WCQ 2014: Maлта - България - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: WCQ 2014: Maлта - България - 1:2 FT

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 сеп 2013 17:54

blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа: Чутовна победа над Армения, ама Дания и Чехия паднаха вкъщи от тях, нали ?

Предполагам,че това ни прави мно-о-о яки!!!

Не знам ние какви сме, но ти нито си умен, нито забавен :roll: Успех в борбата с комплексите ти !
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 сеп 2013 19:10

Ако си вземем двата мача и същото направят Норвегия сме на бараж ;) има и други варианти, ама ме мързи да ви ги напиша :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 11 сеп 2013 19:32

В България има огромна арменска общност и сега е момента да свършат нещо полезно за новата си родина :twisted:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 11 сеп 2013 19:39

amstel_beer написа:В България има огромна арменска общност и сега е момента да свършат нещо полезно за новата си родина :twisted:

Ъъъъъ,кво?

Да контузят Тарас,Юра и оня третия ли?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 11 сеп 2013 20:08

blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа: Чутовна победа над Армения, ама Дания и Чехия паднаха вкъщи от тях, нали ?

Българите сме прост и завистлив народ и така и ще си остане.За първи път от не знам колко години националният показва израстване,има дух,има желание и ХОП - идва нашият и се опитва да омаловажи всичко казано дотук.Ти к'во очакваш?Да мачкаме Италия,Чехия,Дания,Армения и да се класираме без проблем на световното ли? Я ми подскажи в кои точно години сме мачкали всички горе изброени?Може би допреди 20-тина години сме били един от водещите отбори в Европа?Ха,да бе.САЩ 94 си е просто изключение,ще остане във футболната история като една от най-големите изненади,но дотам.
ПП Язък,че си левскар.Не ти отива на злобата и на мозъчния капацитет.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2013 20:18

0007 написа:
blue avalanche написа:

Българите сме прост и завистлив народ и така и ще си остане.За първи път от не знам колко години националният показва израстване,има дух,има желание и ХОП - идва нашият и се опитва да омаловажи всичко казано дотук.Ти к'во очакваш?Да мачкаме Италия,Чехия,Дания,Армения и да се класираме без проблем на световното ли? Я ми подскажи в кои точно години сме мачкали всички горе изброени?Може би допреди 20-тина години сме били един от водещите отбори в Европа?Ха,да бе.САЩ 94 си е просто изключение,ще остане във футболната история като една от най-големите изненади,но дотам.
ПП Язък,че си левскар.Не ти отива на злобата и на мозъчния капацитет.

Я ми подскажи какво ТОЧНО сме направили през тези квалификации(освен да бием Малта),че нещо не се сещам...
ПП.Може би твоето "летоброене" започва от преди 20-ина години???Моето-НЕ!
Аз нищо не "очаквам",обаче тука такива оди се изписаха,че...леле-мале!Ако човек не е гледал мачовете и класирането ще си помисли кой знае какво...А ние,всъщност,драпаме за някакво второ място в една МИЖАВА(да-МИЖАВА) група!
И стига с тези ДУХ,ЖЕЛАНИЕ...А МАЙСТОРСТВО през този век ще покажем ли?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 сеп 2013 22:54

Я ми подскажи какво ТОЧНО сме направили през тези квалификации(освен да бием Малта),че нещо не се сещам...

Ще ти припомня братко ;)
1.Завършихме 2-2 с финалиста от ЕП-Италия(в дебютния официален мач)!
2.Спечелихме срещу Армения(отбор,който победи като гост Дания и Чехия)
3.Останали с 10-човека успяхме да запазим равенството срещу Дания!
4.За първи път в историята спечелихме точка срещу Чехия,и то на техен терен ;) С повече характер и воля...дори можеше и да спечелим ;)
5.Измислената дузпа за Дания ни лиши от победата в Копенхаген!
6.Показахме стабилна игра срещу Италия,въпреки че загубихме!

Ютията е вече отлепена..и в този ред на мисли,най-приятелски те съветвам....наистина ще е за твое добро,просто да я вземеш и да я забиеш в главата си,поне да усетиш какво е имал предвид Любо Пенев...
Разбрахме се,нали!? ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 сеп 2013 23:25

smoothc написа:

Ще ти припомня братко ;)
1.Завършихме 2-2 с финалиста от ЕП-Италия(в дебютния официален мач)!
2.Спечелихме срещу Армения(отбор,който победи като гост Дания и Чехия)
3.Останали с 10-човека успяхме да запазим равенството срещу Дания!
4.За първи път в историята спечелихме точка срещу Чехия,и то на техен терен ;) С повече характер и воля...дори можеше и да спечелим ;)
5.Измислената дузпа за Дания ни лиши от победата в Копенхаген!
6.Показахме стабилна игра срещу Италия,въпреки че загубихме!

