ivan56 написа:ГДБОП и те са нахлули в БФС, чакаме Боби и Ко, тръшнати на земята
https://www.sportal.bg/news.php?news=809757
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sinqkrepost1914 написа:https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=zBeeZVd6urI
Това изчерпва темата с расизма.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Макар, че сме виновни, сега целят държавен, спортен и медиен апарат, трябва да покажат на света, какви хора ни определят като расисти.
Groucho написа:ivan56 написа:Макар, че сме виновни, сега целят държавен, спортен и медиен апарат, трябва да покажат на света, какви хора ни определят като расисти.
Много малка част от публиката на мача е виновна. За другото си напълно прав. Много лесно англичаните решиха, че ще дават пример на наш гръб. Трябва да им се отговори със същите квалификации.
Бойко спа сума години, ама сега барети и терминатори влизат в БФС![]()
Трагикомична демонстрация, което не е много ясно от какво е предизвикана, дали от тежката загуба или от нападките в чуждата преса.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
delqnski47 написа:ГДБОП-а нахлули.КРАЙ..........ТВА БЕШЕ.И пиенето от мазето замина,и пиратските дискове на Преслава.......![]()
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:delqnski47 написа:ГДБОП-а нахлули.КРАЙ..........ТВА БЕШЕ.И пиенето от мазето замина,и пиратските дискове на Преслава.......![]()
![]()
Ти не потривай ръце, че да не ни върнат гостуването в Ловеч след ревизията на ГДБОП-а.
diplomat написа:Обаче ГДБОП как изведнъж се активизираха, досега явно всичко беше нормално в БФС- то...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта