България-Англия-14 октомври от 21:45 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България-Англия-14 октомври от 21:45 часа
Стана 1 часа, оставка няма..........
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Стана 1 часа, оставка няма..........
То 1 е станало, ... ама Бобеца дали е станал?
.... особено, ако е удавил порядъчно мъката снощи.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
По-добре Бойко да се сети късно, отколкото Бойко да се не сети никога
Качествен ремонт на футболния ни ареал трябва! Фандъкова за шеф на БФС и на терена на националния стадион да се инсталират Перките от Графа, ако няма достатъчно добри футболери, които да бранят достойно честта на България
Качествен ремонт на футболния ни ареал трябва! Фандъкова за шеф на БФС и на терена на националния стадион да се инсталират Перките от Графа, ако няма достатъчно добри футболери, които да бранят достойно честта на България
Последните часове виждам една активизация на няколко страни.
Правят се некви внушения, все едно снощи мач не е имало и резулатата не е срамен.
Измества се фокуса към глупости. Защо се искали оставки и тн. Еми няма да се оправим още 1000 години
Правят се некви внушения, все едно снощи мач не е имало и резулатата не е срамен.
Измества се фокуса към глупости. Защо се искали оставки и тн. Еми няма да се оправим още 1000 години
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
peliforewer
- Контакти:
Вярвате или не прочетох всички коментари по темата и мнението ми е че е доста раздута.Трябва да се съсредоточим върху основното кой е виновен за вчерашния резил, започвам от основният виновник Държавата или управляващите, толкова години те ухажваха и легитимираха БФС.Борисов и Кралев демонстрираха прекалена близост с Боби Михайлов, Кралев го ласкаеше по конгреси въпреки че всички виждахме как се мачкат малцината събрали смелост да се конкурират с вечния президент, всички знаехме за футболните клубове фантоми създадени единствено с цел Боби и компания да векуват начело на футбола в България само Борисов и Кралев не го видяха. По реда за виновност следват БФС, Балъков и най-малко виновните футболистите. Тъй като обикновено обръщаме пирамидата и подпукваме винаги първо футболистите аз ще ги защитя,каква е вината на Сърмов че на тези години когато реално е свършил с големия футбол му се налага да играе срещу Кейн и други звезди струващи стотици милиони евро,каква е вината на Пашов,Хаджиев, Христо Иванов че Балъков е преценил че са точните хора, какво са виновни футболистите че треньорът всеки мач играе с различни схеми и състав.Давам пример,Терзиев и Хаджиев играха двойка ЦЗ за първи път заедно и то по гениалното решение на Балъков точно срещу Англия . Засега толкова, ако желаете на по-късен етап мога да кажа нещо и за БФС и защо определена група фенове се чувстват безнаказани и след като безчинстваха на доста мачове на собствения си клуб сега решиха че могат да си позволят простотии и на национално ниво.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
https://www.sportal.bg/news.php?news=809721

Расизъм ли виждам ? Да. Европа дали сега ще започне да плюе и обижда цялата английска нация ?
Европа какво каза за поредната вандалска проява на англичаните ?

Расизъм ли виждам ? Да. Европа дали сега ще започне да плюе и обижда цялата английска нация ?
- ImmortaL_1000
- Контакти:
peliforewer написа:Вярвате или не прочетох всички коментари по темата и мнението ми е че е доста раздута.Трябва да се съсредоточим върху основното кой е виновен за вчерашния резил, започвам от основният виновник Държавата или управляващите, толкова години те ухажваха и легитимираха БФС.Борисов и Кралев демонстрираха прекалена близост с Боби Михайлов, Кралев го ласкаеше по конгреси въпреки че всички виждахме как се мачкат малцината събрали смелост да се конкурират с вечния президент, всички знаехме за футболните клубове фантоми създадени единствено с цел Боби и компания да векуват начело на футбола в България само Борисов и Кралев не го видяха. По реда за виновност следват БФС, Балъков и най-малко виновните футболистите. Тъй като обикновено обръщаме пирамидата и подпукваме винаги първо футболистите аз ще ги защитя,каква е вината на Сърмов че на тези години когато реално е свършил с големия футбол му се налага да играе срещу Кейн и други звезди струващи стотици милиони евро,каква е вината на Пашов,Хаджиев, Христо Иванов че Балъков е преценил че са точните хора, какво са виновни футболистите че треньорът всеки мач играе с различни схеми и състав.Давам пример,Терзиев и Хаджиев играха двойка ЦЗ за първи път заедно и то по гениалното решение на Балъков точно срещу Англия . Засега толкова, ако желаете на по-късен етап мога да кажа нещо и за БФС и защо определена група фенове се чувстват безнаказани и след като безчинстваха на доста мачове на собствения си клуб сега решиха че могат да си позволят простотии и на национално ниво.
Кой е виновен? Тоя който ръководи. Ако си го представим управлението като едно дърво, значи тръгва от корена до короната на дървото. Почва от Бфсто до треньори и футболисти и фенове . Но меже да дебатираме 1 седмица или 1 месец но важното е сега дали ще има няква промяна. Ако няма да има промяна същите некъдърници седят отново на пост значи НЯМА да има промяня и след 100 години! Направо закривайте го !! Няма смисъл. Аз като Българин съм обиден . Не знам вие как се чувствате.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
- Mathias_Coureur
- Контакти:
На мача Англия - България 4:0 имаше сериозни прояви на расизъм отстрана на английските фенове към българските футболисти и българите наричайки ни цигани! Та питам УЕФА - кога ще обърне сериозно внимание на проявите на расизъм сред англичаните и кога ще изхвърлят Англия от всички турнири на УЕФА за сериозни прояви на расизъм?
Англия е една от най-расистките държави в света!
Англия е една от най-расистките държави в света!
WPWW написа:Боби, не се давай. Сега е времето да разкриеш партийната връзка герб-дпс във фалита на Цесека и опита за такъв на Левски. Боко е временен, удръж.![]()
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че няма да подава оставка, съобщи БНР. Тя му беше поискана от премиера Бойко Борисов днес.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- delqnski47
- Контакти:
Eminem написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=809721
Тея нашите олигофрени да се активизират
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.