crap написа:Поредното безумие от теб... аз се чудя защо изобщо пишеш, при положение че не си гледал мача... ако си гледал мача, явно си кьорав, ако все пак не си кьорав, явно си тъп или просто не разбираш от футбол! Много хубаво, че обръщаш падението на нац. ни отбор по футбол в ироничен коментар, целящ да натрие носа на неразбиращите правилният футбол на СС, но мерси, нЕма нужда! И целта тук не е да се угоди на нечии интереси, а в крайна сметка този отбор да постигне нещо!
пп. Коментара ти под чертата е по-правилен. И в крайна сметка излиза, че искаш СС да е треньор и презираш тези които не го искат, а в същото време отписа половината от отбора който ТОЙ създава в момента, отписа и всички промени които той наложи... интересни разсъждения!
Чакай сега.....тъп съм, само защото не споделям твоите възлгледи ( "демек" искаш да съм чорбар ) ...или щото ТИ, или НЯКОЙ ДРУГ, го е доказал това по някакъв начин ? ? ?
Дай сега да се разберем......
Ако не е нито едно от двете.....значи си празнодумец.....или още по неефективното - ХАМСТЕР !
Знаеш ли с какво се отличава Хамстера ?
Изключително страхливо и плахо животно.....което ако можеше да говори....щеше да прави точно това: Да раздава определения за другите......свит в дупката си !
.................................................................................................................
По втората част......да разбирам ли, че коментара ми е правилен, щото не искам Минев и Сърмов да са национали ?
Елементарен си......
Що се отнася до Стоилов......да харесва ми, че е треньор !
До тук, не виждам някви негови съществени грешки....с изключение на онзи мач с Кипър.
Аз съм фен....мнението ми може да се смени бързо ( както на всички български фенове ) ...защо аз да не мога да го критикувам ?
И ще го критикувам.....чакам следващият мач.....и да видя играта....и повиквателните !
Но разликата е, че аз не искам националите да губят !
И да, за момента.....на тоя етап, предпочитам да не съм от ятото гневно плюещи по Стоилов !
Ако това ме прави лош.....или пък ТЪП .....ОК нека да съм - Лошото-тъпо момче на България.....