Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Полша - България

Мнениеот mistreated » 06 мар 2010 08:30

GAME, ти мазохист ли си или какво? Първо - докога трябва да чакаме Стоилов, докато стигнем до 4-та или 5-та урна при жребия? Повярвай ми, тогава и Съра да дойде няма да ни спаси. И за какъв медиен комфорт на Стоичков и Марков ми говорите, като това е пълен абсурд. Още след първия официален мач на Стоичков (макар че победихме като гости Исландия)веднага се намериха критици, камо ли след като започна да губи точки. То не бяха думи като "кюрд", "прасе" и какво ли не още. За Марков пък да не говорим, него не искаше никой да го чуе, че ще става пак треньор. Не ме разбирай погрешно, те не стават за треньори, аз също не ги харесвам, но не казвайте че са имали медиен комфорт, а видиш ли - на Мъди не му оставяме време да работи. Смешно или не при Пенев играехме най-добре в последните 4-5 години и имаме само една загуба, като гости на Холандия. Но при него победихме Румъния, победихме като гости Словения, която сега е на световното. Казвам го това, защото има хора призвани да са треньори и такива, които и 20 години да ги чакаш няма да се научат. И Стоилов е един от тези вторите!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 мар 2010 10:59

Аз пък чесно казано не съм видял или чул някоя голяма медия да го критикува "мъри", според мен той е този, който разполага с медийния комфорт. Вчера реших да си купя в-к Труд, и отзад гледам статаия за мача с Полша... ама толкова тактичен журналист, толкова нежен, така едни хубави ги написал... хем казва, че сме играли слабо, хем, че са ни разнищили, обаче и "мъри" бил добър треньор, и имало светлина в тунела, защото всичките ни съперници от групата, без Англия, също паднали... :lol: :lol: :lol:
Това ако не е медиен комфорт... Съжелявам, че си изхвърлих вестника, за да постна това безумие.
YA GUNNERS YA

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 06 мар 2010 23:33

Мърьо трябва да бъде заменен, даже с Илиян Илиев ще е по-добре !

Върни се в “Национален отбор”