Полша - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Полша - България
ГЛЕДАМ ВИСШАТА ЛИГА ПОСТОЯННО!
Да Челси и Ман. Юн. играят с тази схема! Тук си прав!
НО НИКОГА, ПАК ТИ КАЗВАМ НИКОГА ЛАМПАРД И ГИГС РАЗБИВАЧИ!
играят пред карето но те не са разбиачи, а от време на време покриват схема 4+1+1...
и така ги пускат не като разбивачи а като покривачи и САМО СРЕЩУ СЛАБИ ОТБОРИ!
Тогава почти и не покриват!
И Мъри какво копна точно от Челси че не видях!
Пелето май срещу Македония ще го пуска ВРАТАР!
Да Челси и Ман. Юн. играят с тази схема! Тук си прав!
НО НИКОГА, ПАК ТИ КАЗВАМ НИКОГА ЛАМПАРД И ГИГС РАЗБИВАЧИ!
играят пред карето но те не са разбиачи, а от време на време покриват схема 4+1+1...
и така ги пускат не като разбивачи а като покривачи и САМО СРЕЩУ СЛАБИ ОТБОРИ!
Тогава почти и не покриват!
И Мъри какво копна точно от Челси че не видях!
Пелето май срещу Македония ще го пуска ВРАТАР!
Аз лично не съм виждал никога Флетчър, Лампард, Балак и особено Гигс да играят разбивачи. Гигс цял живот е играл крило и от 1-2 години СЪР го вкарва в средата да раздава пасове. Това са определено офанзивни полузащитници. Факта, че играят близо до опорния халф не значи, че и те са такива. Всъщност са играли разбивачи - по принцип в днешно време всеки играе на всякакъв пост, според развоя на даден мач всеки може да поеми други функции, но това е моментно решение. Челси играе с един опорен халф - Есиен и двама офанзивни пред него - Лампард и Балак. При Манчестър е подобно - Андерсон или Карик дефанзивни и пред тях Флетчър, Гигс/Скоулс. Това смятам е очевидно.
Така или иначе няма отбор, който да си играе с двама разбивачи и такава да си му е тактиката по принцип. Прекалено дефанзивна е за съвременния футбол. А в края на краищата нали Мъри проповядва нападателен? Онзи ден особено първото полувреме играхме с бая офанзивна тактика! Успявахме да стигнем дори до центъра понякога!
Така или иначе няма отбор, който да си играе с двама разбивачи и такава да си му е тактиката по принцип. Прекалено дефанзивна е за съвременния футбол. А в края на краищата нали Мъри проповядва нападателен? Онзи ден особено първото полувреме играхме с бая офанзивна тактика! Успявахме да стигнем дори до центъра понякога!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
THE G.A.M.E
Е добре бе хора.....дайте да изчакме повиквателните за мача с "макетата" ...да видим кои ще играят....и по важното - как ще играят, и тогава да коментираме !
Сега и да коментираме...кои няма да бъдат извикани.....ами ако ги викне ?
Ами ако, дори и с тези "герои" дето паднаха от Полша.... смачкаме югозападните българи.....с няква страшна игра ?
Ама неможем да го знаем....явно ще трябва да изчакме ?
Ама щом предпочитате да плюете предварително....за нещо което още не се е случило - ваша работа !
В пълното право сте си.....отделен е въпроса, дали е морално правилно.....
Аз и при Стоичков....и при Пацата Марков избрах подход на търпение.
Сега, въпреки сериозните колебания на Национала в някои мачове.....съм избрал същият подход !
За мен темата - "Полша - България", приключи !
Е, темата Стоилов едвали е приключила....ама аз лично ще го коментирам....като разбера следващите повиквателни....
Ами ако, дори и с тези "герои" дето паднаха от Полша.... смачкаме югозападните българи.....с няква страшна игра ?
Ама щом предпочитате да плюете предварително....за нещо което още не се е случило - ваша работа !
В пълното право сте си.....отделен е въпроса, дали е морално правилно.....
Сега, въпреки сериозните колебания на Национала в някои мачове.....съм избрал същият подход !
Е, темата Стоилов едвали е приключила....ама аз лично ще го коментирам....като разбера следващите повиквателни....
ДА НЕ ИЗМЕСТВАМЕ ТЕМАТА ГОВОРЕХМЕ ЗА МЪРИ, ЧЕ Е УМЕН КОЛКОТО МАУРИНЬО

А след следващите повиквателни ще изчакаш ли да видиш и по-следващите? Мъри имаше достатъчно време за да покаже, че наистина ще взима адекватни мерки за защитата. А той прави експерименти като отслабва халфовата линия за сметка на отслабване на защитата! Имаме достатъчно централни защитници за да се правят тъпи експерименти като се слага Пелето на този пост! Но нали трябва да се намери място на Сърмов... Как да стане това ако Пелето играе в центъра заедно със Стилян?
