отнася за родината му, но ние сами трябва да престанем да се захласваме по техните манипулирани шампионати.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

angel156
Контакти:

Мнениеот angel156 » 11 окт 2013 21:35

kartago написа:
petkan написа:
angel156 написа:виж ся мойто момче ако не беше некъдърното реферче тия щяхме да ги издухаме! отде накъде ТРЕНЬОРА И ИГРАЧИТЕ СА ВИНОВНИ! за картона на бодуров си беше пресилен от всякъде! бодуров си играеше за топката събори оня педал арменеца но за топката го събори а той тоз скункс съдията като невидял тръгна да му показва червения картон!

Картоните си ги имаше. Правилни решения на съдията.
Аз друго се чудя обаче. Ако в този мач срещу Армения играеше някой от отборите на Испания, Англия, Франция, Италия, Холандия или Германия (хайде последния го оставяме, защото съдията беше немец), дали същият този съдия щеше да остави някой от тях с 9 души....

Споря за първия на Дяков, а и че подмина нарушението срещу Гъргоров! А относно отборите, аз вече го написах!

еми подминаването за нарушението срещу гъргоров си беше чисто наклоняване на везните в полза на арменците

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 окт 2013 21:36

damyanov1963 написа:
Ако ми намекваш за "Й" виж как се пише ЦСКА Септемврийско Знаме!

ЦСКА "Септемврийско знаме" - така се пише правилно името на отбора.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 11 окт 2013 21:37

Евала на Венци Христов. Включи се с огромно желание. Наистина Бодуров все още не е във форма, ще е добре да изпробва някой друг централен защитник. Занев също беше без грешка. Манолев играе много добре но се осира баш когато идва най-важната част. Неделев щеше да е много полезен при този развой с 10 и по-късно с 9 души, но контузиите не прощават. Вторник всички на стадиона да подкрепим момчетата, да смачкаме прехвалените чехи и да се надяваме на добро за нас развитие при вторите отбори.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 11 окт 2013 21:38

FLANKER написа:
doktora25 написа:Все още тая надежда, че можем да се класираме. Теоретични шансове има за благоприятен развой в групата на Швейцария.
Това което ни устройва в нея е:
-Исландия да загуби второто си място като не прави повече от 3 точки (домакинство срещу Кипър и гостуване в Норвегия). Най-добре е днес да загуби от Кипър.
-Словения или Норвегия да завършат на второ място, но взимайки 4 т. от оставащите им 2 мача, а не 6. Ако бяхме били Армения щеше да е по-добре за нас Норвегия да спечели тази вечер, но вече не е така. Трябва или Словения да спечели или да завършат наравно, но ако се случи второто в никакъв случай не трябва Исландия да е спечелила срещу Кипър.
-Вариантът Албания да спечели останалите 2 мача до края (домакинство на Швейцария и гостуване на Кипър) и да се пребори за второто място ако останалите отбори направят серия от Х-ве помежду си също е добър за нас.
С други думи трябва да стискаме палци тази вечер:
Исландия-Кипър Х2
Словения-Норвегия 1Х
Албания-Швейцария 1
и разбира се:
Дания-Италия Х2
Ако се случи всичко това (евентуално 3-тото не е задължително) още сме в играта.

Aко е така,дано имаме късмет. С интерес ще чакам резултатите.Благодаря за информацията!

Има още един вариант и той е свързан с нашите любимци отколешни приятели.
Е, няма да ги срещнем на бараж, но ако както само те си могат вземат та сбъркат с Финландия и направят я хикс, я паднат :mrgreen: Стават с 9 точки или остават с 8, ние бием Чехия и ето ти САЩ 94 под нова форма. Задочно пак ще ... мамата на петлите :mrgreen:
Последна промяна от Мляко с ориз на 11 окт 2013 21:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 11 окт 2013 21:38

kartago написа:
stoyankd написа:

То пък нали стотици българи са играли в отбори като Ливърпул та това, че е подписал договор с тях няма никакво значение, а и баща му го е уредил. Този отбор е НАЦИОНАЛЕН и не виждам какво те интересува Михайлов, който дори не игра в този мач.

Ти въобще четеш ли какво пиша?! Я вникни малко, постарай се! А с човека спорим за Михайлов и Стоянов, тебе какво те бърка?

Ти не спориш, а плюваш. Това, което си написал не се нуждае от размисъл, а от пренебрежение.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 окт 2013 21:40

soccerav написа:Евала на Венци Христов. Включи се с огромно желание. Наистина Бодуров все още не е във форма, ще е добре да изпробва някой друг централен защитник. Занев също беше без грешка. Манолев играе много добре но се осира баш когато идва най-важната част. Неделев щеше да е много полезен при този развой с 10 и по-късно с 9 души, но контузиите не прощават. Вторник всички на стадиона да подкрепим момчетата, да смачкаме прехвалените чехи и да се надяваме на добро за нас развитие при вторите отбори.

По притеснително като че ли е, че нямаме равностойни смени, особенно в защитата, за Бодуров беше ясно, че прави доста грешки, виждаше се още на мачовете във вътрешното първенство, но тука минават нещата, но кой пък да го смени, много е важно сработването в двойка централни защитници, пък и да не са най-добрите, важното е да си имат синхрона и да се чуват.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 окт 2013 21:42

stoyankd написа:
kartago написа:
stoyankd написа:

Ти не спориш, а плюваш. Това, което си написал не се нуждае от размисъл, а от пренебрежение.

[offtopic]Хахххахаха, ти ли реши така? Не мога и не искам да те накарам да размишляваш, съмнявам се можеш ли, а щом с рекъл, имаш ми пренебрежението, дано се успокоиш сега, хахахахахахахаха[/offtopic]

Върни се в “Национален отбор”