България-Англия-14 октомври от 21:45 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: България-Англия-14 октомври от 21:45 часа

Мнениеот Warped » 15 окт 2019 13:00

Стана 1 часа, оставка няма..........
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 окт 2019 13:17

Warped написа:Стана 1 часа, оставка няма..........

То 1 е станало, ... ама Бобеца дали е станал? :)
.... особено, ако е удавил порядъчно мъката снощи.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 окт 2019 13:19

По-добре Бойко да се сети късно, отколкото Бойко да се не сети никога :!: :lol:
Качествен ремонт на футболния ни ареал трябва! Фандъкова за шеф на БФС и на терена на националния стадион да се инсталират Перките от Графа, ако няма достатъчно добри футболери, които да бранят достойно честта на България :lol:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 окт 2019 13:30

Последните часове виждам една активизация на няколко страни.
Правят се некви внушения, все едно снощи мач не е имало и резулатата не е срамен.
Измества се фокуса към глупости. Защо се искали оставки и тн. Еми няма да се оправим още 1000 години
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 окт 2019 13:36

Вярвате или не прочетох всички коментари по темата и мнението ми е че е доста раздута.Трябва да се съсредоточим върху основното кой е виновен за вчерашния резил, започвам от основният виновник Държавата или управляващите, толкова години те ухажваха и легитимираха БФС.Борисов и Кралев демонстрираха прекалена близост с Боби Михайлов, Кралев го ласкаеше по конгреси въпреки че всички виждахме как се мачкат малцината събрали смелост да се конкурират с вечния президент, всички знаехме за футболните клубове фантоми създадени единствено с цел Боби и компания да векуват начело на футбола в България само Борисов и Кралев не го видяха. По реда за виновност следват БФС, Балъков и най-малко виновните футболистите. Тъй като обикновено обръщаме пирамидата и подпукваме винаги първо футболистите аз ще ги защитя,каква е вината на Сърмов че на тези години когато реално е свършил с големия футбол му се налага да играе срещу Кейн и други звезди струващи стотици милиони евро,каква е вината на Пашов,Хаджиев, Христо Иванов че Балъков е преценил че са точните хора, какво са виновни футболистите че треньорът всеки мач играе с различни схеми и състав.Давам пример,Терзиев и Хаджиев играха двойка ЦЗ за първи път заедно и то по гениалното решение на Балъков точно срещу Англия . Засега толкова, ако желаете на по-късен етап мога да кажа нещо и за БФС и защо определена група фенове се чувстват безнаказани и след като безчинстваха на доста мачове на собствения си клуб сега решиха че могат да си позволят простотии и на национално ниво.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 окт 2019 13:49

https://www.sportal.bg/news.php?news=809721
Изображение

Расизъм ли виждам ? Да. Европа дали сега ще започне да плюе и обижда цялата английска нация ?
Европа какво каза за поредната вандалска проява на англичаните ?

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 15 окт 2019 13:57

peliforewer написа:Вярвате или не прочетох всички коментари по темата и мнението ми е че е доста раздута.Трябва да се съсредоточим върху основното кой е виновен за вчерашния резил, започвам от основният виновник Държавата или управляващите, толкова години те ухажваха и легитимираха БФС.Борисов и Кралев демонстрираха прекалена близост с Боби Михайлов, Кралев го ласкаеше по конгреси въпреки че всички виждахме как се мачкат малцината събрали смелост да се конкурират с вечния президент, всички знаехме за футболните клубове фантоми създадени единствено с цел Боби и компания да векуват начело на футбола в България само Борисов и Кралев не го видяха. По реда за виновност следват БФС, Балъков и най-малко виновните футболистите. Тъй като обикновено обръщаме пирамидата и подпукваме винаги първо футболистите аз ще ги защитя,каква е вината на Сърмов че на тези години когато реално е свършил с големия футбол му се налага да играе срещу Кейн и други звезди струващи стотици милиони евро,каква е вината на Пашов,Хаджиев, Христо Иванов че Балъков е преценил че са точните хора, какво са виновни футболистите че треньорът всеки мач играе с различни схеми и състав.Давам пример,Терзиев и Хаджиев играха двойка ЦЗ за първи път заедно и то по гениалното решение на Балъков точно срещу Англия . Засега толкова, ако желаете на по-късен етап мога да кажа нещо и за БФС и защо определена група фенове се чувстват безнаказани и след като безчинстваха на доста мачове на собствения си клуб сега решиха че могат да си позволят простотии и на национално ниво.

Кой е виновен? Тоя който ръководи. Ако си го представим управлението като едно дърво, значи тръгва от корена до короната на дървото. Почва от Бфсто до треньори и футболисти и фенове . Но меже да дебатираме 1 седмица или 1 месец но важното е сега дали ще има няква промяна. Ако няма да има промяна същите некъдърници седят отново на пост значи НЯМА да има промяня и след 100 години! Направо закривайте го !! Няма смисъл. Аз като Българин съм обиден . Не знам вие как се чувствате.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 15 окт 2019 13:57

На мача Англия - България 4:0 имаше сериозни прояви на расизъм отстрана на английските фенове към българските футболисти и българите наричайки ни цигани! Та питам УЕФА - кога ще обърне сериозно внимание на проявите на расизъм сред англичаните и кога ще изхвърлят Англия от всички турнири на УЕФА за сериозни прояви на расизъм?
Англия е една от най-расистките държави в света!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2019 14:10

WPWW написа:Боби, не се давай. Сега е времето да разкриеш партийната връзка герб-дпс във фалита на Цесека и опита за такъв на Левски. Боко е временен, удръж. :idea: :mrgreen:

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че няма да подава оставка, съобщи БНР. Тя му беше поискана от премиера Бойко Борисов днес.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 окт 2019 14:22

Eminem написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=809721
Изображение

Расизъм ли виждам ? Да. Европа дали сега ще започне да плюе и обижда цялата английска нация ?
Европа какво каза за поредната вандалска проява на англичаните ?

Тея нашите олигофрени да се активизират :!: :idea: Имаше и клип в мача ни в Саксоново как някъв от техните обижда на ''цигани'' :!: :idea:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Национален отбор”