blue avalanche написа:Viktor4o_Rs написа: Чутовна победа над Армения, ама Дания и Чехия паднаха вкъщи от тях, нали ?
Предполагам,че това ни прави мно-о-о яки!!!
Не знам ние какви сме, но ти нито си умен, нито забавен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Viktor4o_Rs написа: Чутовна победа над Армения, ама Дания и Чехия паднаха вкъщи от тях, нали ?
amstel_beer написа:В България има огромна арменска общност и сега е момента да свършат нещо полезно за новата си родина
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:blue avalanche написа:Viktor4o_Rs написа: Чутовна победа над Армения, ама Дания и Чехия паднаха вкъщи от тях, нали ?
Българите сме прост и завистлив народ и така и ще си остане.За първи път от не знам колко години националният показва израстване,има дух,има желание и ХОП - идва нашият и се опитва да омаловажи всичко казано дотук.Ти к'во очакваш?Да мачкаме Италия,Чехия,Дания,Армения и да се класираме без проблем на световното ли? Я ми подскажи в кои точно години сме мачкали всички горе изброени?Може би допреди 20-тина години сме били един от водещите отбори в Европа?Ха,да бе.САЩ 94 си е просто изключение,ще остане във футболната история като една от най-големите изненади,но дотам.
ПП Язък,че си левскар.Не ти отива на злобата и на мозъчния капацитет.
Я ми подскажи какво ТОЧНО сме направили през тези квалификации(освен да бием Малта),че нещо не се сещам...
smoothc написа:Я ми подскажи какво ТОЧНО сме направили през тези квалификации(освен да бием Малта),че нещо не се сещам...
Ще ти припомня братко![]()
1.Завършихме 2-2 с финалиста от ЕП-Италия(в дебютния официален мач)!
2.Спечелихме срещу Армения(отбор,който победи като гост Дания и Чехия)
3.Останали с 10-човека успяхме да запазим равенството срещу Дания!
4.За първи път в историята спечелихме точка срещу Чехия,и то на техен теренС повече характер и воля...дори можеше и да спечелим
![]()
5.Измислената дузпа за Дания ни лиши от победата в Копенхаген!
6.Показахме стабилна игра срещу Италия,въпреки че загубихме!
Ютията е вече отлепена..и в този ред на мисли,най-приятелски те съветвам....наистина ще е за твое добро,просто да я вземеш и да я забиеш в главата си,поне да усетиш какво е имал предвид Любо Пенев...
Разбрахме се,нали!?
blue avalanche написа:Viktor4o_Rs написа:blue avalanche написа:Колко ниско сме паднали за да мънкаме след мач с Малта като наакани деца:"Ми-и-и-и...взехме 3-те точки...Ми-и-и-и-и...трябва да сме по-концентрирани...Ми-и-и..."
И кое ни е ниското, разбирач ? Че имаме реални шансове за бараж ? Че никой не е очаквал 2 кръга преди края да сме на втора позиция ? Че имаме само 1 загуба дотук от Италия като гост ? Аман от разбирачи и мрънкалници ...
Ми аз съм цитирал ТОЧНО кое ни е ниското...Ама "четене" се учи в началното училище...Едно време ходехме до Малта на разходка,а сега се готвим за мача като за Световна война.А по време на мача-опълченци...А след мача-2 реда сълзи и 3 реда сополи...Ей ТОВА ни е ниското!Имаме една загуба,ама и САМО срещу Малта се правим на бабаити и ги бием(и то с 300 зора).А,забравих чутовната победа срещу Армения в София с разгромното 1-0...И то добре,че поизгониха някой и друг арменец...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта