Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Полша - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2010 12:57

crap написа:Поредното безумие от теб... аз се чудя защо изобщо пишеш, при положение че не си гледал мача... ако си гледал мача, явно си кьорав, ако все пак не си кьорав, явно си тъп или просто не разбираш от футбол! Много хубаво, че обръщаш падението на нац. ни отбор по футбол в ироничен коментар, целящ да натрие носа на неразбиращите правилният футбол на СС, но мерси, нЕма нужда! И целта тук не е да се угоди на нечии интереси, а в крайна сметка този отбор да постигне нещо!

пп. Коментара ти под чертата е по-правилен. И в крайна сметка излиза, че искаш СС да е треньор и презираш тези които не го искат, а в същото време отписа половината от отбора който ТОЙ създава в момента, отписа и всички промени които той наложи... интересни разсъждения!

Чакай сега.....тъп съм, само защото не споделям твоите възлгледи ( "демек" искаш да съм чорбар ) ...или щото ТИ, или НЯКОЙ ДРУГ, го е доказал това по някакъв начин ? ? ?
Дай сега да се разберем...... :lol:
Ако не е нито едно от двете.....значи си празнодумец.....или още по неефективното - ХАМСТЕР !
Знаеш ли с какво се отличава Хамстера ?
Изключително страхливо и плахо животно.....което ако можеше да говори....щеше да прави точно това: Да раздава определения за другите......свит в дупката си !
.................................................................................................................
По втората част......да разбирам ли, че коментара ми е правилен, щото не искам Минев и Сърмов да са национали ?
Елементарен си......
Що се отнася до Стоилов......да харесва ми, че е треньор !
До тук, не виждам някви негови съществени грешки....с изключение на онзи мач с Кипър.
Аз съм фен....мнението ми може да се смени бързо ( както на всички български фенове ) ...защо аз да не мога да го критикувам ?
И ще го критикувам.....чакам следващият мач.....и да видя играта....и повиквателните !
Но разликата е, че аз не искам националите да губят !
И да, за момента.....на тоя етап, предпочитам да не съм от ятото гневно плюещи по Стоилов !
Ако това ме прави лош.....или пък ТЪП .....ОК нека да съм - Лошото-тъпо момче на България..... :lol: .... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 мар 2010 13:03

Тъпичък си да.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Писна ми!

Мнениеот maldin1 » 04 мар 2010 13:03

mistreated написа:Или сте просто едни хейтъри на най-добрия ни футболист? Мъри е супер, Иванов, Минев, Миланов, Сърмов, Янков и те са супер.
Сърмов и Миланов нямат място в националния отбор !!! Нито резервите на Твенте ,Чавдар не го знам ама май нямаше отбор или ако има беше резерва бая време,а той ми го пуска титуляр.....аахахахахахаха Викам треньора да се смени ,защото той позволява такива фарсове.Вратар да ни бъде резерва ,който е играл 5 мача в годината за по 20 мин или Чавдар Янков ,който е в безобразно слаба форма.Както беше казал един потребител..... " Да на Караджов му вкарват ,защото играе ,а на Михайлов не ,защото никой нападател не бие към резервната скамейка" :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Писна ми!

Мнениеот galin56 » 04 мар 2010 13:07

Зетя, Сърмата, Чебурашка и г-н Татуйровка? ?????

Вярвай човек ама тия вярно незнам кои са. Как може постоянно да измисляте некви тъпи прякори където си ги знаете само вие??? Хората си имат ИМЕНА!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2010 13:12

crap написа:Тъпичък си да.

[offtopic]Твое мнение....казано от човек като теб, направо го приемам като комплимент !... :mrgreen:
П.П.
Това поне да го беше сложил като офтопик..... :?
Не смятам, че хората искат да ти гледат "определенията"![/offtopic]
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 04 мар 2010 13:23

Прочетох твърдение, че Мъри бил объркал работата само в мача с Кипър. Аз съм на друго мнение, дали е вярно или не, това не мога да гарантирам...

При гостуването на Италия, мач който ни се явяваше решителен за класирането, съставът беше прекроен до неузнаваемост, само и само да бъде пуснат в игра Сърмов. Факт който се отрази явно и на защитата и на халфовата линия. Не че при нормално позициониран състав щяхме със сигурност да спечелим, но в подобен важен мач не могат да се правят подобни експерименти.

При гостуването на Кипър излязохме с четирима нови защитници (пълно безумие).
Тогава имахме минимален шанс за класиране при две победи, в оставащите два мача, както и имахме голям шанс при две победи да сме във втора урна за следващите квалификации.

На домакинския мач с Ейре играхме, на практика, цял мач с един нападател, при положение, че търсехме задължителна победа. В резултат, на което, през целия мач не създадохме никакви положения (едно изключение на Бербатов през второто полувреме), въпреки, че имахме очевидно надмощие, особено през второто полувреме.

Според мен спешно ни трябва треньор чужденец (добър, не някой случаен, ако се заформи обществена дискусия ще се намерят и пари за него), с който България да не играем за интересите на някой мениджъри, а за интересите на всички хора в държавата...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 мар 2010 13:31

THE G.A.M.E написа:
crap написа:Тъпичък си да.

[offtopic]Твое мнение....казано от човек като теб, направо го приемам като комплимент !... :mrgreen:
П.П.
Това поне да го беше сложил като офтопик..... :?
Не смятам, че хората искат да ти гледат "определенията"![/offtopic]

[offtopic]Ти не си заслужаваш коментар бе колега... типично говедо, ти си просто нахалитетът на нахалитетите. Жив и здрав да си. А доколкото определенията, не съм аз човека който казва кой е българин и кой антибългарин... това твое изказване преди време е достатъчно красноречиво.
Край на спора![/offtopic]
YA GUNNERS YA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2010 13:43

crap написа:Ти не си заслужаваш коментар бе колега... типично говедо

[offtopic]Нещо май изспускаме парата а ? .... :lol:
Преди време си бях сложил като подпис....една старо-българска поговорка....не смятам да падам до нивото ти....просто ще я цитирам:
..........................................................................................................
'Какво ще стане, ако се сбориш с прасе в калта ?
И двамата ще се изцапате....но на прасето ще му хареса' !
..........................................................................................................
Така...аз определено спирам безмисленият....и изключително неаргументиран от твоя страна спор !

П.П.
Нямам намерение да се цапам... ;)[/offtopic]
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 мар 2010 13:57

asenkolev написа:"Тъч сега за България. Янков.... Топка за Лечков...и .....ГОООООЛ ГООООЛЛЛЛЛ. 2:1 за България! Данчо Лечков, след като направи неволно може би дузпата, сега си го върна с лихвите на Германците! Сега да видим световните шампиони, 11 минути преди края какво ще направят!?"

:mrgreen:

Само като чета тези изречения и си спомням какво беше тръпки ме побиват .... Славни и велики времена за нашия футбол !
Снощи - жалка картинка ... :oops:
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 мар 2010 14:14

mistreated написа:Искам всички защитници на Мъди сега да замълчат! Писна ми да бера срам от играта на националния ни отбор, писна ми. Писна ми да гледам как Иван Иванов освен за колче за слалом за друго не става, писна ми да гледам как Живко Миланов бяга като муха без глава и идея си няма какво да прави с топката в крака. Писна ми да гледам как Сърмов и Янков се разхождат цял мач по терена, все едно са на тренировка. Писна ми да минават Веско Минев като малка гара, а той да се дупи при противников шут. Писна ми Благой Георгиев да мисли каква нова татуировка да си направи вместо да подаде един точен пас, писна ми да гледам как Митко Бербатов, Иванков и Ст. Петров се опитват да бъдат навсякъде и другите не им помагат изобщо. Писна ми да чакам Мъди да се научи на тактика и селекциониране на играчи. ПИСНА МИ!

Колега,и аз като тебе ми писна и турих кръст,на този отбор,миналата година след хикса с ирландските галоши тук.И оттогава,не хвърлям нерви и ми е все едно засега,с този треньор и селекция.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”