Ютията е вече отлепена..и в този ред на мисли,най-приятелски те съветвам....наистина ще е за твое добро,просто да я вземеш и да я забиеш в главата си,поне да усетиш какво е имал предвид Любо Пенев...
Разбрахме се,нали!? ;)

Спориш с трол, при това от най-лошия тип - комплексиран и с мнение, че е по-умен от всички, откажи се да се занимаваш с този :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 11 сеп 2013 23:33

blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа:
blue avalanche написа:Колко ниско сме паднали за да мънкаме след мач с Малта като наакани деца:"Ми-и-и-и...взехме 3-те точки...Ми-и-и-и-и...трябва да сме по-концентрирани...Ми-и-и..."

И кое ни е ниското, разбирач ? Че имаме реални шансове за бараж ? Че никой не е очаквал 2 кръга преди края да сме на втора позиция ? Че имаме само 1 загуба дотук от Италия като гост ? Аман от разбирачи и мрънкалници ...

Ми аз съм цитирал ТОЧНО кое ни е ниското...Ама "четене" се учи в началното училище...Едно време ходехме до Малта на разходка,а сега се готвим за мача като за Световна война.А по време на мача-опълченци...А след мача-2 реда сълзи и 3 реда сополи...Ей ТОВА ни е ниското!Имаме една загуба,ама и САМО срещу Малта се правим на бабаити и ги бием(и то с 300 зора).А,забравих чутовната победа срещу Армения в София с разгромното 1-0...И то добре,че поизгониха някой и друг арменец...

Нещо не мога да стпля къде те сърби? Хем било като световна война, хем лошото е, че не сме си дали зор, били сме ги с един гол и сме използвали мача, да дигне самочувствието на някой като Спас Делев, който е зациклил напоследък... Иначе, последния път, като ходихме да Малта да играеме мач, направихме хикс. Не че те са критерия дали вървим нагоре.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 11 сеп 2013 23:34

Няма разлика в настроенията на пишещите в тази тема, всички искаме и се надяваме да вземем още две победи и да стигнем бараж,а ако даде господ и да го спечелим.Има разлика в погледа върху отбора.Едни твърдят ,че сме много добри и трябва да не се критикува отбора когато побеждава...само че ние не побеждаваме,правим равни ,загубихме глупаво от 1/2 положение от Италия и не трябва да се самозаблуждаваме, че сме нещо повече от средняк.Да средняк,не възход,а среднячество сме достигнали,това е огромен успех,защото бяхме слабак.Но много от нас помнят американското лято и същите тези хора сега критикуват и с право,защото от мениджърски интереси и уредени срещи във вътрешното първенство,достигнахме най-ниското ниво на родния футбол.Тръгна смяната на поколенията,класирахме се за едно европейско и от там с 200 по надолнището.Всичко постигнато в тези квалификации се дължи на Пенев и не на геният му на треньор,а на разбирането,че с трите коня няма да постигне нищо повече от предшествениците си,затова и не пращаше повиквателни на Марто,ама тогава конете вече бяха :roll: ..останали по отборите си и само Ивелин се нагърби с каруцата,а той не беше от конете,просто си взе напълно заслужено лентата и продължава да показва, колко много означава за този отбор,останал без впряг.Можем да си говорим много по темата,едно искам да се случи: дА СЕ ЗАПАЗИ ТАЗИ ЛИНИЯ НА ИГРА,ДА СЕ ТЪРСИ ВИНАГИ СЛАБОСТ В ПРЕДСТАВЯНЕТО И ДА СЕ ОТСТРАНЯВА,ДА НЯМА СТРАХ,ДА СЕ ЗАЛАГА НА СЛЯПО АКО ТРЯБВА И ТОВА ДА Е ЦЕЛТА ПРЕД СЛЕДВАЩИТЕ УПРАВНИЦИ В БФС..СТРАТЕГИЯ ЗА РАЗВИТИЕ,НЕ ЗА ПЕЧАЛБА.Както и в клубовете
[offtopic]нямам[/offtopic]

Върни се в “Национален отбор”