WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: WCQ 2014: Aрмения - България - 11.10.2013 /18:00/

Мнениеот petkan » 11 окт 2013 21:26

angel156 написа:виж ся мойто момче ако не беше некъдърното реферче тия щяхме да ги издухаме! отде накъде ТРЕНЬОРА И ИГРАЧИТЕ СА ВИНОВНИ! за картона на бодуров си беше пресилен от всякъде! бодуров си играеше за топката събори оня педал арменеца но за топката го събори а той тоз скункс съдията като невидял тръгна да му показва червения картон!

Картоните си ги имаше. Правилни решения на съдията.
Аз друго се чудя обаче. Ако в този мач срещу Армения играеше някой от отборите на Испания, Англия, Франция, Италия, Холандия или Германия (хайде последния го оставяме, защото съдията беше немец), дали същият този съдия щеше да остави някой от тях с 9 души....
[center]Изображение[/center]

angel156
Контакти:

Мнениеот angel156 » 11 окт 2013 21:27

damyanov1963 написа:И големия треньор Пенев, дето ни караше да духаме супата да си ходи в Мировяне и да не стъпва повече в НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ!

за чичковото червеномитковче димитър пенев ли говориш?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 окт 2013 21:27

Може да звучи неправдоподобно от гледна точка на футбола днес, но най - добре е да се съсредоточим върху грешките и да не се ровим прекалено в страничните фактори. Естествено, че италианец, германец, французин, австриец, холандец и т.н., тоест от Западна Европа да е, щеше да свири така.
Не ни обичат тези хора и това е било винаги. Запомнете думата ВИНАГИ.
Въпросът е, че нищо не можем да променим, ако сами не направим крачки към по - добро лице пред света. Футболистите и волейболистите в последните години доказват, че от нищо могат да постигнат нещо. Но докато при първите се радваме на равенства срещу средни отбори, при вторите се ядосваме, че сме изпуснали поредния си опит за медал. Разликата е огромна. И не е само във факта, че в "най - великата игра" силите са много изравнени, а във волейбола имало десет отбора на ниво.
Всичко е до манталитет както на спортистите, така и на обществото ни като цяло, възгледите, моралните устои, които показваме пред противните западняци. Колкото повече ги мачкаме, толкова повече ще ни уважават, но ако сме на обратната страна, както е всъщност, нищо добро не ни чака.
Напредъкът в отбора е виден, има доста елементи за решаване, но в крайна сметка ние не сме нито Бразилия, нито Италия, нито Германия. Не толкова днешните им калпави представителни отбори, колкото тези, които бяха преди десетилетия. Тогава трите страни стряскаха сънищата на съперниците само с произнасянето им.
Нека не обвиняваме съдията само! Нека не обвиняваме и единствено футболисти и ръководство! Грешката е най - вече в самите нас. Дано един ден я поправим! Какво толкова, че ще пропуснем поредното голямо първество? Животът ни наред ли е, че непрекъснато да се ядосваме за глупости, при това прекалено много?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 11 окт 2013 21:27

kartago написа:damyanov1963 , я по-спокойно бе, пий си хапчетата, тоя национален отбор не е моя! Интересно беше, когато Ники имаше повече мачове в националния отбор отколкото в клубния си, или и това си забравил, а можеш ли да ми отговориш защо? Знаеш ли в едно интервю се изтърва и каза: "ОК, за националния помогнал баща ми, а за Ливърпул, кой помогна?" Справка, колко мача има в Ливърпул? За мен, в момента Владо е в по-добра форма пък и като цяло е по-добър вратар! А да те питам, това "реакций" някой нов патриций ли е???

То пък нали стотици българи са играли в отбори като Ливърпул та това, че е подписал договор с тях няма никакво значение, а и баща му го е уредил. Този отбор е НАЦИОНАЛЕН и не виждам какво те интересува Михайлов, който дори не игра в този мач.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 окт 2013 21:28

damyanov1963 написа:И големия треньор Пенев, дето ни караше да духаме супата да си ходи в Мировяне и да не стъпва повече в НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ!

Все едно ние да ти кажем да се махаш от тука и повече да не се появяваш! (относно супата, той каза КОЙТО НЕ МЕ ХАРЕСВА да духа супата, аз не съм я духал!) , а за националния отбор, добре, че ти не ги решаваш нещата! Има Господ!

angel156
Контакти:

Мнениеот angel156 » 11 окт 2013 21:28

petkan написа:
angel156 написа:виж ся мойто момче ако не беше некъдърното реферче тия щяхме да ги издухаме! отде накъде ТРЕНЬОРА И ИГРАЧИТЕ СА ВИНОВНИ! за картона на бодуров си беше пресилен от всякъде! бодуров си играеше за топката събори оня педал арменеца но за топката го събори а той тоз скункс съдията като невидял тръгна да му показва червения картон!

Аз друго се чудя обаче. Ако в този мач срещу Армения играеше някой от отборите на Испания, Англия, Франция, Италия, Холандия или Германия (хайде последния го оставяме, защото съдията беше немец), дали същият този съдия щеше да остави някой от тях с 9 души....

не! но без съмнение ако на нашето място играеше германия щеше да има изгонени от армения съдията е немец подкрепя своята си страна!
Последна промяна от angel156 на 11 окт 2013 21:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 окт 2013 21:28

Проспано първо полувреме, което завърши лошо - заслужен червен карто и гол за Армения.
Второто полувреме нашите опитаха да обърнат мача, изравниха и дойде втория червен картон. Оттам нататък се получи много кофти ситуация: Любо Пенев с 9 души трябваше да играе за победа срещу противник, който беше твърдо решен да спечели мача. Наложи се Чичовото да задържи криво-ляво офанзивна игра, с което пое безумен риск.. но напълно оправдан: дали 1:2 или 1:1, за България беше все едно. Е.. не успя номерът му, но аз лично адмирирам, понякога просто се налага да играеш хазарт. Както казах нашите първото полувреме го проспаха, в началото на второто пак не им тръгна играта, но трябва да ги похвалим за това, че и с 9 души колкото могат опитваха да докарат нещата дори и до победа. Явно класа им липсва, но хъс за игра определено имат, а преди липсата му беше ужасен проблем за националния отбор.

За първият гол.. много е лесно да обвиняват вратаря, но всъщност ако изпълнителя успее да насочи топката над стената и да уцели ъгъла, който тя пази вратаря има много малко време да реагира. Да, понякога вратарите се справят с такива удари, но е въпрос и на късмет и на точност от изпълнителя на удара.

По-скоро втория му гол беше с елемент на грешка, но пък спаси доста а и един вратар, който нон-стоп го обстрелват накрая задължително греши, просто.. той не е робот.

Попов го оплюха, ореваха, но вкара. Стоянов го плюха и ругаха, но доста извади.
Горе долу това беше.. и за мача и за Бразилия. И все пак аз не съм недоволен, в сравнение с квалификационния цикъл за ЕП е добре. Ако продължават в тоя дух развитието си.. има надежда.
Треньора сега ще започнат да го плюят, това ясно. Предполагам, защото вместо да завърши както Матеус на последно място в групата той почти до края имаше шанс да ни класира на Световно, а тогава как по дяволите щяха да псуват колко сме зле?

Сега си пожелавам една победа срещу Чехия. Ей така, дори за нищо да не ни стигне, просто защото трябва да се играе за победа.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 окт 2013 21:29

petkan написа:

Споря за първия на Дяков, а и че подмина нарушението срещу Гъргоров! А относно отборите, аз вече го написах!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 11 окт 2013 21:29

angel156 написа:
kartago написа:damyanov1963 , я по-спокойно бе, пий си хапчетата, тоя национален отбор не е моя! Интересно беше, когато Ники имаше повече мачове в националния отбор отколкото в клубния си, или и това си забравил, а можеш ли да ми отговориш защо? Знаеш ли в едно интервю се изтърва и каза: "ОК, за националния помогнал баща ми, а за Ливърпул, кой помогна?" Справка, колко мача има в Ливърпул? За мен, в момента Владо е в по-добра форма пък и като цяло е по-добър вратар! А да те питам, това "реакций" някой нов патриций ли е???

ти си подкрепяй владо стоянов аз ще подкрепям николай михайлов за мене тоя мач тия голове нямаше да ги има ако беше включен михайлов в състава

а "перфектните намеси" на малък перукан в мачовете с Дания и Италия как ще ги коментираш? Някои имате изключително къса памет...
Перкуан, ако е толкова добър, колкото го изкарваш защо няма официален мач толкова време?
Я по-сериозно.. И двамата са прилични вратари, но толкова...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 окт 2013 21:30

[quote="kartago"]damyanov1963 , я по-спокойно бе, пий си хапчетата, тоя национален отбор не е моя! Интересно беше, когато Ники имаше повече мачове в националния отбор отколкото в клубния си, или и това си забравил, а можеш ли да ми отговориш защо? Знаеш ли в едно интервю се изтърва и каза: "ОК, за националния помогнал баща ми, а за Ливърпул, кой помогна?" Справка, колко мача има в Ливърпул? За мен, в момента Владо е в по-добра форма пък и като цяло е по-добър вратар! А да те питам, това "реакций" някой нов патриций ли е???
Ако ми намекваш за "Й" виж как се пише ЦСКА Септемврийско Знаме!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Национален отбор”