THE G.A.M.E написа:Е добре бе хора.....дайте да изчакме повиквателните за мача с "макетата" ...да видим кои ще играят....и по важното - как ще играят, и тогава да коментираме !
В пълното право сте си.....отделен е въпроса, дали е морално правилно.....![]()
Сега, въпреки сериозните кол****ия на Национала в някои мачове.....съм избрал същият подход !
Колега,уважавам ти мнението,но не го приемам.Моя подход на търпение от 2004 година насам,се изчерпа миналата година на 6.6. вечерта.Затова не съм оптимист и не вярвам,не само на Мъри,но и на Перуката и на онези талпи в отбора.А кой ще викне за Македония,няма да са по-различни от досегашните.С този начин на работа,нищо добро не ни чака и ще видим Европейско,когато УЕФА изхвърли нашите съперници и щем,не щем ще играем в Полша и Украйна.Не знам само,докога търпението ти,ще работи.
P.S.Стана интересна дискусия.
Само Черно море.
-
THE G.A.M.E
vaskonti написа:А след следващите повиквателни ще изчакаш ли да видиш и по-следващите? Мъри имаше достатъчно време за да покаже, че наистина ще взима адекватни мерки за защитата. А той прави експерименти като отслабва халфовата линия за сметка на отслабване на защитата! Имаме достатъчно централни защитници за да се правят тъпи експерименти като се слага Пелето на този пост! Но нали трябва да се намери място на Сърмов... Как да стане това ако Пелето играе в центъра заедно със Стилян?
Сам виждаш....че във всеки мач, игрем с различен състав ? !
Сигурен съм, че срещу "Македония" състава ни ( и защитата ) няма да е в този състав !
Най малкото....( да се надяваме ) Манолев ще е на линия.
Ама както казах ( написах ) по горе.....най добре е, да изчакаме и да видим.
Сега в момента....само си "амортизираме" клавиатурите !
ДОБРЕ, КАЖИ МИ THE G.A.M.E , КОЙ СПОРЕД ТЕБ Е ОПТИМАЛНИЯ СЪСТАВ НА НАЦИОНАЛНИЯ! НАПИШИ ГО МОЛЯ ТИ СЕ ТУК И СЛЕД МАЧА С МАКЕДОНИЯ, ЩЕ ВИДИШ МЪРИ КОЙ Е ПУСНАЛ И КАКВО Е СТАНАЛО!
Защото Македонците биха все пак Черна гора с 2:1, а младежите им Сърбия с 1:0!
И с тоя състав които беше срещу Полша отзад аз лично не искам да виждам никой сред стартовите 11.
Защото Македонците биха все пак Черна гора с 2:1, а младежите им Сърбия с 1:0!
И с тоя състав които беше срещу Полша отзад аз лично не искам да виждам никой сред стартовите 11.
THE G.A.M.E написа:vaskonti написа:А след следващите повиквателни ще изчакаш ли да видиш и по-следващите? Мъри имаше достатъчно време за да покаже, че наистина ще взима адекватни мерки за защитата. А той прави експерименти като отслабва халфовата линия за сметка на отслабване на защитата! Имаме достатъчно централни защитници за да се правят тъпи експерименти като се слага Пелето на този пост! Но нали трябва да се намери място на Сърмов... Как да стане това ако Пелето играе в центъра заедно със Стилян?
Сам виждаш....че във всеки мач, игрем с различен състав ? !
Сигурен съм, че срещу "Македония" състава ни ( и защитата ) няма да е в този състав !
Най малкото....( да се надяваме ) Манолев ще е на линия.
Ама както казах ( написах ) по горе.....най добре е, да изчакаме и да видим.
Сега в момента....само си "амортизираме" клавиатурите !
Манолев ще е на линия, ама нали знаеш, че тогава пак ще се търсят места за Живко и Сърмов? Да приемем, че Живко донякъде би могъл да ни бъде десен бек. Само че е ясно, че не може да се мери с Манолев. Тогава? Елементарно - ляв бек! Това не е ли върховна простотия? При наличието на Венков, Коста Стоянов, та ако щеш и недоразумението Минев, той ще слага Живко от ляво. И какво, да не мислиш, че Сърмов пак няма да е първа писта? Или че Синчето няма да е вратар? Може да има талант, но е твърда резерва и НЕ ИГРАЕ в отбора си. И въпреки това ще е титуляр. Басче?